PILDA IUBIRII DISPERATE


,,Traia odata o fata singuratica ce cauta cu disperare iubirea. Într-o zi pe cand se plimba prin pădure ea a gasit acolo doua pasarele cântătoare. Ea le-a luat acasa si le-a pus pe amândouă intr-o colivie. Fata le-a dat de mancare si in scurt timp pasarile au inceput sa creasca in puteri. In fiecare dimineata ele o trezeau si o salutau cu un cantec minunat.Fata simțea o iubire profunda pentru pasari. Ei ii placeau atat de mult cantecele pasarilor incat si-ar fi dorit ca melodiile acestora sa dureze o vesnicie .bird-tattoos-come-to-life

Intr-o zi fata a lasat usa coliviei deschisa.Pasarea cea mai mare si mai puternica dintre ele,a zburat atunci iesind afara din colivie. Fata a urmarit-o in timp ce se rotea in aer in jurul ei.Fetei ii era frica ca pasarea avea sa zboare si sa nu se mai intoarca. Astfel ca,in momentul in care pasarea se apropie de ea,ea o prinse brusc si cu salbaticie din zbor. A apucat-o si a ținut-o apoi strans in maini.Inima ei se bucura acum de succesul pe care il repurtase. Dar,imediat a simtit ca pasarea pe care o tinea strans in mainile ei nu mai opunea rezistenta si nu se mai misca. Ea a deschis atunci mana,uitandu-se atunci cu spaima si infrigurare la pasarea moarta.Apucarea brusca,cauzata de iubirea ei disperata o omorase.

Fata a observat apoi cealaltă pasare, ieșind si ea afara pe usa coliviei.A vazut nevoia acesteia de libertate,nevoia de a zbura pe cerul albastru si liber.Ea luat pasarea in maini si a ridicat-o incet deasupra capului.Pasarea si-a luat apoi zborul.

S-a învârtit odata,de doua ori,de trei ori…Fata a privit cu încântare bucuria pasării aflata in libertate.Inima ei nu se mai gandea la pierdere. Ea vroia ca pasarea ei sa fie fericita.Dintr-o data,pasarea zbura mai aproape si mai aproape si pana la urma se aseza pe umarul fetei. Aici incepu sa cante cea mai dulce melodie pe care o auzise vreodata fata.

CEA MAI RAPIDA CALE DE A PIERDE DRAGOSTEA CUIVA ESTE ACEEA DE A O TINE PREA STRÂNS !… CEA MAI BUNA MODALITATE DE A O PĂSTRA ESTE DE A-I DA ARIPI !…”

Tu cum iti manifesti iubirea?..


http://bit.ly/2Cz43uZ

https://www.aimgroup.ro/afiliere2/idevaffiliate.php?id=110&url=4


 

2 gânduri despre „PILDA IUBIRII DISPERATE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.