Dragostea în zodii


Dragostea nativilor Berbec

În dragoste sunteţi entuziast şi energic, la fel ca în tot ceea ce întreprindeţi. Sunteţi dornic de afecţiune şi aveţi nevoie de ea pentru a căpăta încrederea necesară adevăratului succes în viaţă. Cei apropiaţi sunt foarte importanţi pentru dumneavoastră.berbec horoSunteţi bun, deşi uneori păreţi aspru, dar farmecul şi personalitatea dumneavoastră vă fac foarte atrăgător pentru sexul opus. Nu sunteţi un visător în dragoste. Preferaţi să acţionaţi practic pentru a câştiga afecţiunea celuilalt. Sunteţi conştient că aveţi nevoie de o afecţiune de durată, dar vreţi în acelaşi timp libertate şi aventuri în dragoste. Pentru a fi într-adevăr fericit, trebuie să înţelegeţi că nu le puteţi avea pe amândouă.Deseori, bărbatul născut în zodia Berbec are o figură plăcută, dar se lasă greu cucerit. Înclină să fie foarte convenţional în dragoste şi nu admite să primească sfaturi. Trebuie să aibă grijă să nu devină egoist. Femeia născută în zodia Berbec este foarte activă în dragoste şi lipsită de prejudecăţi în satisfacerea dorinţelor. Această femeie are un spirit nobil, care cere noblețe. Poate fi provocator să trăieşti împreună cu ea, dar este capabilă de o extraordinară iubire şi loialitate. Va lupta pentru cei pe care îi iubeste, se va devota lor, va munci pentru ei, va crede în ei şi îi va inspira. Deseori sunteți pretenţioşi şi agresivi, putând fi consideraţi persoane dificile. Dacă aventurile amoroase nu se dovedesc fericite, aceasta se datorează lipsei de răbdare, brutalităţii, nervozităţii şi instabilităţii emoţionale de care daţi dovadă. Vă place să luaţi conducerea chiar de la început când e vorba de dragoste, sunteţi pasional, spontan şi puneţi suflet în astfel de relaţii. Este posibil să aveţi mai multe idile, fiind uneori chiar uşuratic, deoarece o nouă dragoste vă farmecă şi vă amuză. Ea va dura numai dacă el sau ea vă va oferi mereu noi prilejuri de încântare. În momentul în care o nouă pasiune v-a cuprins inima, cea dinainte este uitată. Deşi s-ar părea că nicio idilă nu durează prea mult la dumneavoastră, totuşi, în momentul în care veţi întâlni omul potrivit, nu vă veţi mai despărţi de el. În interacţiunea cu alte zodii, Berbecul are afinităţi cu: Taurul, Gemenii, Leul, Săgetătorul, Vărsătorul, Peştii, şi îi va fi mai dificil să stabilească relaţii armonioase cu: Racul, Balanţa și Capricornul.

Dragostea nativilor Taur

Aveţi o atitudine naturală faţă de dragoste şi intraţi uşor în astfel de relații. Sunteţi totuşi înclinat spre loialitate în dragoste şi sentimentele dumneavoastră sunt profunde.taur horo(1)Sunteţi tăcut, liniştit, dar sub această aparenţă puteţi fi gelos, posesiv şi pasional. Aveţi nevoie de mai mult idealism şi de mai puţin spirit practic într-o relaţie. Sunteţi mai mult calculat decât spontan şi, odată ce aţi hotărât că o anumită persoană este idealul dumneavoastră, veţi face tot ce vă stă în putință pentru a o cuceri. Căutaţi calităţi interioare la fiinţa pe care o iubiţi şi nu vă grăbiţi. Aveţi nevoie de o dragoste stabilă şi de afecţiune, pe care sunteţi capabil să le dăruiţi la rândul dumneavoastră. Există compatibilităţi cu următoarele zodii: Gemeni, Rac, Peşti, Fecioară, Capricorn, Berbec. Incompatibilităţile apar în relaţiile cu: Leu, Scorpion, Vărsător.

