Afirmatia de VINDECARE a lui Emil Coue


– Orice idee care ne trece prin minte tinde să devină o realitate în ordinea posibilului. Astfel ideea de vindecare poate să producă vindecare. Sau mai mult, pe plan psihologic, dacă consideri ca este uşor să te vindeci, uşurezi efectiv vindecarea.

Fericirea vindeca - Marquez

  • Fiinţa noastră inconştientă sau imaginativă, care constituie partea ascunsă din noi, determină stările noastre fizice şi mentale. Acest inconştient este mult mai puternic decât fiinţa şi voinţa noastră conştientă, pe care o cuprinde în întregime, el este cel care stăpâneşte toate funcţiile organismului nostru şi fiinţa noastră morală. Deci, de fiecare dată când există un conflict între imaginaţie şi voinţă, imaginaţia este cea care câştigă.
  • Imaginaţia şi voinţa trebuie în consecinţă să lucreze în sinergie; atunci când imaginaţia şi voinţa sunt în acord, ele nu se adună, ci forţa uneia se înmulţeşte cu a celeilalte.

  • Imaginaţia poate fi condusă cu ajutorul autosugestiei metodice.

Toate expresiile “imposibil” , “dificil” , ”nu pot”, “situatia ma depaseste”, etc. trebuie eliminate si inlocuite cu: “este usor”, “pot”, “voi face”, etc.

A girl touches an advertising billboard in Shanghai, August 8, 2006.  CHINA OUT REUTERS/Stringer (CHINA) Also refer to: GF1DUCBBAAAB

Este bine ca in fiecare dimineata si seara inainte de culcare sa rostesti cu voce tare

“Cu fiecare zi care trece ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere.”

Aceasta afirmatie se adreseaza atat problemelor de sanatate, cat si financiare si sociale.

Se repeta de 20 de ori dimineaţa şi de 20 de ori seara, în vederea condiţionării imaginaţiei într-un mod favorabil. Repetând  această formulă, fără intervenţia voinţei, este posibil să faci să pătrundă mecanic în subconştient ideea de ameliorare, de progres. Şi atunci când această idee şi-a făcut drum în profunzimile subconştientului, ea devine capabilă de acţiune.

„Autocontrolul prin sugestie constienta”
Autor: Emile Coue SURSA: suntsanatos.ro

muzic

2 gânduri despre „Afirmatia de VINDECARE a lui Emil Coue

  1. Pentru mine a fost de un ajutor fantastic in anii 92,cand eram bolnava ,in divort si cu un copil mic.N a fost o revenire de tip pasarea Phoenix,dar am reusit sa am o viata normala ,si am transmis mai departe invatamintele lui Emil Coue!ii multumesc Sorinei !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.