Zodiacul grecesc antic


Zodiacul Grecesc care spune slăbiciunile fiecărei zodii dar și posibilitățile de îndreptare. La grecii antici, horoscopul începea din a 8-a zi a lunii ianuarie si includea doar 10 semne zodiacale.http://bit.ly/2Cz43uZ

Iata care sunt acestea, dar si ce spun ele despre tine:

CENTAUR: 8 ianuarie – 12 februarie

Nativii născuți sub acest semn zodiacal trebuie sa invete sa se controleze pentru ca se lasa condusi de sentimente si nu de ratiune. Sunt firi impulsive si daca se supără devin foarte zgomotosi pentru ca nu se pot stapani, potrivit site-ului kfetele.rocentaur[4]

HARPIE: 13 februarie – 18 martie

Acesti nativi cred cu tarie in puterea karmei si sunt foarte fericiti daca cineva care i-a ranit primesc pedeapsa bine meritata. Sunt ranchiunoși si tin ura pe persoanele care le gresesc, dar trebuie sa aiba in vedere ca aceasta atitudine le otraveste sufletul. Daca ar invata sa zambeasca mai des, ar duce o viata minunata.

PEGAS: 19 martie – 24 aprilie

Acești nativi trebuie sa se lupte cu propria gândire pentru ca este una negativa si ar trebui sa faca mai multe sacrificii pentru persoanele pe care le iubesc. Aceste persoane se pun pe primul loc, dar nu accepta daca cineva ii pune pe ei pe locul doi. Vor afla in scurt timp ca nu sunt de neînlocuit si vor suferi cand cei din jurul lor ii vor părăsi. Indiferenta li se va pedepsi prin singurătate daca nu-si revizuiesc atitudinea.

architecture buildings gallery gothic
Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

CERBER: 25 aprilie – 30 mai

Nativii acestei zodii adora diversitatea si nu suporta rutina. Acest lucru nu-i avantajează deloc intr-o relație si nu vor sa-si ia nici un angajament serios. Multe persoane considera ca acești nativi sunt superficiali. Daca se enervează, cel care i-a suparat va cunoaste flăcările iadului.

SATIR: 31 mai – 3 iulie

Acesti nativi sunt pasionali si vor tot timpul adrenalina. Au o atractie pentru tot ce este interzis, dar cand lucrurile devin serioase pe plan sentimental se sperie de cele mai multe ori si aleg sa puna capat relatiei. Acesti nativi ar trebui sa nu mai intre in situatii complicate si sa se indragosteasca mai intai de sufletul unui om, apoi de trup.

SIRENA: 4 iulie – 10 august

Acești nativi ar trebui sa fie mai sinceri si mai naturali pentru ca ajung sa-i faca pe cei din jurul lor sa sufere. Atrag persoanele in viata lor ca un magnet si odata ce cuceresc pe cineva, le place sa se joace cu sufletele lor. Ii fac pe ceilalți sa se îndrăgostească, apoi ii părăsește.

photo of woman with blue mermaid tail
Fotografie de Allie Smith pe Pexels.com

GRIFON: 11 august – 15 septembrie

Posesivitatea este cea mai evidenta trăsătură a acestor nativi. Sunt muncitori si ambitiosi, de aceea reusesc intotdeauna sa obtina ce si-au propus, iar cand au obtinut acel lucru nu ii mai da drumul. Totusi, le lipseste maleabilitatea si sunt rigizi.

HIMERA: 16 septembrie – 22 octombrie

Acești nativi au o fire schimbătoare si sunt asemenea unui cameleon. De cele mai multe ori, nici cei apropiati nu ii înțeleg pe acesti nativi si nu se pot baza pe ei. Daca se afla intr-o relatie, acesti nativi isi surprind partenerul cu comportamentul lor schimbător de fiecare data, si nu intr-un mod placut.

SFINX: 23 octombrie – 30 noiembrie

Nativi nascuti sub acest semn zodiacal pun prea mare pret pe lucrurile materiale si uita dese ori ca adevarata comoara se afla in sufletul nostru si asta ne aduce de fapt fericirea. Ar trebui sa invete sa fie mai empatici si sa se gandeasca mai mult la cei din jurul lor pentru ca nu prea tin cont de ceilalti atunci cand vor sa-si atinga un tel.

ancient art cosmos dark
Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

MINOTAUR: 1 decembrie – 7 ianuarie

Atunci cand au nevoie de ajutor, acesti nativi apeleaza mereu la cei apropiati, insa cand au si ei nevoie de cineva care sa-i sprijine, ei nu sunt acolo niciodata. Se simt mai special decat ceilalti si nu accepta cand nu li se cuvine lor anumite lucruri. Vor sa fie mereu in centrul atenției si sa fie cei complimentați.

sursa-secretele.com


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.