Dragostea nativilor Gemeni

Sunt dornici de dragoste, dar nu o prea găsesc pentru că deşi se îndrăgostesc repede, la fel de repede strică o relaţie. Tind să fie frivoli în dragoste. Nu vor să fie legaţi sau posedaţi. Mai multe idile le dau ocazia să se exprime în mai multe feluri, ceea ce li se pare incitant.gemeni horoNu este în natura lor să se dăruiască în întregime unei singure experienţe emoţionale, şi nu sunt înclinaţi să fie devotaţi unei singure legături. Alţii pot să îi înţeleagă mai greu pentru că Gemenii consideră că variaţia este sarea şi piperul vieţii. Nestatornicia lor îi derutează pe parteneri, deoarece Gemenii nu văd nicio ciudăţenie în ruperea unei legături în momentul în care nu îi mai interesează. Le place să flirteze şi sunt încântaţi atunci când lângă ei este cineva cu care să se înţeleagă. Totuşi sunt buni şi înţelegători în dragoste, ceea ce la ei este natural şi nu face parte dintr-o schemă preconcepută. La bărbaţii născuţi în Gemeni, întâlnim contrastul dintre afecţiunea caldă, blândă şi dragostea pasională. Ca iubiţi s-ar putea să fie agasanţi şi amatori de flirt, şi rareori sunt interesaţi cu adevărat de o persoană. Chiar când se simt atraşi de cineva, o altă personalitate interesantă îi poate fermeca repede. Afecţiunea le este condusă mai mult de raţiune decât de emoţie şi s-ar părea că le lipseşte adâncimea sentimentului. S-ar putea să privească dragostea dintr-un unghi intelectual şi să fie chiar cinici şi calculaţi. Femeia născută în Gemeni seamănă foarte mult în acest aspect al iubirii cu bărbatul din aceeaşi zodie. Ea pare foarte nestatornică, supunându-şi admiratorii la grele încercări. Totuşi, Gemenii nu sunt chiar nestatornici, deoarece sunt loiali şi sinceri, fiind posibil să se îndrăgostească profund de omul care li se potriveşte. Ei realizează că fiecare partener al cuplului trebuie să ofere şi să primească şi sunt gata să-şi asume o parte din responsabilităţi. Există compatibilităţi cu: Berbecul, Taurul, Racul, Leul, Balanţa, Vărsătorul. Se manifestă incompatibilităţi cu: Fecioara, Săgetătorul, Peştii.

Dragostea nativilor Rac

Viaţa este ternă pentru dumneavoastră fără dragoste. Sunteţi afectuos şi loial, mergând până la sacrificiu de sine, acolo unde este vorba de dragoste. Dar dragostea este deseori pentru dumneavoastră o fantezie de moment pe care nici măcar nu încercaţi s-o explicaţi.rac horosExistă totuşi momente în care sunteţi foarte susceptibil la apropierea cuiva. Dar odată ce v-aţi îndrăgostit, sensibilitatea, imaginaţia şi afecţiunea se manifestă pe de-a întregul. În funcţie de cel cu care intraţi în contact, puteţi simţi nevoia să vă retrageţi în interior şi apoi să căpătaţi încredere, evitând astfel o atitudine dominatoare sau critică, care este determinată numai de un sentiment de nesiguranţă. Sunteţi adaptabil şi o personalitate puternică are o mare influenţă asupra dumneavoastră. Înclinaţi să fiţi mult prea impresionabil. Omul pe care îl iubiţi este totul pentru dumneavoastră şi s-ar putea să găsiţi foarte rar pe cineva care să se potrivească idealului pe care vi l-aţi făcut. Pretenţiile dumneavoastră sunt mari, câteodată chiar prea mari şi puteţi fi dezamăgit când vedeţi că persoana aleasă nu este la nivelul lor. Sunteţi foarte grijuliu în alegere dar, odată ce v-aţi hotărât, afecţiunea dumneavoastră va fi constantă. Poate că este greu să vă placă cineva dar, odată ce a apărut omul potrivit, el poate fi sigur de statornicia dumneavoastră. Aveţi o natură posesivă şi puteţi deveni dominator şi gelos. Câteodată dragostea dumneavoastră suferă din această cauză; sunteţi foarte sensibil şi suferiţi adesea dacă nu vi se oferă destulă atenţie. Dacă în relaţia cu ființa iubită nu există armonie perfectă, deveniţi foarte încăpăţânat şi inflexibil. Totuşi sunteţi influenţat mult de cei pe care îi iubiţi şi doriţi să le faceţi pe plac. Există compatibilităţi cu zodiile: Leu, Fecioară, Scorpion, Peşti, Taur, Gemeni. Incompatibilităţile se manifestă faţă de zodiile: Balanţă, Capricorn, Berbec.

