HOROSCOP 2020 GEMENI


Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Zodia Gemeni

Previziuni – Şansa este de partea Gemenilor în anul 2020. Jupiter se plasează într-o conjunctură favorabilă pentru ei, pe de o parte, şi, pe de altă parte, cei născuţi înainte de anul 1970 vor avea o imensă şansă de a recupera un bun pierdut sau vor avea câştig de cauză în urma unei reclamaţii, obţinând în sfârşit dreptate. Pluton în Casa 7 va proteja căsătoria Gemenilor care vor avea probleme la începutul anului. Pentru aceştia, o mare şansă de a ieşi din impas va aduce luna august.

Să vedem care vor fi atuurile Gemenilor în ceea ce priveşte munca şi banii. In primul rând, vor trebui să aibă grijă de modul de a ajunge la fondul lucrurilor, de a schimba informaţii cu cei din jur, de a trage foloase din spiritul lor de a se autodepăşi. Pluton în Casa 7 va face ca orice întreprind să le deschidă orice poartă, le va aduce putere, însă pentru aceasta trebuie să fie vigilenţi în ce priveşte imprevizibilul. Pentru cei care nu se pot sprijini pe nici un ajutor solid va fi nevoie de ceva prudenţă în plus. Gemenii se vor putea asocia cu oameni puternici şi bine organizaţi. Sectoarele în care vor realiza succese vor comunicaţii, învăţământ, creaţia sub toate aspectele (publicitate, literatură, artă, modă, cinema, televiziune, radio). In unele cazuri, angajaţii, sau unii dintre angajati, vor putea deveni asociaţi. Pentru cei car sunt în functii de conducere, astrele vor fi foarte darnice, ei putând asigura securitatea angajaţilor sub toate aspectele si dezvolta un sentiment de incredere de mândrie în sânul grupului de subalterni. Munca în domeniul alimentaţiei, turismului, administrativ va fi mai profitabilă pentru cei născuţi după anul 1985, cei care caută de lucru vor găsi destul de repede. Incepând din luna august, cei născuţi înainte de 1970 vor putea profita de o şansă extraordinară, iar aceasta va surâde şi partenerilor lor, asociaţi sau persoane iubite.geminiIn ceea ce priveşte dragostea, sfârşitul anului 2019 şi inceputul anului 2020 le va cere gemenilor prudenţă. Lilith va fi în cuadratură cu semnul lor solar până la sfârşitul Iui martie şi va reveni în această poziţie de la jumătatea lunii iulie până la sfârşitul lui august, pentru cei născuţi în al treilea decan. Dar, incepând cu luna august, Gemenii vor simţi, în fine, nevoia să se angajeze într-o relaţie şi să-şi asume toate responsabilităţile. Gemenii născuţi înainte de 1970 şi după 1985 vor deveni mai maturi şi mai stabili. Gemenii care caută un prieten (prietenă) vor avea şansa de partea lor, având parte de un complice care îi va ajuta. Cei care au deja partener vor beneficia de un sprijin mutual. Anul 2020 le va servi Gemenilor pentru clarificarea şi stabilizarea vieţii lor afective. Relaţiile cu Scorpionii, Săgetătorii, Berbecii, Balanţele, Capricornii, Vărsătorii, străinii sau cei ce locuiesc în afara oraşului lor le vor fi benefice, mai ales începând din luna aprilie şi mai mult după luna august.zodiac-gemeni-1

In ceea ce priveste sănătatea, din cauza faptului că anul 2020 va debuta cu poziţionarea lui Marte în Peşti, în cuadratură cu Pluton, va fi nevoie de prudenţă şi de prevenirea oricăror riscuri. Saturn în semnul lor de nastere poate da uneori senzaţie de oboseală şi ochii lor vor avea nevoie să fie protejaţi, dacă sunt născuţi între 1971 şi 1977. Pentru partenerii de viaţă, în special, va fi nevoie de mai bună aerisire, hrană de calitate. Gemenii care vor avea parte de o aventură vor avea nevoie de prudenţă, cu precădere cei născuţi între anii 1970 şi 1977, mai ales în perioada decembrie 2019 şi până în primele zile din Februarie 2020.

sursa-enigmatica.ro


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.