Afirmații benefice ANTI-STRES


Uneori avem nevoie de un mic ajutor pentru a ne aminti că orice moment, indiferent cât de neplecut ar fi, va trece la un moment dat. Câteva cuvinte sau afirmații pe care să ni le amintim la momentul potrivit ne vor ajuta să privim lumea cu alți ochi. În articolul de azi voi prezenta câteva citate pe care să ți le amintești atunci când te simți stresat, deprimat sau copleșit de griji, ori probleme.
No-Stress
Iată care sunt cele 11 afirmații pozitive care ne pot colora starea mentală:
 1. O gândire negativă nu-ți va oferi niciodată o viață pozitivă și fericită. Schimbă-ți gândirea și percepția despre lume și îți vei schimba starea de spirit. Gândurile pozitive au o vibrație înaltă, ceea ce îți va aduce o stare de calm, de liniște și echilibru, pe când gândurile negative îți vor activa stările de agitație și neliniște. Ceea ce trebuie să faci este să gândești pozitiv, menținând cât mai mult timp în minte gânduri de iubire, fericire, speranță și să încearcă să te bucuri de lucrurile mărunte.
2. Fii încrezător că tot ceea ce ai nevoie îți va veni la momentul potrivit. Amintește-ți că viața nu este o înșiruire de evenimente aleatorii. Totul se întâmplă într-o ordine divină. Atunci când ești stresat sau nu ai o dispoziție prea bună nu este bine să iei decizii importante și amintește-ți că viața este plină de obstacole precum și de lecții pe care trebuie să ți le însușești.
Zenx-Audio-Stress-Relief
3. Nu ești în competiție cu nimeni. Ai propriul drum în viață. Nu trebuie să dovedești nimic nimănui, ci doar să devi mai bun decât erai înainte și să încerci să te dezvolți pe toate planurile, dar tu ești barometrul la care trebuie să te raportezi.Atunci când suntem stresați de obicei uităm de puterea noastră interioară. Păstrează-ți calmul și încrederea, trăiește prezentul și fii mereu conștient de potențialul puterii subconștientului tău.
4. Azi este o zi perfectă pentru un nou început. Lasă frica deoparte și elibereaza-ți mintea de gândurile negative. Este momentul să-ți deschizi inima și să privești lumea cu mai multă dragoste. Care este cea mai bună modlitate de a te simți bine si a-ți regăsi buna dispoziție decât golirea minții de gândurile care te stresează. Poți face acest lucru prin practicarea ”meditației” sau prin a face orice activitate care îți creează plăcere.
5. Întotdeauna să crezi că ți se va întâmpla ceva minunat.În loc să stai focusat pe probleme, concentrează-te pe soluții și amintește-ți că există ceva magic în jurul tău care va face să ți se întâmple lucruri minunate, ceva extraordinar. Notează-ți visele și încearcă să înțelegi ceea ce îți transmite subconștientul tău. Fă-ți o listă cu ceea ce îți dorești de la viață.puterea-subconstientului
6. Alege să fii fericit întrucât este bine pentru sănătatea ta. Decizia de a fi fericit este o alegere, iar această alegere îți poate potența într-un mod pozitiv starea de spirit. Gândește-te la un loc plăcut unde ți-ar plăcea să fii sau la o amintire plăcută din trecutul tău. În scurt timp ar trebui să te simți mai bine.
 7. Nu te ruga doar atunci când ai nevoie de ceva. Fă din rugăciune o practică constantă. Roagă-te și mulțumește zilnic pentru că exiști. Rugăciunea este conexiunea ta cu divinitatea, cu subconștientul și îți aduce speranță, binecuvântare și îți calmează mintea. Poate a-ți comuta gândurile de la problemele care te stresează, roagă-te cât mai des și lasă divintatea să-ți aducă pacea în suflet și să-ți îndrepte pașii către soluțiile pe care le cauți.act-like-men-praying-graphic
8. Să permiți ca pacea ta interioară și mentală să depindă de alte persoane.Tu ești creatorul vieții tale. Asumă-ți răspunderea pentru alegerile tale, pentru acțiunile tale și pentru tot ceea ce ți se întâmplă. Ești direct răspunzător pentru ceea ce ești și trăiești în prezent. Tu știi mai bine decât oricine ce este cel mai bine pentru tine și tu decizi asupra a ceea ce ai nevoie în această viață.
 9. ”Nu uita că vapoarele nu se scufundă din cauza apei din jurul lor, ci din cauza apei care intră în interiorul lor”. Nu permite ca ceea ce se întâmplă în exteriorul tău să pătrundă în interiorul tău și să te doboare. Nu permite ca energia negativă și toxică din jurul tău să-ți afecteze deciziile. Fă-ți timp din când în când și elimina ”apa din interiorul vaporului tău” pentru a nu te scufunda odată cu el.
 10. O minte liniștită este capabilă să-și asculte intuiția în locul fricii.Tăcerea este de aur atunci când ești stresat. Închide toate canalele de comunicare din mintea ta atunci când meditezi, ascultă-ți doar intuiția, subconștientul, întreabă și vei primi negreșit un răspuns. Nu uita că frica este doar o iluzie.
mindpower1
 11. ”Suntem mult prea ocupați să privim la ceea ce este chiar în fața noastră motiv pentru care nu avem timp să ne bucurăm de ceea ce suntem”. Atunci când ești stresat simți că ai o multitudine de gânduri și temeri pentru ceva ce nu s-a întâmplat și poate pentru ceva ce nici nu se va întâmpla vreodată. Încearcă să te detașezi de aceste gânduri imaginare, de aceste himere care ți-au acaparat mintea, schimbă-ți poziția, activitatea, fă exerciții de respirație, meditează sau fă o plimbare în mijlocul naturii, pentru a te debarasa de aceste griji inutile.
Sursa: Puterea Subconștientului – psub.ro
http://bit.ly/2Cz43uZ

2 gânduri despre „Afirmații benefice ANTI-STRES

  1. de cind m-am inscris la acest sait sunt o alta persoana.Am inceput sa gandesc altfel ,si cu ajutorul psihatrului.Va multumesc pentru articolele scrise ,ca de aici se poate ajuta multe persoane,si-si poate schimba viata.Eu sunt o persoana de 59 de ani si am o viata de familie cam rece si mi-a afectat foarte mult sanatatea.Acum sunt la inceputul drumului de a ma putea ajuta singura si cu articolele care i-mi sunt puse la indemina.Va doresc sanatate si tot ce va doriti.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.