HOROSCOP 2020 LEU


Leu (24 Iulie – 23 August)

Zodia Leu

Previziuni – Anul 2020 le propune Leilor o reîntoarcere la iubire, la stabilirea unor legături durabile si le oferă posibilitatea de a regăsi un prieten sau a unei rude pierdute. Lumea copiilor, a creaţiei, lumea comunicaţillor îi vor fascina şi îi vor face utili, mai ales începând din luna august. Leii născuţi între anii 1970 şi 1977 trebuie să evite să facă datorii.

In ceea ce priveşte munca şi banii, unele dintre proiectele lor vor fi mai greu de realizat din lipsă de credite şi din cauza unor întârzieri, dar dacă vor obţine ajutorul unor apropiati, dacă nu vor acţiona singuri, dacă vor avea un plan bun, vor duce totul cu bine la bun sfârşit. Leii născuţi înainte de 1970 şi după 1977 vor avea parte de noroc, începând cu luna august. Unele dintre proiectele lor se vor realiza mai greu, dar începând din august, totul va merge mai uşor. Inceputul de an este mai greu în caz că trebuie să obţină un permis de conducere, examene sau că trebuie să obţină o autorizaţie. Vor constata că apar unele obstacole, dar până la urmă vor reuşi să le surmonteze. Dacă sunt angajaţi la stat, Leii trebuie să fie prudenţi, fiindcă există persoane ce vor să-i corupă.leo-the-lion-animal-cat-face-lion

In caz că vor să-şi apere drepturile, trebuie să se asigure că au toate atuurile necesare. In materie de dragoste, începutul anului nu promite mari schimbări, chiar dacă trebuie să-şi facă ordine în sentimente, mai ales dacă au suferit esecuri în ultimele luni. Incepând din luna aprilie, apar momente mai bune, urmate însă de ezitări între mai şi august. Va trebui ca o persoană să se elibereze de ceva. Incepând din luna august, toate speranţele sunt permise. Leii îşi vor putea face toate proiectele pe care le doresc. August, octombrie si decembrie le vor da multe şanse si fecunditate. Jupiter îi va aduce „la locul cuvenit”. Mulţi Lei vor putea deveni părinţi sau bunici. Va fi un an bun pentru călătorii. Leii căsătoriţi vor trece printr-o perioadă mai dificilă la începutul anului, dar totul va fi trecut cu bine.

In ceea ce priveşte sănătatea, în anul 2020, Leii trebuie să fie prudenţi, mai ales până în luna august. Să evite excesele alimentare si excesele de băutură. Dar, începând cu luna august, îşi vor reîncărca bateriile. Magnetismul şi energia lor vor fi din ce în ce mai bune. Intre martie si iunie trebuie să fie mai prudenţi în exercitarea profesiei.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.