HOROSCOP 2020 FECIOARA


Fecioară (24 August – 23 Septembrie)

Zodia Fecioara

Acest an va fi cel al reconcilierilor, fiind extrem de favorabil rezolvării unor tensiuni familale mai vechi. De asemenea, este posibil ca nativii acestei zodii să reîntâlnească prieteni vechi cu care nu se mai văzuseră de ani şi ani de zile. Reluarea legăturilor cu prietenii „pierduţi” este extrem de probabilă în cazul Fecioarelor născute în perioada 1970-1977. Planeta Jupiter va incita nativii acestei zodii să demareze proiecte interesante, încă de la începutul anului şi face probabilă o sarcină în anturaj, sau chiar în familie.

Acest an va fi extrem de favorabil si din punct de vedere profesional. Fecioarele se vor afla într-o perioadă în care, cu puţină atenţie, ar putea să obţină o promovare importantă. Domeniile în care nativii acestei zodii pot înregistra succese deosebite sunt: afaceri imobiliare, IT şi orice gen de afacere familială. De asemenea, este indicat ca nativii din Fecioară să intre în orice afacere în domeniul arhitecturii, bancar, justiţie, pentru că, datorită noilor legăturii astfel create, vor putea să promoveze profesional foarte mult. Planeta Saturn le va proteja pe Fecioare tot acest an şi le va ajuta să obţină o funcţie importantă şi chiar una de conducere.virgo-zodiac-symbol In ceea ce priveşte viaţa afectivă, în cazul în care nativii din Fecioară se află în căutarea unui partener de viaţă, ei vor trebui să facă unele compromisuri. Este posibil ca femeia/bărbatul vieţii sale să aibă un copil dintr-o altă căsătorie de care trebuie să aibă grijă, sau alte obligaţii de acest fel. Dacă nativii acestei zodii şi-au creat deja o familie, acest an le va fi favorabil să rezolve o serie de tensiuni ce s-au adunat de-a lungul timpului.

Fecioarele născute înainte de 1970 îşi vor vedea copiii, acum adulţi, gata să ia viaţa în piept pe cont propriu. Aceasta va duce la o multitudine de sentimente si trăiri, care, până la urmă, vor fi de satisfacţie. Insă, nativii din Fecioară trebuie să acorde foarte multă atenţie vieţii de cuplu, pentru că dacă nu vor reuşi să rezerve zilnic timp pentru partenerul de viaţă, ar putea ajunge la un moment de criză. De aceea este bine ca în fiecare zi, Fecioarele să se gândescă cum ar putea petrece câteva clipe valoroase alături de partener. Există riscul ca neglijenţa să lase loc trădării.Virgo-2014-HoroscopeIn ceea ce priveşte sănătatea, Fecioarele se vor bucura de un an bun, fiind expuşi doar la răniri superficiale, poate chiar la locul de muncă. De asemenea, nativii acestei zodii se vor confrunta cu perioade tensionate şi stresante, de aceea este bine să găsească o modalitate de relaxare şi de detensionare, cel mai indicat fiind să încerce să le caute în sânul familiei sau prin activităţi realizate cu prieteni apropiaţi.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.