HOROSCOP 2020 VĂRSĂTOR


Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Zodia Varsator

Conflict de interese între profesiune si planul sentimental? Puţin probabil, chiar dacă la început aşa pare mai ales pentru un observator super­ficial… Influenţa lui Jupiter se face din plin simţită; Vărsătorii vor izbuti să dezamorseze toate conflic­tele făcând apel la umor, iar optimismul lor îi va „mo­lipsi” şi pe cei din jur. Din aprilie şi până în august alte calitătiIi vor ajuta pe cei născuţi în această zo­die să se evidentieze : sângele rece, cunoştinţele acu­mulate, viteza cie reacţie şi talentele de organizator şi, nu în ultimul rând, răbdarea. Vărsătorii născuti până în 1970 şi după 1986 au mari şanse de a fi promovaţi sau de a se asocia cu persoane impor­tante şi interesante. Sub acest aspect călătoriile vor fi binevenite: Vărsătorii vor avea şansa de a cu­noaşte locuri şi oameni noi, câştigând experienţă, şi nu doar în plan profesional.

Anul 2020 va fi un an al succeselor, care îi vor uimi mai ales pe cei apropiaţi, care nu odată i-au subestimat pe Vărsători, ale cărora calităţi vor fi mai evidente pentru cei „aflaţi în exterior”. Problemele sentimentale se amestecă, sau mai exact, se îmbină, cu drumurile si călătoriile, ca­re pot genera un happy end. Anumiţi Văr­sători vor avea de făcut o alegere între doi parteneri pentru o relatie pe termen lung, aşa că atenţie! Graba strică treaba… Activităţile sportive le vor aduce şi ele mari satisfacţii nativilor acestei zodii, care însă vor trebui să dea dovadă de multă prudenţă în prima jumătate a lui Ianuarie, în perioada aprilie-mai şi de la jumătatea lui iulie până la jumătatea lui octombrie.Aquarius-wallpaper-aquarius-26692604-1024-768„Trăiţi şi lasați-i și pe alţii să trăiască” pare a fi deviza Vărsătorilor în 2020. Ei vor şti să creeze, şi, la nevoie, chiar să impună un climat de înţelegere şi toleranţă de care vor beneficia nu numai ei, ci şi întregul lor anturaj. Ce e drept, spiritul independent al Vărsătorilor i-a contrariat, nu doar odată, pe cei din jur, cărora uneori le vine greu să înţeleagă de ce nativii acestei zodii evită căile bătute. Pentru persoanele cu.un spirit conservator, originalitatea şi înclinatia către aventură, ba chiar deschiderea către nou sunt orice, numai calităţi nu, dar Vărsătorii vor izbuti să-şi astupe urechile, asta dacă nu cumva vor izbuti să-şi impună punctul de vedere. În ciuda faptului că riscă să fie etichetaţi ca excentrici, Văr­sătorii vor izbuti să „marcheze puncte (şi incă mul­te!) tocmai datorită abordării mai puţin convenţio­nale a problemelor cu care se confruntă ei, cât si colectivul şi comunitatea din care fac parte. Cei care vor încerca „să-i pună ia ordine” pe Vărsători nu vor avea decât de pierdut, pentru că riscă să piardă o sursă nesecată de idei noi și utile.

Chiar dacă unii vor fi deranjaţi de tendinţa Vărsătorilor de a ieşi în evidenţă cu orice preţ, cu toţii vor trebui să le recunoască eficienţa şi calităţile, dintre care cea mai evidentă este solidaritatea cu cei aflaţi la nevoie. Prietenii la greu se cunosc, şi Vărsătorii vor izbuti să demonstreze acest lucru din plin, mai ales datorită supleţei, bunăvoinţei şi tole­ranţei. Aceste calitati vor fi foarte evidente la Varsătorii cu functii de raspundere, care vor fi mai interesați de viitor decât de prezent. Pentru sefii-Varsatori si pentru colectivele din subordinea lor, 2020 va fi in primul rând un an al proiectelor. Ideile vor fi considerate mai importante decât realizarile de până acum. Si, tot din aceste motive, multi Varsatori vor avea de câstigat de pe urma unei pozitii de consilier al unor factori de decizie.

Talentul de a „combina” lucrurile si de a exploata judicios resursele materiale si umane ii recomanda din plin pe Varsatori ca tehnicieni, tehnocrati si cercetatori, mai ales in domeniile de avangarda, unde lipsa lor de prejudecati se va concretiza in rezultate exceptionale. Dacă in 2020 cineva va descoperi un domeniu nou, neexplorat până acum, in mod sigur acela va fi un Varsator. Poate ca, in multe cazuri, singura recompensă va fi realizarea in sine si senzatia de a fi trait o aventura, dar până la sfârsitul anului eforturile Varsatorilor vor fi, in mod sigur, recompensate, desi nu satisfactiile materiale ii impulsioneaza in acest an.11-aquariusSingura neplacere care poate veni din aceasta impetuozitate este surmenajul, si asta doar pentru ca Vărsătorii isi supraestimeaza fortele, implicându-se (cu prea multa usurinta, uneori) in realizarea unor proiecte care le depășesc posibilitatile imediate. Deci nu le-ar strica Varsatorilor sa fie circumspecti atât fată de cei care le spun, „poti reusi tot ce-ti trece prin cap, nu conteaza decât sa vrei cu adevarat”, pentru ca de multe ori, acestia vor de fapt, sa „scoata castanele din foc” cu mâinile celor nascuti in aceasta zodie, cât si față de cei care le cauta, cu orice pret, noduri in papura. Acestia vor căuta, dimpotriva, sa le submineze Vărsătorilor increderea in propriile lor forte sau, dimpotriva, vazând că nu reusesc vor incerca sa le strice cheful de viata cu obiectiile lor si cu problemele pe care be vor descoperi în cea mai mare parte inventate. Nu este exclus nici ca ei sa-i provoace deliberat pe nativii acestui Semn de Aer, sperând intro reactie violenta care sa-i pună intro lumina proasta in ochii cunostintelor comune (atentie, posibile conexiuni cu domeniul „incurcaturi sentimentale”) si, mai ales, al sefilor. Sau poate ca vor incerca sa creeze o atmosferă tensionată, care să-i oboseasca pe Vărsători inainte de a duce la bun sfârsit ceea ce au inceput.

Împotriva tuturor acestora, nativii acestei zodii dispun de o armă minunata: ironia. Folosita cum trebuie, ii poate ajuta pe Varsatori sa scape in mod elegant de „cautatorii de noduri in papura”, care vor sfârși prin a cadea in propria lor capcană. Pentru aceasta, se recomanda celor născuți sub acest Semn de Aer sa-si pastreze calmul in orice situatie, efectele unei „furtuni” nefiind intotdeauna neplacute doar pentru adversari. In plus, dace vor fi pusi in situatia de a urla la lume, nervii acestora vor ceda inainte de a mai putea face cuiva rau, iar Varsatorii vor câstiga, practic, fară lupta.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.