HOROSCOP 2020 PEȘTI


Pești (20 Februarie – 20 Martie)

Zodia Pesti

Începutul anului 2020 va un pic mai dificil pentru nativii născuţi în Peşti. Astfel, Marte aflat în careu cu Pluton, iar în opoziţie Lilith aflată în careu cu Saturn, pot reprezenta un obstacol pentru realizarea unui scop în viaţa de familie, sau pot a­vertiza asupra unui conflict de interese care va apă­rea în familie. Peştii vor avea de-a lungul anului surprize, atât pe plan profesional, cât şi pe cel social, dar vor trebui să se ferească de cei cu care lucrea­ză, ce îi pot antrena în nişte situatii nu tocmai plăcute, asociate cu corupţie şi imoralitate. Acest lucru îi va afecta în mod egal si pe partenerii Peştilor, care vor fi afectaţi profund de tensiunea creată în primele două săptămâni ale lunii ianuarie, din luna aprilie până în luna mai şi în sfârsit de la jumătatea lunii august la cea a lunii octombrie.

Banii şi viaţa profesionlă? Pentru cei care doresc obţinerea unui post permanent de muncă sau unul în care să joace un rol cheie, totul va fi posibil de rea­lizat, mai ales începând cu jumătatea lunii aprilie, în orice caz dorinţele realizându-se cu siguranţă în luna august. In acest caz se va putea dovedi necesară o specializare suplimentară, diplome şi recomandări, mai ales pentru Peştii care vizează un post înalt de conducere. Pentru nativii născuti între 1970 şi 1977, care doresc o autonomie profesională, aceştia vor obţine din partea unor persoane suspuse sprijinul necesar pentru a-şi îndeplini visele. Peştii în general nu sunt persoane care să caute gloria şi onorurile, puterea lor exercitându-se în culise, mai ales dacă activează în domeniul comunicaţiiior, al finantelor, al justiţiei si al securităţii. Cei implicaţi în afaceri imobiliare, de transport sau afaceri umanitare, vor primi o sumă de bani sub formă de subvenţie sau credit, care îi va ajuta să progreseze foarte mult în anul 2020.pisces-1024x768Dragoste? Atenţie la un grad de fecunditate sporit pentru cei născuti după 1985, însă din nefericire, dacă din întâmplare o sarcină va apărea în cuplurile necă­sătorite, nu este sigur că părinţii vor rămâne uniţi în continuare. Lilith care se află în Peşti atrage dra­gostea către nativii acestei zodii, iar Jupiter în armo­nie cu Lilith la începutul a­nului poate face posibilă o relaţie cu un străin. Cât despre Peştii mai în vârstă, ei vor putea deveni bunici, mai ales în luna martie, mai şi iulie.

Sănătate. În afară de posibilităţile de „lărgire” a familiei Peştilor, menţionate mai sus, pot apărea mici probleme legate de sănă­tatea cuiva apropiat. La în­ceputul anului, Peștii vor fi ceva mai sensibili fată de bolile infecţioase, dar si faţă de cele profesionale, cum ar fi epuizarea fizică la locul de muncă pentru Peştii tineri sau pentru cei născuți între 1970 şi 1977. În ansamblu, în anul 2020, Peştii vor fi influenţaţi de viaţa sentimentală, ei trebuind să se ferească de o decepţie care le-ar putea influenţa toate activităţile ulterioare, iar nativii născuţi după 1980 vor avea resursele necesare şi suportul prietenilor pentru a înfrunta orice fel de eveniment negativ care i-ar putea afecta.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.