(P) SEMINARUL NR.1 IN LUME DESPRE BOGATIE SI LIBERTATE FINANCIARA-MILIONAIRE MIND INTENSIV – 26-28 MAI ROMA 2017


VA INVITAM SA PARTICIPATI LA SEMINARUL NR.1 IN LUME DESPRE BOGATIE SI LIBERTATE FINANCIARA-MILIONAIRE MIND INTENSIV – 26-28 MAI ROMA 2017

PENTRU MAI MULTE AMANUNTE SUNATI GRATUIT PE WHATSAPP LA +393339364298

„Dati-mi 5 minute si…va pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vietii!”

T. Harv Eker este un om remarcabil, care a lansat multe afaceri si a dat faliment in mod repetat-până cind a inteles ca trebuie sa-si schimbe tiparul mental. Dupa care, in câțiva ani, a devenit milionar. Eker pleaca de la premisa ca „nu ceea ce nu stim ne impiedica sa avem succes, ci ceea ce stim incorect reprezinta cel mai mare obstacol”.

Fiecare dintre noi are setat un minte un anumit tipar financiar. Iar felul in care gândim determina dimensiunea averii pe care o  acumulam. Bogatii gândesc toti la fel,( sunt convinsi ca „isi creaza singuri viata”). Si saracii gândesc toti la fel (dar ei cred ca viata „li se intimpla”). Iar atunci cind subconstientul are de ales intre emotii adinc inradacinate si logica, emotiile inving apreape intotdeauna. Secretul consta in constientizarea propriilor ginduri si actiuni, astfel incit sa ne putem elibera de alegerile facute in trecut.

E timpul sa renuntam la presupunerea ca,pentru a avea succes, gindirea logica este: a avea,a face, a fi. Si sa asimilam in schimb, convingerea oamenilor bogati, care inteleg ca ordinea corecta este : a fi, a face, a avea.

IATA CÂTEVA SUBIECTE CARE VOR FI TRATATE IN TIMPUL CURSULUI:

-cum sa-ti creezi o strategie pentru a-ti conserva bogatia
-cum sa ajungi cat mai repede la libertatea financiara
-cinci obiceiuri financiare ale oamenilor bogati
-cauza principala a problemelor tale financiare

12 strategii pentru a continua sa cistigi bani chiar si atunci cand dormi.

Unul din aspectele cheie al seminarului consta in a invata un mod nou de a-ti gestiona cistigul. Aceasta metoda iti va permite nu numai de a mari economiile tale , dar si de a incepe sa investesti in mod productiv. In acelasi timp, vei putea dispune de resurse mai mari pentru timpul tau liber. Peste 1.000.000 de persoane in toata lumea au declarat ca si-au transformat modul de a gindi dspre bani, datorita acestui sistem. Si multi din ei au avut rezultate concrete, chiar extraordinare. Chiar daca resursele tale financiare in acest moment sunt limitate , vei vedea ca e posibil sa inveti sa-ti gestionezi banii in asa fel incit sa creasca cantitatea. Si nu vei invata doar asta, dar vei intelege ca lucrul cel mai important este sa fii stapan pe sistem si nu pe cantitatea de sume de bani care trebuiesc gestionate.
PENTRU MAI MULTE AMANUNTE SUNATI GRATUIT PE WHATSAPP LA +393339364298(Micaela)

Succesul: il Atragi sau il Respingi?

In timpul cursului Millionaire Mind Intensive vei intelege ca universul este dinamic. Toate lucrurile se afla intr-o evolutie si o miscare continua. In fiecare moment, in functie de cum gândești,vorbești si acționezi, atragi sau respingi succesul. In timpul seminarului Millionaire Mind Intensive, datorita unor exercitii profunde, vei avea posibilitatea sa-ti schimbi perceptia in legatura cu banii, pentru a te predispune la mai mari satisfactii economice. Scopul principal al cursului este acela de a face ca succesul sa devina un mod natural si spontan de a fi, in orice compartiment din viata ta. Daca vei reusi sa faci asta, vei avea posibilitati mult mai mari de a cuceri ceea ce ti-ai dorit intotdeauna.

