VINDECAREA SPIRITUALA A OBEZITĂȚII


Excesul de grăsime indica faptul ca, inconștient persoana afectata cauta si vrea sa se izoleze in comunicarea sa cu exteriorul, ori ca exista o emoție sau un sentiment prizonier, izolat in interiorul ei, pe care nu vrea sa-l vada. Prin obezitate , cauta o forma de protecție pe care o acumulează continuu prin gandurile cele mai profunde.

http://bit.ly/2Cz43uZ

Sunt persoane care doresc sa se apropie de oamenii pe care ii iubesc si in acelasi timp le este frica. Isi camuflează frica de a fi expusi, vulnerabilitatea lor si in acelasi timp vor sa evite sa fie răniți prin remarci, critici si situatii inconfortabile, mai ales cele de natura sexuala. Daca au trait o situație traumatizanta in legatura cu sexualitatea lor, femeile își dezvolta foarte mult coapsele iar barbatii burta, in ideea de a-si proteja organele genitale.

Greutatea excesiva reprezinta o metoda si de protecție. Individul dorește sa se protejeze împotriva rănilor sufletești, sarcasmelor,criticilor,de multe ori el se teme de viata. Atunci cand ne simțim stingheri si in nesiguranță ne îngrășăm câteva kg.belly-body-clothes-diet-53528.jpeg

 • Obezitatea apare de asemenea la oamenii care vor sa posede cat mai mult, sau la cei care se cramponează de trecut.
 • Obezitatea poate sa apară si atunci cand exista un dezechilibru, o revolta fata de anturajul sau fata de situatii de care nu mai vrem sa ne aducem aminte. Mancarea pe care o mâncăm reprezinta de fapt si o hrana emoțională. Atunci cand mancam in exces, o facem pentru a umple un vid interior, singurătatea sau izolarea pe care o traim.
 • Obezitatea poate sa ne arate ca traim o mare insecuritate atat la nivel emoțional cat si la nivel material si in mod inconstient avem nevoie sa înmagazinam pentru evita”penuriile” si lipsurile care pot sa apara.
 • Obezitatea poate sa apara dupa un mare soc emoțional sau dupa o pierdere importanta si vidul care apare este foarte dificil de suportat. . Persoanele care suferă de obezitate au impresia ca nu reprezinta o greutate intr-o anumita situatie.
 • Obezitatea poate sa ne demonstreze ca ne simtim limitati in diferite aspecte din viata si atunci corpul nostru , pentru a echilibra aceasta situatie, se mareste. De asemenea daca sunt o persoana care acumuleaza ganduri, emotii sau obiecte, atunci si corpul meu acumuleaza.
 • Ar trebui sa ma intreb care sunt beneficiile mele daca am un surplus de greutate? care sunt activitatile pe care le pot astfel evita pentru ca ele imi starnesc teama? care sunt persoanele de care eu ma pot astfel izola? un alt aspect important de luat in considerare este: care este pericolul pe care l-as putea trai dacă as avea greutatea ideala?

belly-body-calories-diet-42069.jpeg

Iata dupa Valeriu Popa care sunt cauzele spirituale ale obezității si afirmațiile care schimba tiparele ce atrag obezitatea:

CMP= cauza mentala a problemei
NMG = noul model de gandire

C.M.P. : Emotivitate excesiva. Adesea arata frica si nevoie de protectie. Frica poate fi mascata de o furie exterioara si o rezistenta in a ierta.
N.M.G. : Sunt protejat de insasi iubirea Divina. Sunt in siguranta intotdeauna. Sunt dornic sa cresc si sa imi asum responsabilitățile vietii. Ii iert pe toti, iar acum imi formez propria viata asa cum mi-o doresc. Sunt in deplina siguranta.

– Obezitate maini
C.M.P. : Furia unei iubiri refuzate.
N.M.G. : E bine pentru mine sa creez toata iubirea pe care mi-o daruiesc.
– Obezitate pantec
C.M.P. : Furia unei hraniri refuzate.
N.M.G. : Ma hranesc cu hrana spirituala. Sunt liber si pe deplin multumit.
– Obezitate solduri
C.M.P. : Furii incapatanate, remanente fata de parinti.
N.M.G. : Sunt dornic sa uit trecutul. E mai bine pentru mine sa depasesc limitarile parintilor.
– Obezitate coapse, pulpe
C.M.P. : Manii copilaresti pastrate inca. Furie fata de tata.
N.M.G. : Imi vad tatal ca pe un copil neiubit si-l iert usor. Amandoi suntem liberi.
– Obezitate – grasime
C.M.P. : Frica. Nevoia de ocrotire. Fuga fata de sentimente. Nesiguranță. Autorespingere. In cautarea implinirii.
N.M.G. : Sunt in pace cu propria-mi fiinta si cu propriile mele emotii si trairi. Sunt in siguranta acolo unde sunt. Imi creez propria siguranta. Ma iubesc si ma accept exact asa cum sunt.

AFIRMAȚII VINDECĂTOARE

 • Ma simt protejat(a) de iubirea divina.
 • Sunt in siguranță.
 • Îmi asum responsabilitatea pt propria mea viata asa cum mi-o doresc.
 • Ma alimentez cu hrana spirituala.Ma simt satisfăcut(a).
 • Imi iert trecutul. Imi trascend limitările părinților mei.
 • Eu sunt suficient(a) .
 • Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.

  adult affection baby belly
  Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

PLANTE VINDECATOARE

Anghinare,păpădie,soc,urzica,iedera,coacăz,rozmarin,busuioc,cimbru,ienupăr,matase de porumb,codite de cireșe,sânziene,pătrunjel,leuștean.

APELARI ANGELICE

Iisus,Arhanghelii Rafael,Mihail,îngerii iertării,împăcării,ințelepciunii ,iubirii,ai vindecării,îngerii păzitori.

ACoupleofGuardianAngels

RUGACIUNE VINDECATOARE

Arhanghel Rafael te rog sa ma ajuti sa ma simt iubit(a) si protejat(a) de Dumnezeu.Dragi îngeri si Arhangheli va rog sa ma ajutați sa ma iert pe mine si pe ceilalți,sa imi asum responsabilitățile vieții si sa am de acum puterea de a-mi crea viata asa cum mi-o doresc! Va rog sa imi ajutați sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt,sa ma simt in pace cu propria-mi ființă si cu emoțiile si sentimentele mele. Mulțumesc,amin.


Doneaza
Daca vrei sa (iți) faci o bucurie apasă butonul

ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.