Marele Zodiac al iubirii-Zodia Fecioarei


MIND COMANDAZodia Fecioarei

– VIRGO –

24 august – 23 septembrie

Virgo-Horoscope-1

 

 

Caseta cu bijuterii a FECIOAREI

 1. Fecioara este un semn zodiacal care va imprima soliditate de caracter, asemănându-se, nu de puţine ori, cu Taurul. Odată cu sem-nul Fecioarei, în hora zodiacală se instituie un fel de simetrie. Astfel, va fi lesne de observat faptul că unii oameni, deşi aflaţi la mare distanţă din punct de vedere al constelaţiilor care-i guvernează, ajung să se asemene în numeroase chestiuni pe care ei nici măcar nu le bănuiesc, dar care îi vor ajuta să colaboreze şi să convieţuiască în complicata societate omenească. Având măreţia secretă a pământului, nativul în Fecioară va împrumuta câte ceva din misterele unui ţinut enigmatic şi ciudat, niciodată îndeajuns de bine conturat, niciodată îndeajuns de bine cunoscut. Surprinzător de mobil aproape întotdeauna, semnul de pământ al Fecioarei sugerează, printre altele, şi faptul că nativul acestei zodii va fi condus, nu o dată la viaţa lui, de altcineva, şi se va circumscrie, astfel, voinţei altcuiva. Acest semn de pământ vesteşte pentru nativul în zodia Fecioarei spirit de muncă, de responsabilitate, de chibzuinţă, de chiverniseală.
 1. Ziua norocoasă – miercuri. Este o zi plină de activităţi umane dintre cele mai diverse, fapt ce impune tuturor nativilor acestei zodii o stare de trăire intensă, cu toată fiinţa, cu toată fibra lor.
 1. Cifra norocoasă – 5 şi tot ce se divide cu 5 sau este format din 5. După fiecare 5 cifre, omul are senzaţia cu face un pas important. Din acest mo-tiv, nativul în Fecioară se va dezvolta sau va avea senzaţia că se dezvoltă în salturi, el percepând cu greu propria sa evoluţie sau involuţie. Altfel, oamenii acestei cifre sunt blânzi, intuitivi, fragili şi vulnerabili sufleteşte şi, uneori, chiar şi trupeşte, dar capabili, fără îndoială, de a lua decizii rapide şi chiar de a acţiona.
 1. Piatra norocoasă. În privinţa pietrelor aducătoare de noroc, de şansă şi de fericire, nativul în zodia Fecioarei are parte de două pietre mai puţin cunoscute: jaspul roz şi hiacintul. Jaspul este o piatră semipreţioasă, di-vers colorată, având în compoziţie siliciul. Hiacintul se remarcă prin culoarea sa foarte frumoasă, mobilizatoare, şi care bucură privirea. Este vorba despre galben roşietic, un compus coloristic aproape fără egal în natură. Alte pietre favorabile Fecioarei – topazul, smaraldul, agata. Flexibila şi adaptabila zodie a Fecioarei va avea în stăpânire mercurul, metalul lichid considerat, cândva, a fi miraculos în chestiuni de sănătate. Nu trebuie uitat nici faptul că mercurul era folosit, încă din vremurile vechi, şi în farmece, în vrăjitorie şi în ghicirea viitorului. De asemenea, sute de ani la rând, alchimiştii au fost realmente obsedaţi de ideea că pot transforma mercurul în aur.
 1. Culoarea norocoasă, culoarea fericirii. După cum se ştie, culorile pot induce stări sufleteşti diverse, stări psihice variate, care nu sunt, însă, în-totdeauna uşor de înţeles şi de explicat. Mai mult decât atât, acestea pot fi dublate de comportamente uneori accentuate, alteori difuze. Pentru na-tivul în zodia Fecioarei, culoarea purtătoare de noroc şi de fericire este bleul deschis – culoarea cerului senin, netulburat de vreun nor . Potrivit unor zodiace mai vechi, în colierul de noroace al Fecioarei se înşiră şi alte culori, cea mai interesantă dintre acestea fiind albastrul de cobalt.
 1. Floarea norocoasă. Se spune că norocul nativului în zodia Fecioarei poate fi provocat şi susţinut, în mod cotidian, şi de florile de levănţică. Levănţica este o floare modestă ca înfăţişare, dar cu personalitate pregnantă în ceea ce priveşte aromele pe care le răspândeşte. Nu trebuie uitat faptul că floarea de levănţică are certe calităţi medicinale, contri-buind la relaxarea sistemului nervos şi, mai ales, la tămăduirea inimii în afecţiunile ei pe fond nervos.
 1. Parfumul norocos. Nativul în zodia Fecioarei va fi inspirat, mai ales atunci când se află în propria casă, în hotarele propriei gospodării, de mirosurile de flori de lămâi şi de liliac. Aceste miresme îl vor întări şi în alte împrejurări pe cel născut sub semnele Fecioarei, deci nu numai acasă, ci şi în societate, la muncă, în afaceri.
 1. Muzica norocoasă. Nativul în Fecioară îşi va putea optimiza confor-tul spiritual şi în cazul în care îşi va administra zilnic o consistentă doză de muzică veche şi nemuritoare (aşa numitele evergreen-uri). Melodiile celebre, melodiile de neuitat şi care fac parte din zestrea omenirii şi, în general, ritmurile atinse de patina vremii îl vor bine dispune pe nativul în Fecioară, făcându-l, totodată, mai inspirat şi mai norocos.
 1. Calitatea umană admirată, calitatea umană preţuită. Nativul în zodia Fecioarei va fi un personaj mereu obsedat de curăţenie. Va admira oamenii curaţi şi mereu ca scoşi din cutie, precum şi locurile curate. Curăţenia va fi, în mod obişnuit, normă de viaţă pentru nativul aflat sub zodia Fecioarei.Virgo-2014-Horoscope
 1. Calitatea umană detestată, calitatea umană nesuferită – timiditatea. Admirând personajele cu iniţiativă, cu tupeu, nativul în zodia Fecioarei va considera timiditatea ca pe o infirmitate, din pricina căreia poţi ajunge, în societatea concurenţială din ziua de azi, să mori de foame.
 1. Ideal de viaţă. Să ajungă om independent, adică un om al cărui câştig şi a cărui viaţă, în general, să nu depindă de nimeni. Nativului în zodia Fecioarei îi va plăcea, mai mereu, să-şi caute de-ale sale. Se va ruga ce-rului să fie lăsat într-ale sale, să nu fie tulburat nici măcar de prieteni, şi, dacă se poate niciodată, de străini sau autorităţi.
 1. Dorinţa secretă a nativului în Fecioară e una cât se poate de firească, de obişnuită – să-i fie drumul vieţii pavat cu succese.
 2. Verbul specific – a analiza. Orientarea spre acest verb dovedeşte nu numai un spirit analitic, ci şi multă prevedere, precauţie, tact, discreţie. Nativul în Fecioară nu se va arunca nicicând cu capul înainte şi nu va tăia orbeşte niciodată, urmând, cum se spune, ca doar după aceea să vadă ce a tăiat sau să înceapă a număra.
 1. Zodii care se armonizează cu Fecioara. Desigur, nativul în zodia Fecioarei se va armoniza, în primul rând, cu o altă zodie de pământ, cea a Taurului. Din punct de vedere spiritual, nativul în Fecioară va avea certe afinităţi cu nativii din Berbec şi Taur, dar mai ales cu cei născuţi în prima decadă a zodiei Taurului. O relaţie de bună colaborare va avea nativul în zodia Fecioarei şi cu nativii din Capricorn, dar numai în anumite mo-mente, cu precădere atunci când este vorba de momente de destindere, de distracţie, de relaxare.
 1. Zodii conflictuale cu Fecioara. Nativul în Fecioară nu va trebui să cedeze niciodată chemărilor unui nativ în Gemeni, deoarece există pericolul ca toată relaţia lor, nu numai de dragoste, dar chiar şi de afaceri, să se termine foarte prost.
 1. Zodia concubinajului şi a căsătoriei nativului în Fecioară. Cel născut sub semnele Fecioarei îşi va putea împărţi, atât viaţa, cât şi senti-mentele, în mai mică sau în mai mare măsură, dar la un nivel acceptabil, cu nativi din toate celelalte zodii, excepţie făcând cea a Gemenilor. Orice reuşită într-o combinaţie cu un nativ în Geamăn nu va face, în cele din urmă, decât să confirme regula, adică să eşueze cumva. O relaţie a unei native în Fecioară cu un bărbat nativ în Taur va da rezultate bune şi foarte bune în 90 la sută din cazuri, ceea ce este un procentaj de compatibilitate foarte mare. Nativul în zodia Fecioarei va putea stabili o relaţie afectivă colorată, plină de originalitate, şi cu un nativ în Săgetător. Relaţia aceasta specifică, şi într-un fel unică, poate fi memorabilă, dar, din păcate, se va dovedi, mai întotdeauna, repede trecătoare.