Dragostea nativilor Leu

Aveţi puterea de a iubi profund şi uneori vă pierdeţi capul. Înclinaţi să fiţi sentimental şi romantic şi aveţi un suflet de cavaler. Displăcându-vă flirtul, veţi lua dragostea în serios şi aşteptaţi ca persoana căreia îi dăruiţi afecţiune să vă răspundă la fel. Detestaţi orice demonstraţie de afecţiune, mai ales în public, deoarece aveţi impresia că o asemenea comportare nu e de demnitatea dumneavoastră şi veţi pierde respectul celorlalţi. Totuşi, afecţiunea are mare putere asupra dumneavoastră şi veţi fi loial celui pe care îl iubiţi.leu horosSunteţi atrăgător şi faceţi impresie puternică asupra sexului opus, dar iubitul/iubita dumneavoastră nu trebuie să fie gelos. Ea sau el va trebui să se obişnuiască cu ideea că dumneavoastră sunteţi centrul atenţiei. Multe femei vor simţi în bărbatul născut în Leu amantul ideal pentru că este înflăcărat, autoritar, pasionat, dominator, copleşitor. Câteodată alegeţi prost şi sunteţi foarte nefericit când situaţia creată nu este ideală. Mândria nu vă va permite să înţelegeţi cum o persoană vă poate dezamăgi sau să nu  răspundă afecţiunii dumneavoastră. Vă place ca aventurile dumneavoastră să fie vesele, pline de petreceri şi distracţii.

Dragostea nativilor Fecioară

Sunteţi o fiinţă destul de inhibată, iar simţul datoriei nu vă face prea potrivit pentru aventuri amoroase. De fapt, nici nu sunteţi o fire romantică. Totuşi, faptul că păreţi atât de indiferent faţă de sexul opus poate genera răbufniri emoţionale puternice.fecioara horosSunteţi dominat cu uşurinţă de fiinţa care v-a cucerit şi de aceea este important să faceţi o alegere potrivită. Este posibil să dureze mult până veţi găsi pe cineva corespunzător idealului dumneavoastră, pentru că doriţi ca totul să fie perfect.  Nu lăsaţi să se vadă că aveţi nevoie de dragoste, deoarece consideraţi că intelectul este pe primul plan. Nu vă plac manifestările afective, ca şi cum v-ar fi ruşine de sentimentele dumneavoastră şi vă simţiţi uneori chiar vinovat de ele. Sunteţi foarte rezervat şi introvertit şi nu vă place să se amestece alţii în viaţa dumneavoastră. Dacă veţi reuşi să eliminaţi susceptibilitatea faţă de emoţiile afective şi dacă veţi deveni mai deschis, puteţi fi capabil de multă afecţiune şi iubire. Ființa iubită trebuie, în general, să aibă un caracter asemănător cu al dumneavoastră. Uneori uitaţi că în dragoste este nevoie de înţelegere şi nu suportaţi critica. Dragostea vă poate aduce o viaţă plină şi fericită, cu condiţia să vă abandonaţi ei.

