Interpretarea karmică a Lunii in astrologie


Poziţia Lunii în semnele zodiacale indică cu ce gen de impregnări subconştiente vine un suflet  din vieţile sale anterioare iar planeta ce precede Luna creionează unele aspecte din aceste vieţi trecute. (aspecte legate de comportamentul si fiinţele pe care acest suflet le-a întâlnit).

 

  Soarele precede Luna – în ultimele existenţe anterioare, nativul a întâlnit mai ales persoane de origine nobilă, aristocrată, trăind în înalta societate (eventual la o curte regală sau imperială); a avut un comportament rafinat, impregnat de sensibilitate artistică, de strălucire.

    Mercur precede Luna – în ultimele vieţi anterioare, nativul a trăit într-un mediu intelectual (scriitori, profesori, ziarişti, etc.) şi a comunicat în mod amplu (cultivând apropierea de anturaj, comunicarea, setea de informaţie, ca şi o anumită instabilitate sau nervozitate); sufletul vine cu o mare curiozitate din alte vieţi, cu putere de adaptare, inteligenţă şi mobilitate (fizică, mentală).

    Venus precede Lunaacest suflet a trăit, în alte existenţe, într-un mediu artistic, profund impregnat de frumuseţe, rafinament, toleranţă, sociabilitate; a cultivat compania pictorilor, muzicienilor, poeţilor, actorilor, dansatorilor (sau, uneori, a prostituatelor sau curtezanelor); nativul a putut fi căsătorit, a deprins gustul banilor şi are o anumită armonie interioară, ca şi o nevoie de frumos.

Marte precede Luna – acest nativ vine din existenţe în care a fost un luptător, a putut trăi într-un mediu militar (război, lupte, confruntări, cazarme); această fiinţă este plină de dinamism, combativitate şi voinţă.

Jupiter precede Luna – în ultimele vieţi anterioare, acest nativ a trăit într-un mediu elevat, spiritual, întâlnind filozofi, oameni religioşi, mistici, ocultişti; a putut trăi într-un mediu universitar, religios sau a putut călători în multe ţări (aventurier).

      Saturn precede Luna – acest nativ a trăit, în alte existenţe, fie într-o elită a liderilor, politicienilor, în vârful piramidei sociale, fie şi-a petrecut vieţile anterioare într-un mediu ascetic, căutând să atingă înţelepciunea, detaşarea, pacea lăuntrică (precum yoghinul într-o peşteră din Himalaya, înţeleptul de pe munte sau călugărul în chilia sa).

   Uranus precede Luna – acest nativ a trăit, în alte existenţe în cadrul unei frăţii, a unui grup important de prieteni, a unei organizaţii subversive sau revoluţionare; s-a ocupat de tot ceea ce era nou, original, modern, având o mare inventivitate.

Neptun precede Luna – în ultimele existenţe , nativul a putut trăi în locuri izolate, întâlnind mai ales fiinţe cu preocupări mistice, oculte, esoterice, cu puternice înclinaţii devoţionale.

  Pluton precede Luna – în ultimele vieţi anterioare, nativul s-a aflat alături de alchimişti, esoterişti, tantrici, magicieni, ocultişti, trăind într-o societate sau o organizaţie secretă; a putut trece prin transformări profunde, dramatice.

Poziţia Lunii în semnele zodiacale indică, de asemenea, cu ce gen de impregnări subconştiente vine respectiva fiinţă din vieţile sale anterioare.

Luna în Berbec – indică o anumită agresivitate subconştientă; la acest nivel, nativul este plin de dinamism, combativitate, spirit de competiţie, dar poate avea uneori răbufniri de violenţe.

Luna în Taur – la nivel subconştient, nativul este preocupat în special de latura material-financiară a vieţii, şi are o mare nevoie de stabilitate, de siguranţă.

Luna în Gemeni – nativul este impregnat subconştient de o mare curiozitate (sau sete de informaţie), dar are şi o doză considerabilă de scepticism la acest nivel.

Luna în Rac – indică nevoia subconştientă de  a avea un cămin plăcut, deosebit, romantic, de a percepe o protecţie maternă şi o siguranţă emoţională.

Luna în Leu – indică o nevoie subconştientă intensă de imagini, spectacol, distracţie armonie, strălucire, aroganţă subconştientă, sete de măreţie, grandoare, afirmare spectaculoasă.

Luna în Fecioară – nativul are o nevoie subconştientă de ordine, precizie, curăţenie, exactitate şi o atracţie către natură (plante, animale).

Luna în Balanţă – indică nevoia subconştientă de armonie, de viaţă socială şi de echilibru afectiv – emoţional în cadrul unui cuplu.

Luna în Scorpion – indică nevoia subconştientă de mister, ocultare, de orientare spre esoterism, morbiditate, stranietate, erotism, moarte, transformare.

Luna în Săgetător – indică nevoia subconştientă de expansiune, aventură, spiritualitate, nobleţe, înţelegere profundă.

Luna în Capricorn – la nivel subconştiet, fiinţa este plină de ambiţie, pragmatism, responsabilitate, voinţă de putere, rezistenţă, răbdare.

Luna în Vărsător – la nivel subconştient, fiinţa este plină de originalitate, sete de cunoaştere, preocupare pentru nou, modern, inventivitate, suprarealism, fantastic.

Luna în Peşti – la nivel subconştient, fiinţa manifestă o intensă nevoie de misticism, credinţă, sensibilitate, putere de dăruire şi sacrificiu, singurătate, evadare din realitate.

http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.