Regulile de fier ale medicinei de care doctorii ar fi necesar să țină cont


Sunt prea mulţi medici care nu au habar despre ceea ce se petrece în viaţa pacienţilor, pentru simplul fapt că ignoră cu bună ştiinţă regulile de fier ale medicinei.

Regula de fier numărul 1

Respiraţia şi oxigenul reprezintă fundamentul vieţii şi al sănătăţii. Oxigenul este cel mai important nutrient şi, totuşi, când se prescrie în spital, este considerat medicament. Cei mai mulţi dintre noi nu s-au gândit niciodată că „mâncăm” şi cu nasul, adică hrana/nutrientul de care avem cea mai mare nevoie vine pe căile nazale. Două teste simple care pot spune multe despre starea unui pacient sunt un test de pH şi luarea pulsului. Ce ne arată aceste teste simple? Nivelul aproximativ de oxigen, de dioxid de carbon, nivelul de energie celulară (voltajul), precum şi pH-ul.

Prea mulți medici pierd din vedere că, în ceea ce-i privește pe pacienţii lor, cu cât respiră mai repede, cu atât au mai puţin oxigen, dioxid de carbon, un pH scăzut și un nivel energetic celular diminuat. Respiraţia precipitată nu aduce nimic bun, decât boli cronice, cancer şi o moarte prematură.respiratia2

Regula de fier numărul 2

Nu otrăvi pacientul. Oamenii care apelează la otrăvuri ca să ajute sunt fie disperaţi, fie ignoranţi, fie aroganţi. Otrăvirea oamenilor este ilegală, dar situația este alta dacă otrava este prescrisă de medic. Botoxul este un exemplu grăitor în acest sens, deşi toate medicamentele, chiar şi aspirina, sunt otrăvuri toxice care pot fi cauza multor decese.

Regula de fier numărul 3

Conflictul şi stresul sunt cauze comune şi reale ale multor boli, inclusiv cancerul. Aceste stări îşi găsesc ecou în creier şi în toate sistemele din organism. Stresul domină atât ritmul respiraţiei cât şi frecvența cardiacă – bătaie cu bătaie – ceea ce înseamnă că stresul se manifestă sub forma aşa-numitei variabilităţi a ritmului cardiac (VRC). Cu cât stresul este mai mare, cu atât intervalul dintre bătăile inimii este mai strâns. Când ne păstrăm ritmul sinusal plat, adică fiecare bătaie este la fel, ne menţinem pe linia optimă a vieţii, în timp ce stresul şi conflictele pun în pericol viaţa. Inimile vulnerabile sunt cele care dansează pe ritmul fiecărui moment.

Dr. R. G. Hamer în Noua Medicină Germană a vorbit despre „regula de fier a cancerului”, în 1981. El a considerat că fiecare cancer sau boală similară cancerului începe cu un sindrom Dirk Hamer, definit ca un şoc foarte mare, acut, dramatic şi cu potenţial de izolare, care afectează psihicul, creierul şi anumite organe. Deşi aceasta este valabil pentru majoritatea cazurilor de cancer, există și excepții. Cancerul poate fi cauzat şi de un nivel ridicat de radiaţii sau de metale grele și toxice, ca mercurul, fără să existe o deteriorare psihologică sau un stres intens. Chimioterapia şi terapia cu radiaţii şi alte şocuri toxice provoacă şi ele cancerul, precum şi deficienţele de minerale din trup.
Este adevărat că, în cele mai multe dintre cazuri, simptomele bolii sunt reflecţii ale conflictelor psihologice şi pot fi vindecate numai când pacientul este conştient de adevărata problemă.

Regula de fier numărul 4

Hidratarea este crucială pentru sănătatea adulţilor şi a copiilor. Deshidratarea este una dintre cele mai ignorate cauze ale bolilor. În secunda în care nivelul de hidratare scade, scade şi distribuţia de oxigen, voltajul celular, organismul devine mai acid şi toxinele încep să se acumuleze pentru că nu pot fi eliminate în mod eficient. Toate funcţiile din trup necesită prezenţa apei. O bună hidratare ajută ca toate funcţiile organismului să fie îndeplinite rapid şi eficient.

lemon-water

Regula de fier numărul 5

În lipsa soarelui sau a unui nivel adecvat de vitamina D ne îmbolnăvim, trupul este copleşit de inflamaţie şi, în cele din urmă, murim. Unul dintre factorii cei mai importanţi ai gripei şi ai decesului cauzat de insuficientă pulmonară este deficienţa de vitamina D. Una dintre cele mai importante cercetări despre rolul vitaminei D pentru sănătate a descoperit că cei care au luat suplimente cu vitamina D timp de şase ani şi-au redus riscul de moarte din orice cauză. Studiile au arătat deja că vitamina D joacă un rol important în protecţia împotriva cancerului, a bolii de inimă şi a diabetului – afecţiuni responsabile de 60-70% dintre decesele din occident. Expunerea la soare întăreşte funcţionarea sistemului imunitar.Love-Couple-on-Beach

Regula de Fier numărul 6

Deficienţele de minerale favorizează apariţia multor boli, inclusiv a cancerului. Avem nevoie de lumină, apă, oxigen, CO2 şi minerale. Mineralele sunt elemente de bază pentru trup. Sunt necesare pentru echilibrul lichidelor, structurile proteice şi producţia de hormoni. Mineralele sunt esenţiale pentru sănătatea tuturor organelor şi a funcţiilor organismului. Acestea acţionează drept co-factori, catalizatori sau inhibitori ai enzimelor din trup. Absenţa anumitor oligominerale favorizează acumularea de metale grele. Mineralele sunt ca o zonă tampon contra metalelor toxice. De asemenea, oferă scânteia necesară pornirii unor procese din organism, precum şi menţinerii acestora. Fără aceste reacţii chimice, niciun organism nu poate funcţiona. Radiaţia afectează trupul prin distrugerea legăturilor chimice dintre celule. Gravitatea efectelor depinde nu doar de nivelul de expunere ci şi de gradul de deficienţă de minerale de care suferim. Fundaţia Naţională pentru Cercetările pentru cancer din SUA susţine că importanţa mineralelor în cadrul unei diete anticancer este frecvent ignorată.

sursa-yogaesoteric.net


ccc

Un gând despre „Regulile de fier ale medicinei de care doctorii ar fi necesar să țină cont

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.