Dragostea nativilor Balanţă

La cei născuţi în Balanţă găsim o natură afectivă dintre cele mai interesante. Sunteţi expert în probleme legate de dragoste. Deşi dispuneţi de destulă detaşare intelectuală, sunteţi totuşi o persoană foarte pasională. În faţa măştii dumneavoastră echilibrate se ascunde o natură foarte vioaie şi vie. Sunteţi afectuos şi atent şi puteţi fi un amant blând şi tandru.balanta horoSunteţi dornic de companie, mai ales când aceasta este agreabilă. Vă place variaţia și aveţi multe aventuri. Sunteţi deseori oscilant şi instabil în afecţiune. Dragostea dumneavoastră arde cu flacără mare şi se stinge repede. Sunteţi foarte sociabil şi vă place enorm societatea sexului opus. Deşi puteţi fi foarte voluptos, sunteţi şi foarte rafinat, iar aventurile dumneavoastră amoroase au întotdeauna o notă artistică. Puteţi fi foarte sentimental şi aspectul dumneavoastră exterior atrage uşor ființa iubită. Aveţi un temperament fermecător şi deşi nu sunteţi constant în sentimente, schimbările dumneavoastră în afecţiune sunt întotdeauna mânuite cu tact. În interacţiunea cu alte zodii, Balanţa poate avea afinități cu Scorpionul, Săgetătorul, Vărsătorul, Gemenii, Leul, Fecioara, şi îi va fi mai dificil să stabilească relaţii armonioase cu Capricornul, Berbecul și Racul.

Dragostea nativilor Scorpion

Sunteţi la fel de dinamic şi intens în dragoste ca în orice alt domeniu. Dragostea joacă un rol principal în viaţa dumneavoastră, şi aveţi nevoie de simpatie, înţelegere şi afecţiune pentru ca viaţa să decurgă normal. Vă manifestaţi admiraţia faţă de persoana iubită, dar dacă sunteţi criticat deveniţi morocănos şi dezagreabil. Vă străduiţi să asiguraţi fiinţei iubite tot confortul, siguranţa şi afecţiunea de care sunteţi capabil.Horoscop--Ce-uraste--b-SCORPIONUL--b--si-de-ce-te-enerveazaNu aveţi timp de flirturi uşoare pentru că emoţiile dumneavoastră sunt foarte profunde. Sunteţi mândru, pasional, gelos şi posesiv. Luaţi dragostea în serios şi aveţi nevoie de reciprocitate. Sunteţi pregătit să daţi totul pentru dragoste. Vă plac demonstraţiile de afecţiune şi vă displace foarte mult când intervine ceva între dumneavoastră şi fiinţa iubită. Nu vă veţi da în lături de la nimic pentru a îndepărta obstacolele. Până veţi învăţa să deveniţi mai reţinut, s-ar putea să fiţi neîncrezător, exigent şi suspicios. Iubitul ideal pentru dumneavoastră este o fiinţă cu un nivel cultural şi un caracter similar – aceleaşi dorinţe, sentimente şi interese. Dacă amândoi veţi avea în muncă un obiectiv comun, veţi ajunge departe împreună. În interacţiunea cu alte zodii, Scorpionul poate avea afinităţi cu:  Săgetătorul, Capricornul, Peştii, Racul, Fecioara, Balanţa, şi îi va fi mai dificil să stabilească relaţii armonioase cu Vărsătorul, Taurul şi Leul.

