Horoscop zilnic personal

 

copy-astrologie-karmica-viata-anterioara-numerologie-astrograma-natala-personala-300x300.jpgPe diverse site-uri se  găsesc  horoscoape care spun ce  se va întâmpla azi Berbecului, Taurului etc. Acestea sunt însă interpretări cu caracter general, ce țin de o întreagă zodie. Nu au nimic care să personalizeze interpretarea pentru cineva născut într-un anumit loc, o anumita zi si un anumit an.

Pentru ca un horoscop zilnic să aibă legătură cu persoana ta și nu cu generalitatea dată de zodia ta (adică semnul Soarelui) trebuie analizate pozițiile tuturor planetelor. Acest lucru face ca acel horoscop să fie unul „adevărat”.

Tendințele zilei sunt arătate de către tranzitele planetare, mai precis de către aspectele ce se formează între poziția planetelor natale și poziția planetelor la data pentru care se face analiza. Se ia  în calcul cel mai puternic aspect care există între planetele din harta ta natală (toate zece) și planetele personale (Soare, Luna, Mercur, Venus și Marte) din harta tranzitelor din ziua respectiva.

Pentru comanda CLIK AICI . La mesaj scrie HOROSCOP ZILNIC PERSONAL si numarul de zile.

PRETURI

  • HOROSCOP ZILNIC PERSONAL- 10  ZILE -39 LEI
  • HOROSCOP ZILNIC PERSONAL- 20  ZILE -49 LEI
  • HOROSCOP ZILNIC PERSONAL- 30  ZILE -59  LEI

VEZI AICI EXEMPLU

astrograma completa

6 gânduri despre „Horoscop zilnic personal

  1. ,, Nicăieri în lume , toamna nu e mai frumoasă ca în locul unde ne-am născut . O toamnă ca un vis de aur al copilăriei , covârșită de miresme tari și de aduceri aminte …. ” O seara plină de nostalgii frumoase ! 

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.