OFERTA SPECIALA A LUNII

oferte-speciale

Va oferim in aceasta luna oferta speciala cu cele 3 astrograme principale la prețul de 90 ron in loc de 120 ron sau 25 euro in loc de 35 euro. Va așteptăm cu drag 🙂

Astrograma natala te ajută să afli care sunt calitățile, defectele și posibilitățile cu care te-ai născut și astfel vei putea să înțelegi și să înveți ceea ce ai nevoie despre cine si ce esti. Legile universale ale existenței pe acest pământ există, depinde doar de tine să ții cont de ele sau nu. Poți continua să mergi pe drumul de până acum, sau dacă simți că ceva nu e bine, îți poți schimba drumul, pentru că ai posibilitatea de a alege. Dar în loc de teste, încercări și eșecuri pentru a găsi această cale, încearcă să asculți glasul stelelor. Totul iti va fi mult mai ușor în acest fel.

Astrograma karmică evidenţiază cauzele diverselor situaţii apărute în viaţa unei fiinte. Prin conştientizarea lor omul poate să-şi perfecţioneze evoluţia actuală.Karma reprezintă acumularea consecinţelor bune şi rele, generate de faptele noastre pe parcursul încarnărilor. Astrograma karmica dezvăluie chipul nostru adevărat,fiinta noastra, încarnată într-un anumit moment, într-o identitate anume. Astrograma karmică îți relevă cauzele subtile ale actualelor probleme, dar și liniile directoare pe care urmându-le îți vei armoniza destinul.

Astrograma chironiana  iti reveleaza principalele rani subconstiente si sugereaza metode eficiente de a le vindeca. Din punct de vedere astrologic, poziţia lui Chiron indică domeniul în care iti vei găsi calea de iniţiere spirituală. Zodia şi casa astrologică indică elementele care favorizează întâlnirea cu ghidul spiritual . Acest ghid este omul care îţi aduce trezirea si vindecarea, cel care te ajută să porneşti pe calea evoluţiei spirituale proprii.

macbook-air

ASTROGRAMA NATALAASTROGRAMA KARMICAASTROGRAMA CHIRONIANA

 90 RON  SAU  25 EURO

Pret vechi –120 ron sau 35 euro

clik

PENTRU COMANDA OFERTA – CLICK AICI

LA MESAJ SCRIE  – OFERTA SPECIALA A LUNII

CADOU – 2 CARTI ESENTIALE IN AUTOCUNOASTERE 

com

             

Modalitati de plata

90 RON in contul RO13BTRL02201201A83903XX  la Banca Transilvania sau

25 EURO in contul RO85BTRL02204201A83903XX, COD SWIFT BTRLRO22HDA, pe adresa-STR 22 DECEMBRIE NR 42 DEVA pe numele Filip Daniel.

O zi frumoasa :)

14 gânduri despre „OFERTA SPECIALA A LUNII

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.