Dragostea nativilor Săgetător

Aveţi o fire înţelegătoare şi afectuoasă, fără să fiţi posesiv şi sunteţi foarte credincios celor pe care îi iubiţi. Puneţi dragostea universală mai presus de cea personală şi relațiile dumneavoastră de cuplu trebuie să vă aducă atât satisfacţie amoroasă cât şi intelectuală.sagetator horosSe prea poate să vă ataşaţi brusc de cineva şi aceasta se petrece foarte frecvent, dar adesea totul se sfârşește înainte de a ajunge la altar. Odată ce sentimentele încep să vi se răcească, nu puteţi fi nesincer. Astfel, este posibil să aveţi multe idile înainte de a vă găsi perechea potrivită. Acesta este şi motivul pentru care sunt atâţia celibatari în această zodie. Odată ce v-aţi găsit perechea vă este mai uşor s-o cuceriţi, dar mai greu s-o păstraţi, pentru că el sau ea se obişnuieşte cu greu şi rezistă şi mai greu la modul dumneavoastră de viaţă încordat şi impulsiv. Consideraţi idilele nişte ieşiri aventuroase, nişte escapade din realitate. Dezamăgirea în dragoste se poate ivi devreme în viaţa dumneavoastră, pentru că nu sunteţi destul de matur în această privinţă şi acţionaţi impulsiv. Deşi puteți avea multe aventuri, veţi trăi cel mai adesea o singură dragoste adevărată. Dragostea dumneavoastră este directă şi pozitivă şi când în sfârşit vă alegeţi perechea, o faceţi deliberat. Evitaţi gelozia pentru că găsiţi în ea o ameninţare la adresa propriei dumneavoastră libertăţi. În interacţiunea cu alte zodii, Săgetătorul va avea afinităţi cu Capricornul, Vărsătorul, Berbecul, Leul, Balanţa, Scorpionul şi îi va fi mai dificil sa stabilească relaţii armonioase cu zodiile Peşti, Gemeni şi Fecioară.

Dragostea nativilor Capricorn

Deşi nu sunt romantici, aceasta nu înseamnă că nu au sentimente. În dragoste, Capricornii sunt mai mult intelectuali decât emoţionali. Fac întotdeauna ceea ce trebuie şi sunt foarte conştienți de sentimentele celuilalt. Inima le este condusă de raţiune şi nu au timp pentru flirturi.capricorn horo(1)În general sunt foarte reţinuți. Nu își arată afecţiunea decât după ce s-au asigurat că celălalt merită. Deşi ştiu ce vor, nu le place să își asume rolul de conducători pentru ființa iubită. Sunt întotdeauna sinceri. Cei născuți în această zodie consideră mai importantă cariera decât dragostea și se lasă conduși de interese mai mult decât de sentimente. Iau viaţa în serios şi atunci când se îndrăgostesc au tendința de a fi posesivi şi geloși. Dacă cineva se amestecă în dragostea lor, se simt mai mult jefuiți decât răniți emoţional. Devin reci şi se retrag când sunt răniți sau ofensați. Le este greu să își arate afecţiunea adâncă oricât de mult ar vrea. Deşi ceea ce caută ei este foarte greu de găsit, vor putea totuşi întâlni fericirea pentru că sunt foarte credincioși în dragoste. Sunt capabili de mari sacrificii şi afecţiunea lor rămâne neschimbată. Statornicia este una din cele mai importante caracteristici ale Capricornului. În interacţiunea cu alte zodii, Capricornul va avea afinităţi cu: Vărsătorul, Peştii, Taurul, Fecioara, Scorpionul, Săgetătorul şi îi va fi mai dificil să stabilească relaţii armonioase cu Berbecul, Racul și Balanţa.

