Cum știi ca o persoana este o „cunoștință” dintr-o alta viata?


http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12In mod invariabil, noi toti suntem conditionati de karma. Pana la un moment dat. Este la fel cum toti suntem conditionati de ceea ce avem in copilarie, de ceea ce am invatat in familie sau in mediul inconjurator, precum si de educatia din scoala.

Din momentul in care decizi sa te autoeduci, lucrurile se schimba. Tu decizi ceea ce intra sau nu in viata ta. Asa e si cu persoanele din alte vieti: cand decizi sa evoluezi spiritual automat conștientizezi anumite lucruri, si nu te mai intalnesti cu persoanele carora le-ai facut rau, de exemplu.

Cum stii ca de fapt o persoana intalnita „intamplator” este o cunostinta dintr-o alta viata? Mai ales ca de multe ori, daca acea persoana nu este evoluata spiritual, nici nu isi da seama de asta. Daca tu stii sa-ti folosesti intuitia, iti vei da seama (singur sau cu ajutorul altei persoane), cam care ar fi motivul pentru care ti-a intrat acum in viata. Si urmatorul pas ar fi sa incepi sa rezolvi energia stagnanta dintre voi doi.

Din momentul in care incepi sa trimiti lumina si iubire in relatia respectiva, automat incep sa se produce schimbari. Acea persoana fie se apropie de tine, fie se indeparteaza. In oricare dintre cazuri, fii sigur ca Dumnezeu stie de ce se intampla asta, si ca este pentru binele tau suprem.

De obicei stii ca ai mai intalnit persoana din fata ta atunci cand:

  • Simti ca esti in siguranta in jurul ei, sau, dimpotriva, simti ca nu esti in siguranta
  • Din momentul in care o vezi, nu iti este indiferenta
  • Dupa ce stai in preajma ei cateva minute, iti dai seama care este motivul pentru care ai cunoscut-o
  • Simti instantaneu ca trebuie sa o ajuti si sa o protejezi
  • Ai flash-uri referitoare la voi doi
  • Ai o senzatie clara de familiaritate
  • Ai intalnit-o dupa ce ai facut o practica spirituala menita sa te ajute sa intalnesti persoane noi, conform cu misiunea ta

Depinde foarte mult de tine ceea ce se intampla in continuare. Sfatul meu este ca tu sa trimiti lumina si iubire in relatia dintre voi doi, si fii atent la ce se intampla in continuare.

sursa-aici

http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.