Tinerete fara batrânete – John Thomas


Cum sa ne redobândim tinerețea – Cum poate fi inversat procesul de îmbătrânire

Reflexii- Manifestati semne de îmbătrânire PREMATURA? Vi se pare ca tot ceea ce faceti necesita un mare efort? Si-a pierdut pielea dumneavoastra stralucirea? Dar muschii, si-au pierdut tonusul? Va irita lucrurile marunte? Ati început sa uitati? Va simtiti confuz? Auziti la fel de clar ca înainte? Vederea dumneavoastra este la fel de buna? Va clatinati putin atunci când mergeti? Ramâneti fara respiratie atunci când urcati scarile? Cât de drept este spatele dumneavoastra? Au început sa scârtâie încheieturile dumneavoastra? Cât de bine va adaptati la caldura si la frig?

http://bit.ly/2Cz43uZ

Puneți-va aceasta întrebare importanta: am început sa alunec la vale si sa nu ma mai plac la fel de mult ca înainte? Daca raspunsul este „da”, este momentul sa faceti ceva.
ÎNCEPEȚI ASTĂZI… Aceasta este prima zi a vietii care v-a mai ramas!

Avertismente
Aratati-mi o femeie care are probleme cu tiroida, un exces de grasime, un par subtiat sau
rarit, infectii urinare, SPM (sindrom premenstrual), tumori fibroide, încheieturi dureroase, gingii subtiate sau care oboseste usor si va voi spune ca aveti în fata pe cineva cu probleme ale ovarelor, care si-a pierdut controlul asupra corpului sau. Aratati-mi un barbat gras, care si-a pierdut apetitul sexual, care are afectiuni ale prostatei, a chelit sau a albit si si-a pierdut energia si va voi spune ca aveti în fata o persoana care si-a pierdut controlul asupra corpului.

Faceți-va timp pentru urmatoarele 12 lucruri

Faceti-va timp pentru a lucra. Munca este pretul succesului.
Faceti-va timp pentru a gândi. Gândirea este sura puterii.
Faceti-va timp pentru a va juca. Jocul este secretul tineretii.
Faceti-va timp pentru a adora divinitatea. Adoratia este calea catre desavârsire si spala
praful pamântului de pe ochii nostri.
Faceti-va timp pentru a va ajuta prietenii si pentru a va bucura de prietenia lor. Aceasta
este sursa fericirii.friends_forever-wide
Faceti-va timp pentru a iubi. Iubirea este esenta vietii.
Faceti-va timp pentru a visa. Visele înalta sufletul catre stele.
Faceti-va timp pentru a râde. Râsul usureaza poverile vietii.
Faceti-va timp pentru a savura frumusetea. Frumusetea poate fi regasita pretutindeni în
natura.
Faceti-va timp pentru sanatate. Sanatatea este adevarata comoara a vietii.
Faceti-va timp pentru a va face planuri. Acesta este secretul care va va ajuta sa va faceti
timp pentru primele 11 sfaturi.

forever-youngThomas a descoperit faptul ca „stiinta medicala” nu pune întrebarile corecte, motiv pentru care nu gaseste raspunsurile cele mai bune, în timp ce „medicina alternativa” porneste de la jumatati de adevaruri si de la premise complet gresite, care nu conduc la rezultate pe termen lung. Scopul acestei carti este acela de a-i oferi cititorului raspunsuri la întrebarile legate de sanatate, dar mai ales de a îmbunatati calitatea vietii sale. Lumea ideala a sanatatii reprezinta un mod de viata bazat pe o alimentatie integrala, inclusiv o apa pura, pe practicarea unor exercitii moderate, dublata de suficienta odihna, cât mai putin stres, pastrarea igienei corporale
si cultivarea mintii.

Cuvânt Înainte de Patricia Bragg: Din pacate, am ajuns o natiune pe jumatate moarta!
Suntem macinati de cancer, boli ale inimii, hipertensiune, osteoporoza, etc. Sanatatea noastra este din ce în ce mai subreda. De ce? O stare buna de sanatate nu va putea fi niciodata obtinuta urmând sfaturile unui medic sau înghitind tot felul de pastile. Ea nu poate fi decât rezultatul unui mod de viata sanatos. Oamenii trebuie sa afle mai multe despre felul în care pot atinge aceasta stare de vitalitate si de bunastare interioara.111031120830-older-happy-people-story-top

Introducere de Robert B. Stephan D.D.S.: Caile alese de om sunt în opozitie cu cele ale
Naturii. Metodele vindecatoare ale oamenilor nu au nimic de-a face cu procesul natural de vindecare al organismului. Natura este principalul rezervor de vitalitate. Din pacate, medicina bazata pe medicamente chimice a preferat calea cresterii productivitatii proceselor de vindecare, n detrimentul identificarii constrângerilor care conduc la declansarea bolilor. Medicina alopatica a ajuns sclava tehnologiei, a unor medicamente din ce în ce mai puternice, care nu fac altceva decât sa suprime simptomele. Ea prefera sa taie, sa otraveasca si sa arda tesuturile corpului uman, desi ar putea atinge aceleasi rezultate prin metode mult mai putin agresive. Medicina actuala nu cunoaste alta lume decât cea fizica si chimica. Aceasta carte ne propune sa ne îndepartam de acest univers fizico-chimic, îndreptându-ne atentia catre cel energetic si spiritual. Nu este o abordare noua, ci o redescoperire a unei întelepciuni antice.

Descarca cartea aici-Tinerete-fara batrinete


http://bit.ly/2Cz43uZ


 

3 gânduri despre „Tinerete fara batrânete – John Thomas

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.