HOROSCOP 2020 CAPRICORN


Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Zodia Capricorn

Previziuni-Anul 2020 va fi foarte bun pentru nativii acestei zodii, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Persoanele implicate în tranzactii care vor să se lanseze în afaceri si aceia ce lucrează în domenii ce presupun comunicarea interumană vor beneficia de un an excelent în ceea ce priveşte relatiile cu cei din jur.

La începutul anului, viaţa sentimentald a Capricornilor va cunoaşte o perioadă în care orice este posibil. Persoanele a căror activitate presupune lucrul cu publicul sau cele care doresc să intre în lumea afacerilor, precum şi cei născuţi sub semnul zodiacal al Capricornului care lucrează în domenii ca arhitectura sau au alte profesii care cer o îndemânare deosebită trebuie să se aştepte la un an 2020 bogat în evenimente pozitive. Punctul lor slab va fi încrederea prea mare în lucrurile ce par a fi stabile. Saturn, aflat în Casa a şasea, aduce o încetineală în tot ceea ce Capricornul va face, dar şi multă trăinicie. Primele luni ale anului vor fi cam anoste, dar, începând din Aprilie, Soarele va străluci şi pe strada acestuia.capricorn, capricorn wallpaper, zodia capricorn, capricorn personalitate, semn capricorn, poze capricorn (4)Cel născut(ă) înainte de 1970 sau după 1977 şi care lucrează în domeniul politic, al comunicării, ziariştii precum şi cei care îşi desfăşoară activitatea într-o organizaţie sportivă ori în domeniul cercetării şi în comerţ, vor fi foarte avantajaţi anul viitor, începând din luna august. Un eveniment neplăcut care a avut loc spre sfârsitul acestui an, dar peste care vor trece relativ repede, îi va întări şi mai mult pe nativii din Capricorn, astfel încât, ei pot fi aceia care îi vor ajuta şi pe ceilalţi să depăşească rapid si uşor pasa proastă în care se află. Totul va fi bine, din Aprilie.

Pe plan financiar vor face cheltuieli si investiţii ce se vor dovedi în timp, profitabile. Pe pran sentimental, mare atentie în următoarele perioade: decembrie 2019 – mijlocul lui ianuarie 2020; aprilie – mijlocul lui mai; mijlocul lui iulie – mijlocul lui octombrie.zodiac-capricorn-1Capricornul trebuie să evite să se lase pradă impulsurilor de moment. Poziţia planetei Marte determină unele neplăceri. Prin calmul si răbdarea de care va da dovadă, cei din jur îşi vor da seama că au greşit atunci când şi-au vărsat nervii pe cine nu trebuia. Nativii din Capricorn vor avea şansa de a ajuta o persoană aflată în impas la serviciu sau o rudă apropiată care traversează o perioadă foarte dificilă. O invitaţie la nuntă sau botez le va da posibilitatea să iasă în afara oraşului. Cel angrenat(ă) într-o relaţie serioasă, ar putea lua cu el şi partenerul(a). În cazul în care este necăsătorit(ă), o delegaţie în interes de serviciu ar putea aduce surprize neaşteptate. În cursul anului viitor, capricornul va avea ocazia de a-şi însoţi soţul(ia),, prietenul(a), în călătoriile de afaceri pe care le va face sau la petrecerile la care va fi invitat(ă).

În ceea ce priveşte sănătatea, lucrurile stau în general bine, cu excepţia faptului că acest nativ riscă să contracteze câteva afecţiuni minore din cauza sensibilităţii puternice pe care o au. Cuvântul de ordine pentru nativii din Capricorn ar trebui să fie în anul 2020 „Siguranţa personală şi a celor din jur, la serviciu şi acasă, înainte de toate.” Anul viitor vor avea tendinţa de a reacţiona puţin cam târziu la ce se întâmplă în jur. Incercând să nu mai despice de prea multe ori firul în patru şi fiind o persoană care ştie ce vrea în viaţă, Capricornul va ajunge la concluzia că n-are rost să-şi piardă timpul cu atâtea interpretări date anumitor lucruri care, până la urmă s-ar putea să nici nu conteze în realizarea idealurilor pe care le are. Dacă le dă cumva târcoale timiditatea, ar fi bine ca ei să nu se lase influenţaţi de ea şi să-şi păstreze încrederea şi hotărârea iniţiale.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.