HOROSCOP 2020 SCORPION


Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Zodia Scorpion

Previziuni- Pentru nativii zodiei Scorpionului, anul 2020 va aduce foarte mari succese pe plan financiar. Acest Iucru va schimba total viziunea lor asupra vieţii şi îi va face să se simtă mai bine, cel puţin dintr-un punct de vedere. Întreg anul ce va veni se va afla sub semnul curajului, al riscului şi al bogăţiei. Persoanele Scorpion angrenate în procese vor avea, în 2020, câştig de cauză. Şi nu numai atât. Ele se vor putea alege de pe urma câştigării proceselor aflate pe rol si cu o sumă frumuşică de bani. 2020 va fi un an foarte bun si pentru Scorpionii implicaţi în procese privind moştenirile, bunurile mobile şi imobile, precum şi pentru cei care îşi revendică anumite drepturi.

Deşi la inceputul anului viitor vor apărea unele dificultăţi financiare în familie, ele vor fi depăşite destul de rapid de cei născuţi sub semnul zodiacal al Scorpionului. Tot ei sunt cei care vor avea şansa de a se afirma pe plan profesional, ceea ce le va aduce, fie o promovare, fie o considerabilă mărire de salariu. Cu încrederea si banii căpătaţi în urma muncii prestate şi neapărat cu sprijinul celor din jur, Scorpionii se pot gândi chiar să înceapă o afacere pe cont propriu. Aveţi mare grijă cu cine vă asociaţi si cât anume din ceea ce ştiţi le spuneţi celor din jur. Nu toţi oamenii sunt aşa cum par la început. Eforturile vă vor fi răsplătite la sfârşitul verii 2020, aşa cum meritaţi. Pe plan sentimental, sunteţi pus(ă) în faţa unei mari dileme: persoana impreună cu care v-aţi dori să fiţi este sau nu disponibilă pentru a se implica într-o relaţie serioasă si de lungă durată cu Dvs?

Female_Emperor_ScorpionDacă aveti deja o relaţie de cuplu şi partenerul(a) vă cam neglijează de la un timp încoace, a sosit vremea sa îi alungaţi orice urmă de îndoială şi să-i demonstraţi în mod sincer şi deschis cât de mult îl(o) iubiţi. Pe de altă parte, începutul noului an vă îndeamnă la dragoste şi trebuie să daţi curs propunerilor tentante care vor veni din partea jumătăţii Dvs. sau a prietenului(ei), în ciuda ezitărilor, inerente uneori. Deşi munca este pe primul loc în viaţa Scorpionilor pe întreg parcursul anului viitor, va trebui să vă oferiţi din când în când si câte o perioadă de odihnă pentru a vă reîncărca bateriile. Anumite persoane vor fi tentate să dezvolte o relaţie sentimentală la locul de muncă, ceea ce va duce la declanşarea unui conflict de interese.

Referitor la sănătate, vă putem spune că nu vor apărea probleme majore, cu excepţia unor stări de depresie uşoară, obişnuite după încheierea Sărbătorilor de iarnă sau a concediului de odihnă. La serviciu este bine să staţi în banca Dvs., iar dacă ceva vă nemulţumeşte, ar fi de dorit să o spuneţi pe un ton calm pentru a nu trezi antipatie în rândul colegilor de birou. Dacă vă desfăşuraţi activitatea în domeniul siguranţei publice, va trebui să daţi dovadă de mult sânge rece pentru ca întâmplările din jur să nu vă afecteze viaţa. Pe cât posibil, incercaţi să vă păstraţi calmul şi nu vă lăsaţi dus de val.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.