Cine eşti tu – Abraham-Hicks


imagesEşti Energia-Sursă în corp fizic. Dar înainte de a te întrupa în acest corp fizic, etern-vibraţionalul tu, vibrând
acolo în formă non-fizică, în formă dumnezeiască, energie pură, pozitivă, demnă, conştientă a bunăstării – acea parte exista înainte de a fi venit în acest corp fizic; mulţi acceptă acest lucru.

 

Şi apoi, o parte din acea conştienţă face un pas în faţă – şi iată-te! Ai ţâşnit. Iar în clipa în care te-ai ivit în acest corp fizic şi în conştiinţa acestei personalităţi fizice şi ai început să te focalizezi – cu mult înainte de a începe să vorbeşti chiar –, ai început să oferi vibraţii care la început nu erau departe de Sursa dinlăuntrul tău.

Cu alte cuvinte, când te-ai născut, ai continuat să-ţi cunoşti bunăstarea a ceea ce eşti, astfel că dezacordul vibraţional era slab. Dar cu cât trăiai mai mult în acest corp fizic, cu atât părea că găseai tot mai multe lucruri de care să faci caz şi în privinţa cărora să-ţi faci griji. Şi cu cât faci asta mai mult, cu atât mai mult îţi tot dezvolţi tipare de gândire – „credinţe” ar fi un cuvânt potrivit pentru astea –, tipare de gândire active cronic ce nu ţin pasul, vibraţional vorbind, cu ceea ce eşti tu cu adevărat.

Dar vrem să-ţi spunem, într-un fel prin care să înţelegi într-adevăr, cine eşti tu, în acest corp fizic: creator genial, extensie a Energiei-Sursă. Aşadar erai energie non-fizică înainte de a veni aici, şi deşi acum eşti aici în acest corp, cea mai mare parte din tine este încă energie non-fizică. Iar aici, în acest corp, ai experienţa – aşa cum ştiai de fapt că va fi – experienţa bogată, bombastică, de mare importanţă de a explora varietatea de contrast a realităţii tale spaţio-temporale. Şi pe măsură ce faci asta, acest contrast, în întreaga lui varietate, te ajută să scoţi în relief dorinţe.

Şi explicaţia felului în care te ajută contrastul să scoţi în relief dorinţe este aceea că, atunci când ştii ce nu vrei, ştii automat şi ce vrei; nu-i aşa? Nu ţi-e întotdeauna cel mai limpede cât de mult vrei să fii sănătos tocmai atunci sau imediat după ce ai fost bolnav?

Cu alte cuvinte, acest contrast… nu realizezi întotdeauna cât de mult ţi-ar plăcea prosperitatea exact atunci când nu ai destui bani sau nu ai atât de mulţi cât ai vrea? Aşadar acest contrast în experienţa vieţii – exact aşa cum ştiai că va fi – te ajută să realizezi care-ţi sunt dorinţele. Şi felul în care se conştientizează aceste dorinţe – despre asta vom vorbi foarte mult astăzi; felul în care se conştientizează aceste dorinţe arată că, atunci când viaţa îţi arată ceea ce nu vrei, există un ricoşeu echivalent pe cealaltă parte a balanţei vibraţionale care cu adevărat e o dorinţă  echivalentă…egală… precisă…

tuuuIar când acea dorinţă se naşte, chiar dacă tu eşti ocupat cu justificări şi raţionalizări de genul „de ce doresc acest lucru”, în chiar acel moment în care se naşte dorinţa, partea mai mare a ta, partea care veşnic rămâne focalizată non-fizic şi stă în acel loc non-fizic al Energiei-Sursă, primeşte această dorinţă de mai bine pe care ai lansat-o ca pe o rachetă şi devine echivalentul vibraţional al acelei dorinţe.

Acuma, nu mulţi dintre cei care ne aud explicând acest lucru sunt prea încântaţi să afle asta. Ei spun, „Fie cum zici tu, Abraham, dar arată-mi banii”. Noi vrem însă ca tu să înţelegi că, odată cu absolut fiecare cerere pe care o înaintezi, chiar dacă nu o faci propriu-zis în cuvinte, chiar dacă insişti asupra celor mai adânci, întunecate, nefericite momente posibile, când faci asta, lansezi rachete-dorinţă şi Sursa dinlăuntrul tău ştie – nimeni nu ar şti mai bine decât tine, cel care te afli aici, în punctul experimentării la vârf – ce anume preferi. Iar fiinţa ta interioară, cea care e Sursă, persistă în această nou-apărută dorinţă de mai bine – şi iată lucrul important pe care trebuie să-l ştii: Sursa devine, vibraţional, întruchiparea acelei dorinţe.

fragment din-Abraham-Hicks – Creatia se refera la tine – Scara emotiilor

descarca aici cartea-Abraham-Hicks – Creatia se refera la tine – Scara emotiilor

2 gânduri despre „Cine eşti tu – Abraham-Hicks

  1. Foarte adanc! Cum trece timpul tot devii mai ingrijorat de problemele pamantesti, umane. Cu cat esti mai tanar cu atat esti mai conectat la Sursa ta, cum sunt bebelusii de obicei(nu vorbesc de cei bolnavi).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.