Analiza numerologica

Numerologia este probabil cea mai usoara dintre stiintele oculte, usor de inteles si de utilizat. Numerologia este de fapt „sora mai mica a astrologiei”. Ea va ajuta sa stiti care sunt punctele forte si cele slabe; sa va imbogatiti cunostintele despre oamenii cu care veniti in contact!

De exemplu numarul destinului stabileste predispozitiile dumneavoastra, in timp ce analiza numelui evalueaza ceea ce persoana respectiva a realizat pornind de le genetic. Pentru a afla totul despre o persoana, sunt necesare numai data nasterii si numele complet. Prin numerologie veti putea descifra toate secretele ascunse in numere si veti afla ce ii rezerva viitorul persoanei respective. In numerologie se folosesc numai 11 numere, cu ajutorul carora se construiesc numerograme.

gif nnAceste numere sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 si 22. Atunci cand se insumeaza numerele ce compun data de nastere sau valorile atribuite fiecarui nume, numerele obtinute trebuie reduse prin insumarea cifrelor lor pana cand se obtine unul dintre numerele fundamentale. Suma redusa se obtine adunand cifrele numerelor mari – de mai multe ori, daca este necesar – pana cand se obtine un numar dintr-o singura cifra sau unul dintre numerele maiastre (11 sau 22). Fiecare dintre aceste numere fundamentale are anumite semnificatii.

Analiza numerologica contine in jur de 25 pagini si

se primeste in aproximativ 18-20 zile.

Pentru Analiza numerologica CLIK AICI

La mesaj scrie

Analiza numerologica-preț 155 ron sau 40 euro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.