OFERTA SPECIALA

ASTROGRAMA COMPLETA

30

GHIDUL TAU IN AUTOCUNOASTERE

Cu toții ar trebui să știm că harta natala sau configurația exactă a cerului în momentul nașterii noastre reprezintă de fapt un portret psihologic.  Cu toate acestea, trebuie să fim ferm convinși că astrele înclină totdeauna, dar nu determină și, de asemenea, trebuie să știm că numai atingând înțelepciunea vom deveni capabili să stăpânim cu multă ușurință influențele astrelor.

macbook

Cunoscându-ne astrograma completa  putem să mergem mai departe cu cunoașterea, înțelegând că astrele conțin în ele secretele vieților noastre anterioare și, în plus, atât astrele (cu sferele lor subtile de forță), cât și constelațiile zodiacale ne ghidează prin rezonanță pe drumul uneori anevoios al realizării stării de înțelepciune.

În lumina acestor aspecte este evident că pozițiile Soarelui și a celorlalte nouă planete în momentul nașterii unei ființe umane un sunt niciodată întâmplătoare, ci se manifestă, în conformitate cu aspirațiile și faptele din existențele sale anterioare. Fiecare ființă umană care încă nu a atins eliberarea de lanțul reîncarnărilor, se naște din nou  în mod obligatoriu până la eliberarea de acest lanț.

Astrograma natala te ajută să afli care sunt calitățile, defectele și posibilitățile cu care te-ai născut și astfel vei putea să înțelegi și să înveți ceea ce ai nevoie despre cine si ce esti. Legile universale ale existenței pe acest pământ există, depinde doar de tine să ții cont de ele sau nu. Poți continua să mergi pe drumul de până acum, sau dacă simți că ceva nu e bine, îți poți schimba drumul, pentru că ai posibilitatea de a alege. Dar în loc de teste, încercări și eșecuri pentru a găsi această cale, încearcă să asculți glasul stelelor. Totul iti va fi mult mai ușor în acest fel.

Astrograma karmică evidenţiază cauzele diverselor situaţii apărute în viaţa unei fiinte. Prin conştientizarea lor omul poate să-şi perfecţioneze evoluţia actuală.Karma reprezintă acumularea consecinţelor bune şi rele, generate de faptele noastre pe parcursul încarnărilor. Astrograma karmica dezvăluie chipul nostru adevărat,fiinta noastra, încarnată într-un anumit moment, într-o identitate anume. Astrograma karmică îți relevă cauzele subtile ale actualelor probleme, dar și liniile directoare pe care urmându-le îți vei armoniza destinul.

Astrograma chironiana  iti reveleaza principalele rani subconstiente si sugereaza metode eficiente de a le vindeca. Din punct de vedere astrologic, poziţia lui Chiron indică domeniul în care iti vei găsi calea de iniţiere spirituală. Zodia şi casa astrologică indică elementele care favorizează întâlnirea cu ghidul spiritual . Acest ghid este omul care îţi aduce trezirea si vindecarea, cel care te ajută să porneşti pe calea evoluţiei spirituale proprii.

 

Punctul Norocului sau Fortuna  reprezintă în astrologie elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună etc. Îți arată ce calități  îți vor aduce succesul în viață și cum anume să le folosești pentru ca norocul să fie alături de tine.

Partenerul ideal sau Junona .Privită oarecum superficial, s-ar spune că Junona reprezintă în astrologie căsătoria, respectiv tipul de partener(a) pe care îl vom avea. Junona indică insa şi dorinţa noastră de a avea o relaţie împlinită, fericită – indiferent că e vorba de căsătorie sau de alte tipuri de relaţii (concubinaj, prietenie, etc.). Zodia  in care se afla Junona vorbeste, inainte de toate, despre  noi: cum primim  si cum oferim sentimentele noastre, cum vedem o relatie, cum ne dedicam ei. De asemenea, ne ofera indicii excelente despre  persoana care ne atrage si cu care avem tendinta de a stabili o relatie; despre  rolul  care i-l oferim alaturi de noi, in relatie. Casa in care se afla Iunona arata eventualele circumstante în care ne putem intalni partenerul, eventuale conditii in care dorim sa se configureze relatia.

Având în vedere toate aceste aspecte, este de preferat să deținem cheile cunoașterii astrologice, care ne ajută să ne înțelegem mai bine, atât pe noi înșine cât și pe ceilalți cu care venim în contact. Printr-o cunoastere spirituală constantă și printr-o perfecționare continuă, noi putem progresa astfel rapid și să atingem starea de fericire și împlinire.