 

 1. Trăsăturile personalităţii Fecioarei. Se spune despre acest semn că este zodia oamenilor fără de prihană. Cinstit până dincolo de limi-tele omului obişnuit, corect, onest, incapabil de a minţi chiar şi la mo-dul nevinovat, nativul în zodia Fecioarei poate avea, într-o societate concurenţială, o viaţă plină de dificultăţi, ştiut fiind faptul că, într-o astfel de societate, aşa cum e cea capitalistă, de pildă, fiecare îşi foloseşte, pentru a învinge, pentru a câştiga, tot arsenalul din dotarea fiinţei sale. Şi ca şi cum toate aceste “defecte” nu ar fi fost îndeajuns, nativul în zodia Fecioa-rei mai are, în plus, şi un suflet candid, un suflet să-l ungi pe pâine. La care se adaugă, precum un bonus, şi faptul că un asemenea nativ este, de felul său, calculat, meticulos, prevăzător, chiar temător. Din aceste multe mo-tive, reuşitele nativului în zodia Fecioarei vor fi îndeobşte puţine. Majoritatea astrologilor recomandă nativilor în Fecioară să facă apel, pen-tru a se împlini, pentru a izbândi, şi la destin, şi la noroc, chiar forţându-şi norocul.
 1. Călăuză astrală – Mercur, planeta inteligenţei. Mercur înseamnă relaţii bune şi accesibilitate la cei din jur, mobilitate în afaceri, curaj şi inspiraţie în activităţi comerciale, capacitate de a vorbi convingător, existenţă echilibrată.
 1. Simbol astrologic – o tânără, o fată cu aripi de înger. Această fată, simbol al purităţii, dar şi al rodirii viitoare, ţine în mână un spic de grâu. Astrologii sunt de părere că spicul de grâu reprezintă steaua cea mai strălucitoare a constelaţiei Fecioarei, stea cunoscută, încă din vechime, sub numele de Spica. Nativul în zodia Fecioarei se va afla, mereu, la confluenţa dintre spirit şi materie, încercând, se spune, o întrupare a celor două laturi. Datorită acestei orientări, nativii în Fecioară vor fi oamenii realităţii, ai imediatului, ai adaptării şi soluţionării oricărei chestiuni la faţa locului, indiferent de complexitatea ei.
 1. Guvernare asupra corpului omenesc. Zodia Fecioarei va influenţa, în mod direct, abdomenul celor aflaţi sub semnele sale, adică intes-tinele, cu tot ce ţine de procesarea alimentelor şi hrănirea organismului omenesc. În ceea ce priveşte bolile, nativul în zodia Fecioarei va fi mai rar şi mai puţin deranjat de afecţiuni majore. Problemele cu intestinele vor fi accidentale, astfel că un nativ în zodia Fecioarei poate trăi, până la adânci bătrâneţi, fără să aibă prea mult de-a face cu bolile.
 1. Poziţia pe cer a semnului zodiacal. Constelaţia zodiacală Fecioara (Virgo) se remarcă printr-un număr mare de stele şi nebuloase. Situată în regiunea ecuatorului ceresc, constelaţia Fecioarei cuprinde marea stea Spica, alte 7 stele ceva mai mici, circa 181 de stele mici, precum şi o serie întreagă de nebuloase.
 1. Zonele sensibile în dragoste: abdomenul, mai ales în zona stomacului. Această sensibilitate poate deveni maximă dacă, înainte de a face dragoste, cei doi parteneri au făcut o baie. Ritualul băii îl va face pe nativul în zodia Fecioarei să aibă pielea mult mai sensibilă decât de obicei, ca şi cum prin îmbăiere ar fi dat jos de pe fiinţa sa nu un posibil strat de transpiraţie, ci o dură, groasă şi nevăzută platoşă.

