Frecvenţe electronice


smart-appliancesPământul este o mare de vibraţii şi frecvenţe. Omenirea este iscusită în crearea şi inventarea aparaturii ce implică anumite frecvenţe şi vibraţii energetice. Aceste unde de energie se deplasează necontenit printre, dar şi prin voi. Gândiţi-vă, o clipă, la toate dispozitivele electrice din spaţiul unei simple case – fiecare sursă de iluminat, sistemele de telefonie, electrocasnicele pentru bucătărie.

Fiecare aparat emite o anumită frecvenţă. Televizorul aduce o contribuţie majoră în frecvenţe disonante. Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de aceste frecvenţe. Şi-au diminuat receptivitatea faţă de ele; câmpul lor energetic s-a adaptat şi le acceptă.

Frecvenţele electronice sunt întreţesute în energia planetei. Dacă aţi putea percepe vizual toate firele de energie care asigură conexiunea dintre liniile de înaltă tensiune, dispozitivele electrice, sistemele de telefonie mobilă, televizoare şi cuptoare cu microunde, aţi fi uimiţi de gradul ridicat de îmbinare al acestei matrice energetice. Învăluie, pur şi simplu, planeta, într-o reţea energetică de frecvenţe disonante.

Cea mai mare parte a omenirii nici măcar nu se gândeşte la aceste aspecte. Atitudinea generală este „Ceea ce nu vezi sau nu ştii, nici nu te afectează.”

earth_harmonicsAceste matrice de frecvenţe electronice vă influenţează necontenit atât trupul material, cât şi starea de spirit. Frecvenţele electronice respective creează dependenţă şi au un caracter hipnotic, pentru câmpul vostru energetic. Aceste frecvenţe electronice artificiale imprimă şi întreţin o anumită mentalitate, un anumit mod de gândire. Fiţi vigilenţi faţă de aceste frecvenţe nearmonioase, distorsionate, precum şi faţă de matricea pe care o generează şi susţin. Este important ca voi, dar şi semenii voştri, să rămâneţi neclintiţi şi ferm ancoraţi în propriul câmp energetic, în matricea personală. Veţi fi mai puţin afectaţi de frecvenţele disonante.

Exploziile solare, rafalele de energie ce irump la nivel galactic se dezlănţuie asupra acestui scut de frecvenţe electronice hipnotice, străpungându-l şi activând anumite aspecte ale codurilor din structura ADN-ului. Aceste impulsuri puternice de energie cosmică sunt un apel de trezire, adresat umanităţii. Câmpul magnetic al pământului susţine integritatea holojocului. Însă, câmpurile electronice se extind asupra acestuia şi îl încalcă.

Omenirea se bucură de sprijin, la cel mai înalt nivel, din partea Conştiinţei Cosmice şi a fiinţelor celeste, iar indivizii se trezesc la magnificenţa lor şi îşi conştientizează conexiunea stelară şi divină.

stockxpertcom_id22127071_jpg_bbec35f276dfcd2c01755b27c9508327Atunci când menţineţi un câmp energetic puternic, realizat prin îmbinarea vibraţiilor Iubirii, bucuriei şi aprecierii, voi creaţi, de fapt, o matrice a comuniunii. Dacă emiteţi aceste frecvenţe înalte, ordonate şi armonioase, nu veţi fi afectaţi de canonada reţelei electronice planetare. Lăsaţi-vă învăluiţi şi rămâneţi în bucurie; de asemenea, plutiţi pe undele de energie care scaldă pământul, revărsându-se din stele.

Sursa-net

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.