ASTROGRAMA COMPLETA

 GHIDUL TAU IN AUTOCUNOASTERE

Cu toții ar trebui să știm că harta natala sau configurația exactă a cerului în momentul nașterii noastre reprezintă de fapt un portret psihologic.  Cu toate acestea, trebuie să fim ferm convinși că astrele înclină totdeauna, dar nu determină și, de asemenea, trebuie să știm că numai atingând înțelepciunea vom deveni capabili să stăpânim cu multă ușurință influențele astrelor.

Cunoscându-ne astrograma completa  putem să mergem mai departe cu cunoașterea, înțelegând că astrele conțin în ele secretele vieților noastre anterioare și, în plus, atât astrele (cu sferele lor subtile de forță), cât și constelațiile zodiacale ne ghidează prin rezonanță pe drumul uneori anevoios al realizării stării de înțelepciune.

În lumina acestor aspecte este evident că pozițiile Soarelui și a celorlalte nouă planete în momentul nașterii unei ființe umane un sunt niciodată întâmplătoare, ci se manifestă, în conformitate cu aspirațiile și faptele din existențele sale anterioare. Fiecare ființă umană care încă nu a atins eliberarea de lanțul reîncarnărilor, se naște din nou  în mod obligatoriu până la eliberarea de acest lanț.

mnmn

Astrograma natala te ajută să afli care sunt calitățile, defectele și posibilitățile cu care te-ai născut și astfel vei putea să înțelegi și să înveți ceea ce ai nevoie despre cine si ce esti. Legile universale ale existenței pe acest pământ există, depinde doar de tine să ții cont de ele sau nu. Poți continua să mergi pe drumul de până acum, sau dacă simți că ceva nu e bine, îți poți schimba drumul, pentru că ai posibilitatea de a alege. Dar în loc de teste, încercări și eșecuri pentru a găsi această cale, încearcă să asculți glasul stelelor. Totul iti va fi mult mai ușor în acest fel.

Astrograma karmică evidenţiază cauzele diverselor situaţii apărute în viaţa unei fiinte. Prin conştientizarea lor omul poate să-şi perfecţioneze evoluţia actuală.Karma reprezintă acumularea consecinţelor bune şi rele, generate de faptele noastre pe parcursul încarnărilor. Astrograma karmica dezvăluie chipul nostru adevărat,fiinta noastra, încarnată într-un anumit moment, într-o identitate anume. Astrograma karmică îți relevă cauzele subtile ale actualelor probleme, dar și liniile directoare pe care urmându-le îți vei armoniza destinul.

Astrograma chironiana  iti reveleaza principalele rani subconstiente si sugereaza metode eficiente de a le vindeca. Din punct de vedere astrologic, poziţia lui Chiron indică domeniul în care iti vei găsi calea de iniţiere spirituală. Zodia şi casa astrologică indică elementele care favorizează întâlnirea cu ghidul spiritual . Acest ghid este omul care îţi aduce trezirea si vindecarea, cel care te ajută să porneşti pe calea evoluţiei spirituale proprii.

Punctul Norocului sau Fortuna  reprezintă în astrologie elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună etc. Îți arată ce calități  îți vor aduce succesul în viață și cum anume să le folosești pentru ca norocul să fie alături de tine.

Partenerul ideal sau Junona .Privită oarecum superficial, s-ar spune că Junona reprezintă în astrologie căsătoria, respectiv tipul de partener(a) pe care îl vom avea. Junona indică insa şi dorinţa noastră de a avea o relaţie împlinită, fericită – indiferent că e vorba de căsătorie sau de alte tipuri de relaţii (concubinaj, prietenie, etc.). Zodia  in care se afla Junona vorbeste, inainte de toate, despre  noi: cum primim  si cum oferim sentimentele noastre, cum vedem o relatie, cum ne dedicam ei. De asemenea, ne ofera indicii excelente despre  persoana care ne atrage si cu care avem tendinta de a stabili o relatie; despre  rolul  care i-l oferim alaturi de noi, in relatie. Casa in care se afla Iunona arata eventualele circumstante în care ne putem intalni partenerul, eventuale conditii in care dorim sa se configureze relatia.

Având în vedere toate aceste aspecte, este de preferat să deținem cheile cunoașterii astrologice, care ne ajută să ne înțelegem mai bine, atât pe noi înșine cât și pe ceilalți cu care venim în contact. Printr-o cunoastere spirituală constantă și printr-o perfecționare continuă, noi putem progresa astfel rapid și să atingem starea de fericire și împlinire.

„Înţelept este cel care se cunoaşte cu adevărat pe sine”- Lao Tze.

Astrograma completa contine

ASTROGRAMA NATALA+ ASTROGRAMA KARMICA+ ASTROGRAMA CHIRONIANA+ PUNCTUL NOROCULUI+ PARTENERUL IDEAL

clik

 PENTRU COMANDA ASTROGRAMA COMPLETA

CLICK AICI

LA MESAJ SCRIE  – ASTROGRAMA COMPLETA

Pret- 170 ron sau 40 euro

CADOU – 2 CARTI ESENTIALE IN AUTOCUNOASTERE 

com

astrograme

Modalitati de plata

170 RON in contul RO13BTRL02201201A83903XX  la Banca Transilvania

40 EURO in contul RO85BTRL02204201A83903XX, COD SWIFT BTRLRO22HDA, pe adresa-STR 22 DECEMBRIE NR 42 DEVA pe numele Filip Daniel.

O zi frumoasa 🙂

55 de gânduri despre „ASTROGRAMA COMPLETA

  1. Pingback: LEU | ASTROLOGIE
  2. Pingback: PESTI | ASTROLOGIE
  3. Pingback: RAC | ASTROLOGIE
  4. Pingback: TAUR | ASTROLOGIE
  5. Pingback: ASTROLOGIE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.