Trăsăturile generale ale nativului în zodia FECIOAREI

În toate zodiacele, nativul în zodia Fecioarei este prezentat ca un om vulnerabil, sortit să sufere datorită bunătăţii sale. În practică, însă, în viaţa de zi cu zi, vom putea constata că această afirmaţie este valabilă doar pe jumătate, uneori nici atât. Nativul în zodia Fecioarei se va comporta şi el, asemenea celorlalţi, ca un om viu, alcătuit din carne, sânge şi nervi, deci plin de freamăt în faţa vieţii. Faptul că se dovedeşte mai pur decât ceilalţi este, însă, pe deplin adevărat, de unde, de altfel vine, se pare, chiar şi numele zodiei. Nativul în zodia Fecioarei este convins că puritatea, curăţenia sufletească şi trupească pot exista în faptele de zi cu zi, în gândire, în dragoste, în comportarea la serviciu, în afaceri şi acasă. Vânând idealul, nativul în zo-dia Fecioarei va avea un scop măreţ, încercând să purifice lumea, să-i facă pe ceilalţi mai buni şi mai toleranţi, chiar mai frumoşi, mai ales pe dinăuntru.virgo-zodiac-symbol

Nativul în zodia Fecioarei va fi convins că dezordinea, răul, agresivitatea acestei lumi pornesc din lipsa de igienă, mai ales din prea puţină igienă sufletească, oamenii întinându-şi sufletul. Este, de altfel, o întreagă filoso-fie aici, un discurs etic de excepţie şi aşa se şi explică, spun zodiacele, de ce mulţi nativi în zodia Fecioarei ajung mari lideri spirituali, guru, vraci, doctori, psihoterapeuţi, specialişti în terapii naturiste, consilieri în sporturi de întreţinere sau în alimentaţie raţională, ergo-terapeuţi. Având capacitate analitică deosebită, nativul în zodia Fecioarei va putea judeca şi diseca lumea în cele mai mici elemente componente, şi va încerca să o perfecţioneze pornind tot de aici, scopul fiind, desigur, purificarea ei. Datorită acestor capacităţi, nativul în zodia Fecioarei va avea la îndemână, aproape întotdeauna, argumente valide, plauzibile şi imbatabile, necesare atât în abordarea şi criticarea lumii din jurul său, cât şi a fiecărui semen în parte, în funcţie de păcate şi de inadvertenţele de la ideala puritate.

Dincolo de această filosofie de viaţă, adesea inaplicabilă şi îndeobşte păguboasă, nativul în zodia Fecioarei este foarte muncitor şi foarte bine organizat în tot ceea ce face. Fiind căptuşit cu bune intenţii, nativul în zodia Fecioarei este un tip care pare a aduce liniştea mult dorită pentru cei din jurul său. Evident, datorită credulităţii sale, deşi nu-i prost deloc, dar aşa îi este firea, nativul în Fecioară va avea şi nenumărate deziluzii, ajungând câteodată la stări de descurajare atotcuprinzătoare. În acele momente, nativul în zodia Fecioarei poate deveni de-a dreptul rău, fiind pornit să atace, cu şi fără motiv, să lovească cu vorba, să rănească pro-fund. Când va reveni să vadă urmările, va fi impresionat de puterea sa distructivă şi va regreta mult, autocritica fiindu-i cu mult mai puternică decât critica pe care o face, în mod cotidian, altora.

Capacitatea de a se concentra, de a munci cu înverşunare, de a-şi urmări ţelurile cu tenacitate, face adesea din nativii aflaţi sub semnele constelaţiei Fecioarei nişte exemplare foarte valoroase pentru omenire. Nu întâmplător, se spune despre mulţi dintre laureaţii Premiului Nobel în ştiinţe că ar fi nativi în zodia Fecioarei.

