9 semne că nu ești o persoană ușor de manipulat


http://bit.ly/2quDeTK1-Ceri respect: Majoritatea oamenilor acceptă ceea ce li se oferă și presupun că primesc respectul pe care îl merită. Cu toate acestea, fiecare își cunoaște valoarea și știe când îi sunt încălcate drepturile și standardele privind modul în care trebuie să fie tratat.

2-Nu îți e frică să îți exprimi opiniile și nevoile: Ești capabil să spui clar ce vrei de la ceilalți, iar propria ta viață este prioritatea ta. Știi când să vorbești pentru a-ți satisface aceste nevoi și poți comunica cu ușurință indiferent de situație.

3-Îți stabilești prioritățile: Oamenii sunt adesea prinși în ceea ce alții doresc să facă, ca urmare sunt forțați să facă ceva care nu este potrivit pentru ei. Cu toate acestea, ai abilitatea de a te concentra pe propria ta viață. Și în timp ce îi ajuți uneori și pe alții, nu uiți niciodată de prioritățile tale.
4-Nu îți este frică să spui nu: Nu îți e frică să spui cuiva că te simți incomod sau nu vrei să faci ceva, iar presiunea celor din jur nu e o problemă pentru tine. În timp ce îi respecți pe ceilalți, nu simți nevoia de a face compromisuri.
5-Îți comunici limitele: Manipulatorii vor încerca de multe ori să încalce granițele și să testeze cât de departe sunt capabili să meargă. Stabilește-ți limitele și spune care sunt consecințele încălcării lor. Această constrângere îți va aduce respectul.
6-Iei atitudine: Manipulatorii caută oameni pasivi pe care să îi poată controla. Tu ești cel mai departe de aceștia. E clar ce vrei de la viață și o iei mereu de la capăt, nu contează prin câte încercări și dificultăți ești nevoit să treci.
7-Folosești timpul în avantajul tău: Este ușor să fii intimidat când cineva pune presiune pe tine. În acele momente, în schimb, tu folosești timpul în avantajul tău, distanțându-te simultan de influența imediată a acestuia. Majoritatea oamenilor ar lua pur și simplu ce li se dă și ar avea reacția pe care manipulatorul încearcă să o provoace.
8-Îi confrunți pe cei care vor să te doboare: Unii oameni îi înfruntă pe alții în mod constant, astfel îndepărtându-i într-un final. Nu numai că fugi de orice energie negativă, dar o și depășești și nu te lași abuzat în niciun fel.
9-Nu te învinovățești: Persoanele manipulatoare îi caută pe cei cu stima de sine scăzută, iar oamenii care se învinuiesc în mod constant sunt ținte ușoare. Poți să recunoști acest lucru și să știi când să îți asumi responsabilitatea, în loc să accepți pur și simplu că e vina ta atunci când nu satisfaci persoana care încearcă să te manipuleze.
Sursa: Graiul Maramureșului
http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

Un gând despre „9 semne că nu ești o persoană ușor de manipulat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.