Gandirea pozitiva asupra realitatii


iStock_000000324644Small-e1372875591213Ce rol poate avea gandirea pozitiva asupra realitatii noastre? Mai important, ce simti despre gandirea pozitiva?

Daca simti ca gandirea pozitiva are putina influenta asupra realitatii, daca tu crezi ca oamenii pozitivi sunt falsi, daca pozitivul este doar pentru visatori care nu pot sa se confrunte cu realitatea, atunci nu intelegi puterea gandului, convingerii si actiunii, lucrand toate impreuna pentru a atrage rezultate pozitive.

Gandirea pozitiva va esua in cazul tau, daca dorintele tale nu sunt clare si in armonie cu convingerile si actiunea. Ai abilitatea unica de a a atrage atat pozitivul, cat si negativul. Daca vrei o viata cu scop si bucurie, trebuie sa gandesti dincolo de ceea ce este in fata ta si sa crezi cu adevarat in ceea ce este invizibil. Noile rezultate sunt cu putinta de atins, de atras, de realizat.

imagesCand gandurile, convingerile, sentimentele si actiunile vin laolalta in unitate, poate fi manifestata propria ta realitate. Un gand pozitiv poate atrage energie similar pozitiva cand sentimentele si actiunile tale se aliniaza cu aceasta. Ce te retine in sinea ta?

Importanta a ceea ce simti despre rezultat. Daca simti ca rezultatul este imposibil, atunci va fi intotdeauna doar asta – imposibil. Tu stabilesti limitele. Poti accepta un nou univers al credintei si sa explorezi infinitul, daca lasi asta sa se intample. Nu ceea ce ti se intampla determina realitatea ta. Ceea ce faci tu in legatura cu asta. Poti schimba lumea ta in mai bine.

Puterea gandirii pozitive este conectata cu cat de puternic simti tu in legatura cu rezultatul dorit. Pasiunea poate calauzi aceste sentimente, luand un gand si creand o realitate prin convingere dedicata si un sentiment nepotolit de angajare catre scop. Puterea gandirii pozitive provine de la mai mult decat agitarea de cuvinte si fraze pozitive. A spune cuvinte pozitive este dragut, dar daca nu simti intentii bune in spatele a ceea ce spui, daca nu crezi ca aceste cuvinte pozitive vor avea un impact, atunci aceste meditatii pozitive ar putea avea prea putini efect, sau deloc, asupra vietii tale.

Transforma cuvintele in afirmatii pozitive.

1.-gandirea-pozitiva-antrenere-dezvoltare-si-valorificare

A actiona datorita credintei

Actioneaza indraznet cu credinta, intotdeauna avantandu-te inainte cu energie angajanta, si iti vei croi un nou destin, miscand din loc munti indaratnici. Actiunea trebuie intreprinsa pentru a face ca un gand pozitiv si un sentiment puternic sa reactioneze si sa treaca in existenta. Actiunile trebuie sprijinite de rezistenta, pe masura ce te misti inainte, in ciuda opozitiei.

Visele tale trebuie sa intalneasca multe forte diferite de energie opusa, negativa. Miscarea continua spre inainte te va propulsa prin lupte. Nu te concentra asupra luptei. Cand ceva nu merge in felul in care l-ai planificat, crede intotdeauna ca ceva mai bun va fi in curand atras catre tine.

gandire-pozitivaInvatand cum sa manipulezi realitatea

Realitatea poate fi inselatoare. Intr-un fel, tu poti manipula circumstantele actuale si poti schimba realitatea ta prin oferirea de multumiri. De multe ori modelele noastre de gandire pot atrage mereu si mereu aceleasi circumstante de viata, deoarece suntem constant dezgustati de rezultat. In loc de asta, fii plin/a de multumiri. Pentru a manipula ceea ce vedem, si pentru a schimba aceasta pentru mai bine, trebuie sa invatam sa vizualizam ceva complet diferit. Pentru a schimba cursul, trebuie deci sa simtim puternic fructificarea, aratand si gandind fara nici o indoiala. In cele din urma, trebuie sa ne punem in miscare in feluri care sa corespunda manifestarilor acelei gandiri.

  • Cauti sufletul pereche? Paraseste caile batatorite pentru a include pe altii in viata ta si fii plin de multumire ca ei exista, chiar daca nu exista.
  • Vrei sa fii un om bogat ?Fii generos. Este timpul sa te opresti din a gandi ca traiesti de la un salariu la celalalt. Incepe prin a da mai  mult celor ce merita, in pregatire pentru ceea ce vei deveni.
  • Vrei sa fii sanatos? Incepe sa gandesti, simti si actionezi in felul in care o fac oamenii sanatosi. Stai cu ei si fa ceea ce fac ei.

Surse: http://www.in5d.com . http://www.optimalmodification.com ,http://www.shiftfrequency.com

sursa-aici

Un gând despre „Gandirea pozitiva asupra realitatii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.