Iubitor de ordine şi de gesturi logice, nativul în Fecioară se va dovedi , aproape fără excepţie, un bun executant. În tot ceea ce gândeşte şi face, nativul în zodia Fecioarei va manifesta exactitate, precizie şi siguranţă. Dacă el hotărăşte să întreprindă ceva, apoi va duce la îndeplinire acea cauză, acea operă, fără să mai aibă nicio umbră de îndoială.

Se mai spune despre nativul în Fecioară că este un om care se aprinde repede dacă sesizează vreo neregulă sau vreo nedreptate, că este aprig în polemici, dar că, totodată, este înzestrat şi cu mari resurse de înţelegere faţă de ceilalţi. De altfel, un nativ în zodia Fecioarei va fi capabil să nego-cieze oricât, convins că întotdeauna există resurse pentru aşa ceva. Dispus la sacrificiu, acest nativ va munci câteodată din greu, pe mai multe fronturi şi, de multe ori, nu numai pentru el. Se va sacrifica şi pentru alţii, aşa cum se sacrifică şi pentru el, fără să facă vreo deosebire sau să aibă vreo frustrare.

Nativului în zodia Fecioarei îi place să înveţe şi să ştie cât mai multe din şi despre îndeletnicirile teoretice şi practice ale oamenilor. Deşi analitic până în albul ochilor, nativul în zodia Fecioarei nu-şi va face probleme din fel de fel de fleacuri. Va fi activ şi interesat de multe aspecte ale vieţii, dar, în primul rând, de curăţenie, igienă şi alimentaţie raţională, plus terapiile alternative, dietele moderne, auto-construcţia spirituală şi fizică a organismului.

Nativul în zodia Fecioarei are o mare plăcere în a face evaluarea propriei existenţe, dar şi pe a altora, în felul său fiecare nativ de acest fel fiind ase-menea unui filosof.

Nativul Fecioară îşi poate schimba lesne aria de interese şi dispune de o atenţie mobilă şi uşor de focalizat. Se spune despre acest nativ că suferă foarte mult dacă, cu toată munca şi osârdia sa, este nevoit să-şi ducă viaţa de azi pe mâine. În aceste condiţii devine frustrat şi va avea, uneori la modul acut, senzaţia disipării psihice şi chiar fizice. Prin urmare, chiar şi el, nativul în zodia Fecioarei, poate traversa perioade de lipsă de vlagă psihică, practic nişte momente de incertitudine, uşor de depăşit, de altfel. Se spune că un asemenea impas, o asemenea cădere de tensiune va fi remediată chiar şi printr-un un pui de somn, când cel în cauză îşi va reve-ni pe încetul şi va fi, iarăşi, acelaşi campion al purităţii, ca la începuturi. Poate că şi datorită faptului că se remontează, că se reîncarcă rapid, nati-vul în zodia Fecioarei va fi longevivul cercului zodiacal, el rămânând cel mai mult de strajă acestei lumi, lume pe care se va strădui să o cunoască, dar pe care nu o va cuceri, totuşi, decât întâmplător.

Femeia născută în zodia FECIOAREI

Comportare – acasă şi afară. Nu puţini sunt astrologii care sunt de părere că femeile născute sub semnele zodiei Fecioarei sunt printre cele mai înţelepte şi echilibrate femei din tot cercul zodiacal. Aceste femei îşi vor conduce familia cu multă siguranţă, cu o viziune clară, asemenea unui conducător iscusit şi înţelept, care se preocupă de prezent şi care pregăteşte, cu pricepere, viitorul.

fecioara horos

Dacă se va căsători cu bărbatul iubit, femeia născută sub semnele zodiei Fecioarei îl va iubi pentru totdeauna pe acesta, fiindu-i credincioasă toată viaţa. Casa ei va fi un tărâm al armoniei, al florilor, al vorbelor dulci şi al păcii. Femeia nativă în zodia Fecioarei este remarcabilă în grija ei pentru copii, dar asta nu înseamnă că va coborî, în vreo împrejurare sau alta, ştacheta educaţiei şi a exigenţelor. Desigur, odată cu venirea copiilor, va şti să se împartă în aşa fel, încât, toată familia ei să fie mulţumită. Nu-şi va neglija soţul, ci îl va iubi cu toată puterea, fără a ţine seama de timp şi de rutină. Sunt astrologi care susţin că această femeie minunată va avea, de obicei, viaţă grea în căsnicie, deoarece cu greu va găsi un bărbat tot atât de bun cât şi ea, şi care să fie la înălţimea marilor ei calităţi sufleteşti şi intelec-tuale. Gurile rele o vor acuza pe femeia din zodia Fecioarei de faptul că se controlează prea mult, că ar fi chiar prea cerebrală, că sufletul ei ar fi împărţit în mici fărâme, ce pot fi cântărite doar cu balanţa de farmacie. Femeii născute sub semnele zodiei Fecioarei îi place nespus să conducă, atât în casă, cât şi la slujbă sau în afaceri. Este tonică în societate, având un optimism molipsitor. Îşi va duce la îndeplinire sarcinile, răspunderile so-ciale, de afaceri sau de serviciu cu toată sârguinţa, cu un simţ înnăscut al amănuntului, dar şi cu un simţ remarcabil al perspectivei şi al viitorului. Chiar şi în casa ei, într-o căsnicie reuşită, femeia nativă în zodia Fecioarei va dori să aibă o anume independenţă – cel puţin din punct de vedere financiar. Acasă şi la serviciu îi va trata pe toţi cu amabilitate, respect şi corectitudine, ceea ce i se pare firesc, dar tot atât de firesc i se pare să fie şi ea tratată în aceeaşi manieră.