„Înţelept este cel care se cunoaşte cu adevărat pe sine”- Lao Tze.

cropped-cropped-white-background-worldnews114.jpgcsw-cupoane-2

Astrograma completa contine

ASTROGRAMA NATALA+ ASTROGRAMA KARMICA+ ASTROGRAMA CHIRONIANA+PUNCTUL NOROCULUI+ PARTENERUL IDEAL

CADOU – 2 CARTI ESENTIALE IN AUTOCUNOASTERE

 PENTRU COMANDA

ASTROGRAMA COMPLETA OFERTA SPECIALA

clik

CLICK AICI

LA MESAJ SCRIE  – OFERTA SPECIALA

Pret- 90 ron sau  20 euro

Pret vechi-120 ron sau 30 euro 

com

30

Modalitati de plata

90 RON in contul RO13BTRL02201201A83903XX  la Banca Transilvania

20 EURO in contul RO85BTRL02204201A83903XX, COD SWIFT BTRLRO22HDA, pe adresa-STR 22 DECEMBRIE NR 42 DEVA pe numele Filip Daniel.

multumesc-300x175

 

planet4

19 gânduri despre „OFERTA SPECIALA

 1. Buna seara!
  As avea o intrebare oarecum delicata: pentru persoanele care sunt intr-un deficit financiar, aveti vreo oferta pentru creionarea astrogramei complete? Macar as intelege aspectele legate de de acest context neplacut cu care ma confrunt de ceva timp. Harta natala mi-a fost creionata in urma cu ceva vreme de doi astrologi „priceputi”, insa, din nefericire, am preluat si anumite „programele” destul de „denaturate si denaturante” ca efect, pentru cursul si parcursul vietii din aceasta intrupare.
  Prin urmare, v-as fi profund recunoscatoare daca mi-ati recomanda ceva util in acest senssau mi-ati oferi o solutie viabila. Momentan nu detin fondurile necesare unui astfel de demers i.e. astrograma completa, chiar si la oferta generoasa propusa de dvs.

  Va multumesc anticipat pentru timpul si intelegerea acordate si va doresc, din inima, mult spor, stare de bine, abundenta constanta si infinita, lumina si iubire in tot si-n toate cele personale!

  Un alt Tu,
  Teodora G.

  Apreciază

 2. Buna Daniel ,m ar.interesa si pe mine o astrograma completa. Am vazut modul de plata fara probleme ..Am si eu contul meu in banca transilvania asa.ca imediat iti voi livra banii,dar sa mi spui ce trebuie sa fac. Nu sunt in tara . Asa ca totul v a fi prin mail. Multumesc aticipat si astept un semn de la tine. O zi buna !!!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Buna ziua ,va doresc un an cu multe impliniri ,sa va ocroteasca bunul dumnezeu.Sunt o persoana de 59 de ani si va citesc cu interes articolele dumneavoastra.De foarte multe ori citesc cu lacrimi in ochi .Sunt fragmente in care ma regasesc si eu ,incercind sa ma detasez de lucrurile neplacute din viata mea.De mic copil am avut o viata trista si stresanta cu o mama alcoolica.Apoi ma obligat sa ma marit de la 18 ani ducind o casnicie de 20 de ani cu stres si frica ,dupa care nu am mai rabdat si am pus capat acestei casatori.Dupa 3 ani am cunoscut pe alt cineva ,5ani am avut urcusuri si coborisuri cu el ,daca a vazut ca nu vreau sa ma casatoresc cu el ,ma fortat prin santaj de ma-m casatorit in februarie 18 in anul 2005.De atunci duc o viata de calvar.Sunt controlata la orce pas fac prin casa servici nu mai fac ca sunt intr-un satuc departe de iasi ,este o fire geloasa ,nu am acces la pensia lui,trebuie sa cersesc un ban pentru medicamente.Din cauza tristetei si a supararilor de 4 ani fac tratament antidepresiv.Abia in noiembrie 2017 voi esi si eu la pensie si atunci viata mea sper sa se inbunatateasca.Speranta mea este singura care ma mai tine in viata .Va-si ruga 2 cuvinte sa-mi spune-ti.Daca viata mea se va schimba in bine spre sfirsitul vieti.Atit de mult imi doresc sa ramin singura cu mine si bunul dumnezeu.El este din zodia gemeni 10-06-1946 iasi com. Romanesti ora nu o stiu sigur probabil dimineata intre 7 si 9 h Eu pricop maria 21-03-1957 in jur de ora 15:15 in comuna tomesti jud.IASI Va rog sa nu va suparati pe mine ca indraznesc sa va cer sa-mi spuneti citeva cuvinte despre mine.Credeti-ma nu am nici un ban ca sa-mi fac o astrograma.Va multumesc din suflet.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s