HOROSCOP 2020 SĂGETĂTOR


Sagetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Zodia Sagetator

Previziuni – Anul 2020 va fi un an în care Săgetătorii vor avea succese în tot ceea ce vor întreprinde, tenacitatea şi eforturile pe care le vor depune făcându-i să câştige pe toate planurile, iar tot ceea ce este legat de străinătate, de turism, de călătorii şi de pregătirea profesională va fi pentru ei o sursă de bucurii şi fericire.

Banii şi viaţa profesională? Săgetătorii care s-au născut între 1970 şi 1977 Işi vor cam pune singuri beţe în roate, îndoindu-se puţin de propriile puteri, dar cu grijă şi răbdare vor reuşi să se controleze. Cât despre cei care lucrează în domeniul securităţii publice, vor avea perioade deosebite se vor întâlni cu situaţii particulare, putând chiar participa la un gest eroic, ce va fi recompensat cu onoruri bine meritate. Atuurile Săgetătorilor care îi vor ajuta în orice împrejurare vor fi umorul, reacţiile rapide instinctul care va trebui să fie ascultat, mai ales de cei născuti înainte de 1970 şi după 1977. Toţi nativii care lucrează în domeniul comunicaţiilor, jurnalismului şi literaturii vor înregistra succese importante, o călătorie în străinătate putându-se dovedi necesară pentru elaborarea unui nou plan de marketing sau pentru promovare. Oricum este sigur că străinătatea va influenţa într-un fel sau altul desfăşurarea evenimentelor din viaţa Săgetătorilor.zodiac-sagittarius-archer-signDragoste? Lilith care se găseşte în Peşti _nu a fost niciodată usor de învins de către Săgetători, aceştia trecând printr-o întreagă serie de stări şi emoţii, mai ales în primele trei luni ale anului. Ei nu trebuie însă să îşi piardă speranţa, norii trebuind lăsaţi să treacă… soarele va răsări pentru ei spre vară, când va reapărea o veche dragoste, sau dimpotrivă, o nouă relaţie sentimentală, în străinătate sau cu o persoană din străinătate, lunile august, octombrie şi decembrie fiind cele mai propice acestor evenimente. Cât despre cei ce fac parte deja dintr-un cuplu, o călătorie în Europa este foarte posibilă, de asemenea, în luna august. Ei vor trebui însă să aibă grijă, deoarece cu această ocazie ar putea deveni părinţi…

Sănătate? Majoritatea nativilor născuţi în Săgetător se vor bucura pe parcursul anului care vine de o energie debordantă si de o mare putere de regenerare, dar este indicat ca ei să nu profite prea mult de ea, mai ales din ultima săptămână a anului 2019 până la începutul lunii ianuarie, în primele două săptămâni ale lunii aprilie şi din luna august până la jumătatea lunii octombrie. Marte aflat în careu cu Pluton îi poate arunca pe Săgetători în depresie sau, dimpotrivă, îi poate transforma în nişte temerari, asumându-şi astfel riscuri inutile. Este posibil ca în această perioadă Săgetătorii să fie puţin agresivi, să fie îngrijoraţi de sănătatea cuiva foarte apropiat sau să ajute pe cineva foarte apropiat să treacă printr-o perioadă dificilă.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.