Soţie sinceră, răbdătoare, dotată cu un umor ce pare a izvorî din experienţa mai multor vieţi, femeia născută în zodia Fecioarei va izbucni, cu toată furia, dacă este nedreptăţită. În familie, în viaţa de cuplu, ea se va dovedi, în permanenţă, o bună prietenă a soţului ei. Se va emoţiona foarte rar, deoarece bagajul ei emoţional nu este, totuşi, prea bogat. De remarcat faptul că femeia nativă în zodia Fecioarei se va înşela la viaţa ei de foarte puţine ori – aceasta întâmplându-se, de obicei, mai ales atunci când e vorba despre alegerea şi relaţia cu bărbatul iubit. Ca şi alte femei, şi nativa în zodia Fecioarei va fi oarbă în ceea ce priveşte lipsu-rile şi slăbiciunile celui pe care-l iubeşte. Faptul acesta o mai umanizează, desigur, şi o mai scoate, cât de cât, din schemele ei de robot căruia nu i se poate reproşa nimic.

Suflet şi pasiune. Făcându-se atâta caz de gândirea pozitivă a femeii na-tive în zodia Fecioarei, de exactitatea, analitismul şi intransigenţa ei, este uitată, parcă voit, o constatare făcută încă de demult de vechii astrologi, potrivit căreia această femeie ar fi cea mai bună, cea mai pasionantă şi pasională femeie din lume atunci când iubeşte şi este iubită.

Ştiindu-se dotată de la natură cu farmec, femeia nativă în zodia Fecioa-rei va agrea, în mod firesc, bărbaţii cu şarm, îngrijiţi, atenţi cu ei şi cu gesturile pe care le fac. Sufletul ei bun nu va accepta decât bunătate în jur. Caldă în gesturi şi vorbe, în priviri şi mângâieri, femeia din zodia Fecioarei nu-şi va expune sufletul decât atât cât crede ea de cuviinţă. Des-tui astrologi afirmă că intimitatea femeii Fecioară va fi, de obicei, greu de cucerit, ea făcând parte dintre femeile care nu-şi pierd capul cu una, cu două. Dorinţele ascunse, visele secrete ale femeii native în zodia Fe-cioarei vor avea o bogăţie surprinzătoare, dar nu vor putea fi cunoscute atât de uşor. Având o bună educaţie a sentimentelor, femeia din zodia Fecioarei va face cu greu o pasiune pentru cineva, convinsă şi de faptul că, odată intrată într-un joc, va trebui să-l susţină, mai ales afectiv, şi apoi mai există şi pericolul de a avea necazuri, de a-şi complica viaţa.

Pasiunea femeii Fecioară se va afişa foarte puţin în văzul lumii, ea fiind exprimată, în cel mai firesc stil, doar dincolo de perdelele dese şi jaluzele-le atent desfăşurate. Se poate afirma că sufletul şi pasiunile femeii născute sub zodia Fecioarei sunt închise, bine de tot, într-o curte cu gard înalt, din care nu se vede nimic de-afară, dar nici dinăuntru spre afară. Despărţitor poate fi chiar şi un geam perfect mat, geamul impalpabil al sobrietăţii, modestiei şi bunei cuviinţe prin care lumina va trece, dar nu vor trece, nicicând, niciodată, imaginile. Doar umbre se vor vedea, şi totul va fi de nedesluşit şi de neexplicat. Aşa vrea să fie iubită şi să iubească femeia nativă în zodia Fecioarei, cea mai apreciată iubită din tot zodiacul.

Farmec şi sexualitate. Foarte preţuită de bărbaţii care vor să încheie so-cotelile cu burlăcia, femeia nativă în zodia Fecioarei este cotată, uneori, ca fiind rece din punct de vedere sentimental, ba chiar egoistă, ceea ce este, desigur, fals.

Nativa în zodia Fecioarei doreşte, fără îndoială, să iubească şi să se com-porte în dragostea ei asemenea celorlalte femei. Probabil că orientarea sa către un comportament controlat, calculat, îi dăunează, câteodată, chiar şi în faţa acelor bărbaţi care, sătui de aventuri şi de femei uşoare, caută o femeie trebuincioasă cel puţin pentru o viaţă, şi nu pentru o seară, o săptămână sau o lună.

Femeii native în zodia Fecioarei îi plac bărbaţii care par să-i semene la fire, care au aceleaşi principii de viaţă cu ale ei, care afişează aproximativ aceleaşi coordonate de gândire şi comportamentale cu ale ei. Ea nu va dori să se aventureze cu cine mai ştie ce bărbaţi pasionali, dar dubioşi, şi care, la o adică, se pocăiesc şi se jură cu tot focul că n-or să mai păcătuiască nici măcar cu gândul. Pe aceştia, Fecioara îi va elimina din jocul ei afectiv, uneori chiar şi din relaţiile şi contactele ei sociale.