Dragostea nativilor Vărsător

Nativii acestei zodii sunt dornici de dragoste şi fideli, dar le este dificil să rămână prizonierii unor tipare de viaţă general acceptate, deşi sunt emotivi şi își manifestă sensibilitatea. Nu vor să fie legați sau posedați. Nu pun un preţ prea mare pe viaţa lor sexuală, preferând adesea să privească dincolo de aspectul fizic al unui om şi să descopere la el în primul rând calităţi de prieten.varsator horosSpiritul inovator și originalitatea Vărsătorilor le derutează pe ființele iubite deoarece ei nu văd nicio ciudăţenie în ruperea unei legături în momentul în care nu îi mai interesează. Le place să flirteze şi sunt încântați când lângă ei este cineva cu care să se înţeleagă. Sunt buni şi înţelegători în dragoste, iar aceasta este ceva natural la ei şi nu face parte dintr-o schemă preconcepută. La bărbaţii născuţi în Vărsător, întâlnim contrastul dintre inteligenţa ascuţită şi lipsa pasionalităţii. Ca iubiți este posibil să fie agasanți şi amatori de flirt. Afecţiunea le este condusă mai mult de raţiune decât de emoţie şi pare că le lipseşte adâncimea sentimentului. Este posibil să privească dragostea dintr-un unghi intelectual şi să fie chiar cinici şi calculați. În interacţiunea cu alte zodii, Vărsătorul poate avea afinităţi cu Berbecul, Gemenii, Balanţa, Capricornul şi îi va fi mai dificil să stabilească relaţii armonioase cu Taurul, Leul şi Scorpionul.

Dragostea nativilor Peşti

Cei născuți în zodia Peștilor sunt lipsiți de egoism, iubitori şi devotați, gata să se sacrifice pentru cei pe care îi iubesc. Sunt plini de duioşie, compasiune şi tandreţe şi sunt orbi la defectele celor pe care îi iubesc.pesti horos

Au o fire foarte sensibilă şi de aceea dragostea şi căsătoria înseamnă mult pentru ei. Sunt sinceri şi afectuoși şi le displac sentimentele mărunte şi meschine. Standardul pe care îl impun persoanei iubite este foarte înalt, ea trebuind să fie inteligentă, înclinată spre artă şi cu un aspect îngrijit. Au tendința de a fi foarte geloși şi suspiciunea le poate otrăvi dragostea. Ar trebui să se bucure mai mult de iubire şi să nu caute tot timpul defectele celuilalt. Simt nevoia să fie foarte siguri de afecţiunea persoanei iubite, cerând să li se demonstreze această afecţiune prin tot felul de complimente. Sunt niște visători cu idealuri şi aspiraţii înalte şi dacă au alături o persoană potrivită, care să îi susţină moral, vor avea şansa să le materializeze. Fără dragoste viaţa lor este goală.

Deseori au de pierdut din cauză că mai mult visează la dragoste în loc să facă ceva constructiv pentru a o câştiga. Trăiesc mai mult din părerile şi sentimentelor celor cu care vin în contact şi de aceea este foarte important să aleagă o ființă potrivită pentru ei. Sunt capabili de sentimente adânci şi odată ce și-au dăruit afecţiunea sunt statornici. Deseori le este greu să spună „NU”, astfel că trebuie să aibă grijă să nu fie angrenați într-o aventură, împotriva voinţei proprii, de către o persoană cu un caracter mai puternic. Capriciile pe care le au pot face persoana iubită să nu fie sigură de ei şi să nu le cunoască adevăratele sentimente. La un moment dat pot fi reci şi distanți ca dintr-o dată să devină calzi şi afectuoși. Deşi iau dragostea în serios, deseori celuilalt îi este greu să creadă că sunt sinceri. Când își cunosc propriile slăbiciuni, Peștii încearcă să le ascundă adoptând o atitudine mai dură. În acest caz vor avea o figură aspră deşi în interior sunt blânzi şi simţitori. O persoană care este într-adevăr sinceră şi ştie să îi înţeleagă nu va vedea în aceasta un obstacol întrucât va înţelege că ei doar acoperă ceea ce nu vor să vadă toată lumea. În interacţiunea cu alte zodii, Peştii vor avea afinităţi cu Berbecul, Taurul, Scorpionul, Racul, Capricornul, Vărsătorul şi le va fi mai dificil să stabilească relaţii armonioase cu: Gemenii, Fecioara, Săgetătorul.

sursa-yogaesoteric

astrograma completa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.