EXEMPLU HOROSCOP ZILNIC PERSONAL

HOROSCOP ZILNIC PERSONAL- 27- 30 SEPTEMBRIE 2013

XXX
5 aprilie 1980
04:44.Bucuresti

27 septembrie 2013

Venus trigon Mercur

Comunicarea cu partenerii de afaceri, de casnicie sau partenerii romantici este armonioasa. Incerci sa fii in centrul atentiei sau sa atragi atentia celorlalti catre tine, prin modul in care te imbraci si te aranjezi. Calatoriile scurte de afaceri sau aventura sunt favorabile. Afacerile legate de imbracaminte, restaurante, hrana, sanatate, arta, produse cosmetice si luxoase sunt favorabile. Apar oportunitati sociale sau romantice, prin frati, vecini sau prieteni.

28 septembrie 2013

Luna careu Pluton

Azi ai parte de experiente psihice neplacute. Un real pericol este dominatia psihologica a unei femei sau din partea unei femei. Conflictele de autoritate din familie se nasc din incercarile tale de a domina emotional si de a produce schimbari in membrii familiei. Uniunile financiare, mostenirile, taxele, bunurile mortilor pot fi sursa problemelor financiare in familie. Poti simti o dorinta sa separi vechile trairi de legaturile familiale.

29 septembrie 2013

Marte sextil Pluton

Vointa si tendinta de a conduce in afaceri si pe plan profesional sunt intensificate. Din punct de vedere medical tratamentele si tehnicile de purificare sunt sustinute iar din punct de vedere social, actiunile combative, de restructurare, de noi inceputuri care anuleaza ce este vechi pot avea succes.

30 septembrie 2013

Venus sextil Saturn

Modestia, sinceritatea si puritatea sentimentelor sunt amplificate. Esti mult mai stabil in plan emotional si afectiv. Relatiile afective se vor aseza pe un plan mult mai stabil. Sunt probabile oportunitati pentru asocieri in afaceri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.