FECIOARA

Nativa în zodia Fecioarei va fi preocupată să se îmbrace mereu la modul corect, nedorind să iasă din canoane. Ea nu va căuta prea des să-şi evidenţieze farmecele, fiind, s-ar putea spune, asemenea unei Cenuşărese. Nu va dori neapărat să facă dragoste nici măcar cu bărbatul iubit şi, din acest motiv, va fi mulţumită doar cu prezenţa acestui bărbat, doar cu sunetele vocii lui, doar cu imaginea lui domestică, acolo pe domeniul unde doar ea este stăpână. Toate acestea nu înseamnă că femeia nativă în zodia Fecioarei nu va iubi plăcerea fizică, dimpotrivă, va dori să guste din această plăcere şi-şi va crea condiţii cum numai ea ştie, pentru a o savura într-o deplină intimitate. Prin urmare, se va dărui bărbatului iu-bit cu toată graţia ei de femeie, cu tandreţe maximă, cu sensibilitate şi modestie. Surprinzător, femeia născută sub semnele Fecioarei este destul de preocupată să-şi înfrumuseţeze iubirea trupească, fiind capabilă să-i descopere acesteia noi sensuri, noi semnificaţii. Farmecul personal în iu-birea trupească al acestei native, precum şi sexualitatea de care poate da dovadă, rămân însă bine mascate, urmare a unei decenţe bine înţeleasă. Femeia născută sub semnele zodiei Fecioarei va conştientiza mereu faptul că în lumea asta ea trebuie să fie o adevărată doamnă şi, în consecinţă, nu va precupeţi nici un efort pentru a fi la înălţimea acestui deziderat, inclusiv în iubirea ei.

Atitudinea faţă de cei din jur. Puţine sunt femeile care au ştiinţa de a păstra atât de bine distanţa faţă de oamenii din jur, aşa cum ştie să o facă femeia nativă în zodia Fecioarei. Prin urmare, aceasta se va comporta cu atâta pricepere şi tact încât nimeni nu se va supăra şi nimeni nu o va putea acuza de proastă purtare sau de lipsă de maniere. Femeia nativă în zodia Fecioarei ştie, fără îndoială, să fie un om de lume, fiind ajutată, în demersurile ei de a exista printre ceilalţi oameni, şi de calităţile pe care le are, în mod sigur, în unul dintre domeniile spiritului – artă, literatură, mass-media. Cunoştinţele şi calităţile în aceste teritorii ale inefabilului o vor face interesantă, şi chiar atractivă, pentru cei din jur şi îi vor înlesni multe dintre relaţiile sociale de care are, ca orice om, nevoie.

Feminitate. Nativa sub semnele Fecioarei va fi, în mod obişnuit, mult preţuită de iubitul ei, deoarece va dovedi senină grijă şi inepuizabilă tandreţe faţă de acesta, făcând tot ce-i stă în putinţă pentru a se simţi şi el bine, nu numai ea. Calculată şi aparent rece în familie şi societate, femeia nativă în zodia Fecioarei se va manifesta în dragostea ei cu o secretă bucurie, desfăşurând o frumuseţe a comportării cu totul aparte.

Fiinţă de interior, femeia născută în zodia Fecioarei îşi va căuta alina-rea, bucuria vieţii şi dragostea fierbinte în casa ei, în patul ei, cu tot ce înseamnă comoditate, relaxare, bucurie intimă inegalabilă. Chiar şi după ani şi ani de căsnicie, de convieţuire, atitudinea faţă de dragoste a aces-tei femei va tinde tot spre puritate, ea nepierzându-şi, adesea, nimic sau aproape nimic din aerul sfios, timid, feciorelnic din prima tinereţe.

În general, nativa în zodia Fecioarei nu-şi va întâlni dragostea în locuri aglomerate, cu viaţă socială intensă, ci în spaţiile mici ale biroului de la serviciu, la o agapă cu prietenii, în excursie, la bibliotecă sau în alte ase-menea locuri unde nu se înghesuie chiar toată lumea şi unde viaţa are un ritm mai molcom.

Femeia nativă în zodia Fecioarei nu va fi niciodată chiar atât de vulnerabilă, pe cât s-ar crede, în faţa vorbelor măiestrite ale falşilor îndrăgostiţi, ale cuceritorilor de profesie. Ea are alte principii, vrea sinceritate şi identifică fără probleme sinceritatea, adoră onestitatea şi iubeşte nespus adevărul. Nu-i place să i se vorbească despre sex, ori să audă cuvinte legate de sex, şi asta nici măcar în cele mai fierbinţi momente ale dragostei ei. Pentru femeia nativă sub semnele zodiei Fecioarei va fi mult mai de efect, să zi-cem, un sărut îndelung, o mângâiere şi chiar o uşoară şi plină de afecţiune strângere de mână.

Femeia nativă în zodia Fecioarei face dragoste cu seninătate şi delicateţe şi, de aceea, bărbatul ales de ea va trebuie să se poarte asemenea ei. În aceste condiţii, şi numai în aceste condiţii, totul va fi perfect sau aproape perfect. Nu se ştie cu exactitate cum, dar aşa va fi, susţin vechii astrologi, iar noii astrologi, dotaţi cu computer şi soft-uri de ultimă oră, nu au găsit, până în prezent, încă nici un motiv pentru a-i contrazice.

