Modelaţi şi sculptaţi energia


istock_000004535463mediumÎluzia că lucrurile rămân neschimbate este doar atât: o iluzie. Realitatea voastră este pururi fluidă, unduieşte necontenit, este un flux necurmat. Fiecare clipă ce vă este oferită e nouă şi pregătită pentru a primi semnătura voastră energetică, precum şi nota sa distinctivă.

Vechile obiceiuri conştiente, însă şi cele inconştiente, credinţele rigide sunt cele care îi spun energiei celei noi, proaspete, la ce anume vă aşteptaţi în realitatea voastră. Fiecare persoană îşi creează, în mod activ, în orice clipă, fie realitatea, fie iluzia realităţii în care îşi duce existenţa şi crede că fiinţează.

creatorhandGândul că vă creaţi şi recreaţi mediul de viaţă, clipă de clipă, este un pic copleşitor şi, cu siguranţă, constituie o provocare pentru un mod de gândire, o mentalitate, care consideră uniformitatea, monotonia drept zonă de confort şi tihnă. Ideile de această natură generează un conflict interior între ceea ce credeţi că ştiţi despre realitatea voastră şi Ceea ce Este Adevărul cosmic, cu privire la realitatea voastră.

Fizica Cuantică vă deschide noi perspective asupra realităţilor multi-dimensionale. Fizica Cuantică demonstrează că energia este când particulă, când undă. Energia primeşte amprenta energetică a gândurilor voastre conştiente sau inconştiente. Fiece clipă este proaspătă, aşteptând ordine din partea voastră, ca să zicem aşa.

Unele fiinţe umane se trezesc la înţelegerea că sunt mai mult credeau, mai mult decât şi-ar fi închipuit vreodată. Ele sunt, cu adevărat, fiinţe multi-dimensionale, conştiente că realitatea este gând, realitatea e particulă, e undă. Aceste fiinţe încep să lunece în alt mod, pe aripile energiei. Ele încep să modeleze şi să sculpteze energia, cu o conştiinţă plină de dragoste.

sursa-net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.