Zodiile și distracțiile


Fiecare zodie are propriul stil de a se distra. În timp ce unora le place intimitatea căminului lor, altora le place să-și petreacă timpul printre prieteni. Desi sunt scrise pentru femei, sunt valabile si pentru bărbați.

Berbec 

Așa cum știe să muncească neobosit, femeia Berbec vrea să și petreacă bine. Indiferent dacă este vorba de o ieșire la club sau în aer liber, important este pentru berbeci să poată să fie în centrul atenției și să delecteze oamenii cu charisma lor. Femeii Berbec îi trebuie ”public” ca să o admire, deci oriunde are parte de așa ceva, fie picnic, fie excursii sau petreceri, e perfect.

Taur

Femeia Taur este o romantică discretă, iese în oraș mai rar și petrece timp cu prieteni apropiați. Nu înseamnă că nu se distrează, numai că nu îi trebuie neapărat mulțimi în fiecare sfârșit de săptămână. O să fie cel mai des în elementul ei când e înconjurată de oameni pe care îi cunoaște nu de ieri – alaltăieri, într-un context cât mai comod și liniștit.funny-couples

Gemeni

În câteva secunde, femeia Gemeni poate trece de la seriozitatea care o caracterizează la un spirit total jovial și vesel. Odată ajunși printre grupuri de oameni, Gemenii se activează imediat și devin sufletul petrecerii. Le place să spună povești și poante și le face plăcere să facă pe cei din jurul lor să râdă.

Rac

Acasă cu o carte sau un film bun se simte femeia Rac cel mai în largul ei. Distracția pentru ea are loc în cercuri intime, în cadrul căminului, în vizite. Nu îi displace compania, doar că nu preferă spațiile aglomerate și are nevoie de confort ca să se relaxeze.

Leu

Acasă, în oraș, la baruri, la cafenele, la club, la munte, la mare, peste mări și țări, leoaica are chef de discuții, de sporovăială, de glume, de mese mari, de povestit și de trăit clipa. Aproape că trăiește pentru adrenalină și pentru distracție.

laughter-laugh-fun-mom.jpg
Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Fecioara

După un timp considerabil petrecut în fața oglinzii pentru a se dichisi, Fecioarei îi trebuie un cor de aprecieri la adresa aspectului ei. De asta îi place să iasă în oraș, pentru a se etala, iar oriunde i se fac complimente, ea se va simți bine. Îi face plăcere să atragă atenția și să fie o apariție cât mai apreciată.

Balanța

Balanța nu este caracterizată de nevoia de singurătate, deci va fi preponderent însoțită în activitățile ei de timp liber. Nevoia de armonie o va conduce în mod natural către a fi flexibilă din punct de vedere al distracției, astfel încât Balanța se va simți bine dacă cei din jurul ei se simt bine. Comod, nu?

Scorpion

În aer liber, femeia Scorpion se simte minunat. Excursii, călătorii, drumeții, sau doar o păturică așezată pe o pajiște. Dacă nu e afară, Scorpionul va intra cu drag la teatru, la un film sau la un concert. Cu cât mai mare infuzia de cultură și artă, cu atât este mai mulțumită femeia Scorpion de cum își petrece timpul liber.funny-3d-animal-wallpaper-10358-hd-widescreen-wallpapers

Săgetător

Pe reprezentantele acestei zodii o să le vezi foarte rar pe la petreceri sau pe la dans. Acasă le e cel mai bine, sau în vizită. Merg totuși la film sau le place să călătorească, dar fără excese și aglomerație.

Capricorn

Deși au des nevoie de timp petrecut în solitudine, Capricornilor le place muzica și compania, deci nu vor fi mereu la singular, ascultând un album. Nu simt într-adevăr nevoia să se amestece printre mulțimi de oameni, le deranjează spațiile prea aglomerate pe care le consideră obositoare, dar asta nu înseamnă că nu ies din când în când cu prietenii apropiați, lăsându-se purtate cu grupul.
Closeup portrait of business colleagues holding each other and laughing

 

Vărsător

Nonconformistă și niciodată plictisitoare, femeia Vărsător experimentează mult și este curioasă. Îi place să arate bine și ea și cei din jurul ei, este preocupată de viața socială și se împrietenește foarte rapid cu toți pe care îi cunoaște, reușind ulterior să întrețină relațiile în timp. Practic, își construiește singură distracția oriunde ar fi și indiferent de companie. 

Pești

Probabil cea mai timidă dintre zodii, femeia Pești nu se expune decât arareori prin oraș. Se simte bine numai când se simte în siguranță, alături de prietenii ei și de cunoștințe. Nu îi face plăcere să se bage cineva în sufletul ei, așa că preferă adesea chiar și singurătatea în locul unei ieșiri cu potențial de stres.
sursa-eva.ro

ccc

Un gând despre „Zodiile și distracțiile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.