Bărbatul născut în zodia FECIOAREI

Comportare – acasă şi afară Un bărbat născut în zodia Fecioarei nu va impresiona, în mod obişnuit, prin nimic. La prima vedere, această afirmaţie s-ar putea să-i surprindă, în mod neplăcut, pe cei care ştiu atâtea şi atâtea lucruri bune despre puterea şi purtarea nativului în zodia Fecioarei. Nu de puţine ori, bărbatul nativ în zodia Fecioară pare inofen-siv şi lipsit de vlagă. De unde însă atâta capacitate de organizare şi minte limpede la el, greu de spus. Probabil că semnul său ceresc îl pilotează în aşa fel încât el reuşeşte, totuşi, chiar şi acolo unde atâţia inşi cu pretenţii nu reuşesc. Puterea minţii bărbatului nativ sub semnul Fecioarei este de multă vreme recunoscută, reuşitele sale în carieră fiind, adesea, notabile. Capacitatea sa organizatorică îşi va spune cuvântul atât în familia pro-prie, cât şi la serviciu sau în afaceri. Om practic, bărbatul nativ în zodia Fecioarei se face cunoscut ca un mare chibzuit, atât în ceea ce priveşte utilizarea banilor, cât şi a timpului. Risipa de timp i se pare acestuia o acţiune de-a dreptul criminală pentru viaţa omului, la orice vârstă, nu numai în tinereţe. Din acest motiv, va face o riguroasă educaţie copiilor săi, iar consoarta sa va trebui să se obişnuiască, desigur, cu marile fixuri ale iubitului ei soţ – banii şi timpul. Simţul practic al bărbatului aflat sub semnele zodiei Fecioarei este incontestabil şi, de aceea, el va reuşi în pro-fesii aplicate, unde va fi mai mult decât un simplu executant, inventând şi găsind, cu uşurinţă, soluţii de eficienţă maximă. Va fi un bun manager în propria gospodărie, dar şi la slujbă sau în firma sa. Cinstit şi corect fiind, nu se va îmbogăţi decât printr-un noroc, dar îşi va susţine la modul ac-ceptabil afacerea, iar în ceea ce priveşte jobul, dacă va avea aşa ceva, va fi un lucrător premiat şi felicitat de şefi.

virgo-zodiac-sign

Suflet şi pasiune. În pasiunile sale, bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu este un expansiv, prea multe lucruri nefiind de spus, despre el, la acest capitol. Nu va fi colorat nici la nivelul expresiei verbale şi nici la nivel de comportament. Nu-i vor sfârâi călcâiele după femei şi nici nu va visa, încă din adolescenţă, la o dragoste mare, plină de romantism. Evoluţiile sale sufleteşti sunt lente, dar sigure şi cuprinzătoare. Nu va greşi prea des în alegerea femeii iubite. Logica sa nu-l va trăda nici chiar atunci când se va îndrăgosti.

Nu va linguşi pe nimeni, poate şi dintr-un accentuat simţ al demnităţii personale, deşi printre prietenii săi vor exista destui care să merite cuvinte de bine. Trebuie spus aici că bărbatul nativ în zodia Fecioarei ştie să-şi aleagă nu numai femeia iubită, ci şi prietenii, care vor fi de calitate. Pasiu-nea lui nu va arde niciodată cu flăcări mari, de 10 metri înălţime, ci va sta ascunsă, va sta pitită în jarul ocrotit de spuza convenienţelor şi a bunelor maniere. Fiind vorba despre o zodie lentă în ceea ce priveşte dragostea, trebuie să spus că dintre nativii în zodia Fecioarei se recrutează bărbaţii virgini, întârziaţii sexual, inadaptaţii sexual, super-exigenţii în ceea ce priveşte femeia, dar şi inşi care visează o viaţă întreagă la femeia perfectă şi ajung, la senectute, singuri şi uitaţi de lume. Dincolo de aceste cazuri extreme, este verificat şi răsverificat faptul că puţini alţi bărbaţi ştiu să preţuiască o femeie, aşa cum o preţuieşte bărbatul aflat sub semnele as-trale ale Fecioarei.

Bărbatul Fecioară este unul dintre bărbaţii care sunt în stare să-i ridice femeii iubite statuie, chiar şi în parcul din cartier (nu numai în dormitor) şi, de asemenea, să roage pe alţii să scrie romane şi poeme în care dragostea lui este preamărită, fiind, fără îndoială, cu mult mai înflăcărată decât în prozaica realitate. Uneori, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va descoperi femeia foarte târziu, dovedindu-se un romantic rătăcit (sau poate stângaci) în lumea noastră, un romantic gata să facă din trăirile şi simţirile sale un ciudat amestec de logică, responsabilitate, bune maniere… şi paradă afectivă. Bărbatul nativ Fecioară va fi, de regulă, foarte ataşat de iubita sa, de femeia sa, mai ales atunci când această femeie îl va lua aşa cum este, cu regulile lui, cu tabieturile lui, de la cele din viaţa socială, până la igienă şi dietă.

Farmec şi sexualitate. Greu de spus dacă un bărbat Fecioară poate fi cu adevărat strălucitor, fermecător. Totuşi, există destule femei care îşi doresc să aibă lângă ele un om de bază, un om tare ca o stâncă, pe care nici un cataclism nu-l va îndepărta. Fidelitatea bărbatului nativ în zodia Fe-cioarei este exemplară. Se spune despre bărbatul Fecioară că, dacă lipseşte o noapte de-acasă, femeia lui n-are de ce să se îngrijoreze – fiind sigur că ori a rămas la muncă peste program, ori a stat la o cârciumă, şi nu din proprie pornire, ci confiscat fiind de cercul de prieteni. Lipsit de iniţiativă în dragoste, el va şti, totuşi, totul sau aproape totul despre dragoste, pre-cum şi despre anatomia secretă feminină.

Teoretic, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va fi bine pregătit în ceea ce priveşte femeile şi, prin urmare, este foarte posibil ca acest lucru să-l ajute în a înţelege mai bine natura femeii, facilitându-i-se, astfel, apropierea, legătura afectivă. El se va afirma în faţa femeii şi prin delicateţe, pasiune constantă, ocrotire, mângâiere, siguranţă şi confort.