Si nu numai atât!

Acest curs te va invata un mod nou de a intelege banii si succesul: vei avea ceea ce mie imi place sa numesc ” o minte de milionar”. Si in fine, nu trebuie sa uitam ca toate aceste principii pe care le vei folosi pentru a-ti imbunatati situatia financiara te vor ajuta, cu siguranta, sa obtii si o fericire si o seninatate interioara. Datorita cursului Millionair Mind Intensive te vei obisnui sa te simti „bogat” in toate sensurile, vei invata sa pui in practica strategii care te vor duce in acea directie.

PENTRU MAI MULTE AMANUNTE SUNATI GRATUIT PE WHATSAPP LA +393339364298(Micaela)

CINE ESTE T. HARV EKER?

T. Harv Eker este in acest moment un multimilionar. A investit multi ani din viata pentru a studia si a aduna impreuna strategiile mintii umane care determina diferenta intre acele persoane care sunt obisnuite cu a crea bogatia, si a acelora care au o viata cu dificultati economice.

Utilizind aceleasi principii, ca cele pe care le transmite altora, a trecut de la o persoana care nu avea nimic , la o alta care a devenit milionara in numai 2 ani si jumatate!!!

Eker este fondatorul si presedintele societatii Peak Potentials Training, o scoala de crestere personala, care a avut o dezvoltare rapida in America de Nord. Peste 1.000.000 de persoane, provenind din toata lumea au participat la seminariile lui. Aplicând aceleași principii pe care acum le preda celor zeci de mii de persoane in toata lumea, T.Harv Eker a reusit sa devina milionar , pornind de la zero, in numai doi ani si jumatate! Eker este si autorul cartii „Secretele mintii de milionar”, in care sunt descrise citeva metode de gestiune financiara, care sunt si in centrul cursului Millionaire Mind Intensiv.
Cartea a fost tradusa in 26 de limbi, printre care si limba romana.

MARTURII CELEBRE

Participa la acest seminar , ca si cum de asta ar depinde supravietuirea ta, mai ales la nivel financiar. Anthony Robbins,cel mai cunoscut coach motivational al lumii

 

Acest seminar este cel mai complet si util seminar pentru cei care vor sa devina bogati. Veti invata conceptii si strategii noi, care va vor ajuta sa transformati pentru totdeauna modul vostru de a gândi si rezultatele voastre financiare.  Brian Tracy, autor a 36 Best-seller si Trainer

Daca o pereche se cearta din cauza banilor, e evident ca exista o incompatibilitate in modul in care cei doi concep aspectele financiare ale familiei. Inscrieti-va imediat la acest seminar, care va va schimba pozitiv relatia.  John Gray, autorul cartii „Barbatii vin de pe Marte, femeile de pe Venus”

Sunt ani de când il urmez si il admir pe T.Harv Eker. Sfatuiesc pe oricine vrea sa-si mareasca  bunastarea economica, mentala si emotiva sa faca acest curs. Jack Canfield, scriitor si coautor al Best-seller-ului „The secret”

Personal il definesc pe T.Harv Eker formatorul cel mai autoritar in materia financiara. Strategiile pe care le foloseste, cunostintele sale mi-au schimbat relatia cu banii. Astazi, datorita invataturilor sale, rezultatele mele financiare s-au schimbat in mod semnificativ.  Girolamo Portacci, Formator si Presedinte la „Risorse della mente”.

LOCUL EVENIMENTULUI:

ROMA MARRIOTT PARK HOTEL Via Colonnello Tommaso Masala, 54 00148 Roma

PENTRU MAI MULTE AMANUNTE SUNATI GRATUIT PE WHATSAPP LA +393339364298(Micaela)

MULT SUCCESpresentazioneCONDUS DE MARCUS DE MARIA (T. Harv Eker nu va fi prezent)

  • -pretul – incepind de la 117euro+TVA (pina la terminarea locurilor)
  • -cursul se tine in limba.engleza; cei care doresc traducere simultana in limba romana platesc in plus 50 euro.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.