Partenerul ideal

Asteroidul Junona  oferă  indicii despre relatia ta dar şi despre partenerul(a) visurilor tale. Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junona în momentul naşterii tale.

macbook_pro

Junona în astrologie

venus-marsPrivită oarecum superficial, s-ar spune că Junona reprezintă în astrologie căsătoria, respectiv tipul de partener(a) pe care îl vom avea. Asteroidul reprezintă, însă, mai mult de atât: Junona indică şi dorinţa noastră de a avea o relaţie împlinită, fericită – indiferent că e vorba de căsătorie sau de alte tipuri de relaţii (concubinaj, prietenie, etc.). Ne arată, de exemplu, dacă tindem spre relaţii monogame sau nu, dacă ne implicăm în relaţii stabile sau preferăm aventurile pasagere, dacă acceptăm să fim dominaţi de partener, etc.

Zodia  in care se afla Junona vorbeste, inainte de toate, despre  noi: cum primim  si cum oferim sentimentele noastre, cum vedem o relatie, cum ne dedicam ei. De asemenea, ne ofera indicii excelente despre  persoana care ne atrage si cu care avem tendinta de a stabili o relatie; despre  rolul  care i-l oferim alaturi de noi, in relatie.

Casa in care se afla Iunona arata eventualele circumstante în care ne putem intalni partenerul, eventuale conditii in care dorim sa se configureze relatia.

Pentru a descoperi Partenerul ideal –  CLIK AICI 

La mesaj scrie Partenerul ideal-Pret 20 ron

PRET VECHI-30 RON

astrograma completa

com

2 gânduri despre „Partenerul ideal

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.