Bărbatul nativ în zodia Fecioarei poate fi pândit, uneori, de lipsă de im-puls sexual, dar, e un dar aici, o femeie interesată de convieţuirea cu el va putea trece uşor, şi chiar şi cu câştig, peste acest impas atât de neplăcut. Desigur, ambianţa şi modul de abordare vor conta foarte mult. Bărbatul aflat sub semnele zodiei Fecioarei este unul dintre puţinii bărbaţi din cercul zodiacal care nu va seduce, ci trebuie sedus. O tresărire în viaţa sa sentimentală s-ar putea produce, totuşi, în jurul vârstei de 50 de ani, când devine interesant pentru femeile pragmatice, pentru cele care vor un gospodar, un bărbat în casă, pentru cele care doresc să aibă în preajmă o persoană care să poarte pantaloni şi nu fustă.

Atitudinea faţă de cei din jur. În general, bărbatul Fecioară se bucură de admiraţia celorlalţi bărbaţi, chiar dacă aceştia vor avea uneori tendinţa de a-l lua peste picior, mai ales în legătură cu sobrietatea şi corectitudinea de care dă dovadă. Cât despre femei, acestea îl înţeleg foarte greu, dar vor fi destule dintre cele care vor dori să-i cunoască sufletul şi să-i fie aproape, chiar dacă şi după căsătorie, bărbatul lor nativ în zodia Fecioarei va continua să fie, chiar şi pentru ele, încă o enigmă. În relaţia dintre sexe, bărbatul Fecioară va considera adulterul ca fiind un fapt intolerabil, pro-fund imoral, demn de tot dispreţul.

De altfel, în relaţiile sale sociale, bărbatul născut în zodia Fecioarei va avea numeroase momente de inflexibilitate. De pildă un „nu” de-al său, “nu” va rămâne pentru totdeauna. Bărbatul Fecioară va avea mare grijă de sine, alocându-şi, cu multă atenţie şi chibzuinţă, timp pentru plimbări, antrenamente, lecturi, diete, pentru un regim de viaţă regulat. Din păcate, ceilalţi semeni nu se vor simţi, întotdeauna, prea în largul lor lângă el, deoarece le va pretinde să trăiască asemenea lui şi, mai mult decât atât, să vadă şi ei lumea aşa cum o vede el, şi nu altcum.

Virilitate. Unii astrologi sunt de părere că bărbatul nativ în zodia Fe-cioarei nu este un bărbat puternic nici din punct de vedere afectiv, şi nici sexual. Şi, totuşi, aceiaşi astrologi, aparent atât de sceptici, îl consideră a fi un partener sexual potrivit pentru vremuri grele, un bărbat valabil pentru o întreagă viaţă. Un bărbat aflat sub semnele Fecioarei va şti doar rareori cum să pornească o relaţie de dragoste şi, tot rareori, va depăşi în dra-gostea sa gesturile platonice, sărutul fiindu-i îndrăzneala maximă până la care poate ajunge. Cititorii în stele susţin că, în cazul bărbatului Fecioară, comandantul în acest moment sensibil, factorul-iniţiativă adică, trebuie să fie femeia, altfel totul ar putea lâncezi la nesfârşit, fără vreo finalitate practică. Fiind de felul său receptiv în dragoste, bărbatul nativ în zodia Fecioarei îi va oferi partenerei sale, iubitei, tot ceea ce-şi doreşte aceasta, tot ce o interesează, o bucură şi îi face plăcere, cu o singură condiţie însă – aceasta să-i mărturisească totul despre ea, sau cel puţin să-l facă să creadă că i-a spus totul despre ea, că nu mai are, deci, nici un secret faţă de el.

Bărbatul nativ în zodia Fecioarei este, totuşi, dincolo de denigrările ce se mai aud, pe ici, pe acolo, chiar conştiincios în dragoste, un bun execu-tant, lui trebuind doar să i se indice traseul, să i se aducă la cunoştinţă fişa postului. În momentul în care va şti ce are de făcut, va purcede la treabă şi, se zice, bărbatul Fecioară nu prea are obiceiul să dezamăgească. În căsnicie, dacă nu este solicitat de soţia sa, acest bărbat poate ajunge să uite cu totul de actul sexual şi de plăcerile dragostei trupeşti. Negli-jat de parteneră, bărbatul născut sub semnele zodiei Fecioarei îşi poate transforma viaţa într-o pustietate, într-un adevărat deşert din punct de vedere sexual. Cu tact, femeia iubită îl va putea însă mobiliza, întâlnirea conjugală fiind, de obicei, mulţumitoare pentru ambii parteneri. Poate fi un fapt surprinzător, dar bărbatul nativ în zodia Fecioarei nu va accepta să fie, totuşi, o simplă jucărie sexuală. În consecinţă, femeia va trebui să-i acorde, cu bună ştiinţă şi cu toată responsabilitatea, locul şi preţuirea care i se cuvin, deoarece astfel, şi numai astfel, va avea doar de câştigat. Preţuind foarte mult confortul sentimental şi mulţumirea în activitatea sexuală, bărbatul nativ în zodia Fecioarei va rămâne îndatorat femeii care îi va oferi aşa ceva şi îi va acorda acesteia tot respectul şi toată preţuirea sa, acceptând, fără probleme, chiar şi poziţia de vioară a doua în viaţa cuplului.

În cazul în care se va emancipa din punct de vedere al activităţii sexuale, al dragostei trupeşti, bărbatul Fecioară va prinde gustul amorului şi-şi va surprinde partenera, dorind să facă dragoste. Ajuns la acest nivel, nativul în zodia Fecioarei va considera femeia o minune a acestei lumi, iar pose-sia ei prin dragoste un miracol, un miracol care trebuie trăit cât mai des cu putinţă.

Nino Clarus

 

astrograma completa

Un gând despre „Marele Zodiac al iubirii-Zodia Fecioarei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.