Horoscop Capricorn 2019


Te simți creativ, Capricornule? Foarte bine, pentru că anul 2019 va fi un an în care granițele tale creative vor fi împinse mai departe decât ai crezut vreodată ca e posibil. Va fi o creștere extraordinară pentru talentele tale creative și pentru spiritualitatea ta, totul pe fondul unor progrese constante atât în dragoste, cât și în munca.026686-glossy-black-3d-button-icon-culture-astrology-capricorn

Anul începe cu Eclipsa Solară în semnul vostru la începutul lunii ianuarie, determinându-vă să va puneți întrebări profunde despre cine sunteți cu adevărat. Cu  Marte în zona imaginii de la Anul Nou, iarna și primăvara 2019 sunt momente excelente pentru a va explora propria identitate și imagine. La sfârșitul lunii ianuarie, o conjuncție  între Jupiter și Venus va va aduce o înțelegere superioara și o imaginație care așteaptă să facă un salt înainte în orice proiect creativ început la vremea respectivă. Feriți-vă de neînțelegeri și de neconcordanțe. De trei ori în acest an, în ianuarie, iunie și septembrie, Jupiter e conjunct cu Neptun  și de fiecare dată vă veți strădui să vă transmiteți mesajul personal lumii. De asemenea, puteți suferi intruziuni în intimitatea voastră  în aceste momente. Stabiliți limite clare între voi și restul lumii.

La începutul lunii decembrie, expansivul Jupiter intra în propriul tău semn, generând o explozie uriașă de creativitate, căldură, generozitate de spirit și optimism. Un trigon benefic între Jupiter și Uranus la jumătatea lunii decembrie scoate în evidență o altă creștere enormă a creativității: acesta este momentul perfect pentru a începe noi proiecte ample. Până când o a doua Eclipsă Solară va apărea în ultima săptămână a anului, veți avea o creștere personala semnificativă.

Dragoste

Zburdălnicia este o temă cheie în zona iubirii tale în acest an, mai ales atunci când energicul Marte  va intra în zona de distracții în Ziua Îndrăgostiților. Indiferent dacă sunteți singuri și întâlniți pe cineva sau sunteți fericiți într-o relație stabilă, veți dori să aduceți magia înapoi in dragoste și vă veți bucura de a fi spontani și „prosti” în dragoste. Uranus intra și el în zona distracțiilor pentru o ședere prelungită si atunci  partea voastră tinerească, creativă și energică preia controlul și dragostea devine ceva ca un joc.

Fiți atenți, totuși. Partenerul ar putea să nu-ți iubească atitudinea ta nouă, ușor iresponsabilă față de iubire. La mijlocul lunii mai ar putea iesi scantei când Marte aprinde  zona ta de dragoste. În luna iulie o puternica cuadratura Marte-Uranus poate aduce gelozie și asumarea de riscuri inutile în viața ta de dragoste, încurajându-te să trăiești  periculos, dar te si avertizează asupra consecințelor .zodiac-capricorn-1Eclipsa solara la începutul lunii iulie în zona de dragoste ar putea marca un moment de cotitură, în mai bine sau poate în mai rău. Sună dramatic, dar puteți reduce tensiunea considerabil pe tot parcursul anului, păstrându-va iubirea cu inima deschisă. Fiti de o sinceritate completă cu iubitul(a) și  evitați orice înșelătorie. Hobby-uri impreuna vă vor apropia mai mult, așa că gândiți și în afara dormitorului atunci când sperați să reînsuflețiți această scânteie magică.

Munca si bani

Este un an relativ liniștit pe frontul carierei. Ca întotdeauna, lucrezi din greu căutând să te îmbunătățești , iar acest lucru va avea un impuls pozitiv la începutul lunii februarie, când o Luna Noua in zona banilor va însemna un nou început sau un moment pentru a vedea daca un talent neutilizat de-al tău ar putea aduce niște venituri. Perioada dintre sfârșitul lunii martie și sfârșitul lunii aprilie ar putea aduce unele schimbări la locul de muncă.

Două luni întregi consecutive din zona carierei evidențiază deciziile dificile pe care trebuie să le faceți sau alegeri care par să se afle în conflict una cu cealaltă. La sfârșitul lunii martie, Marte  se îndreaptă spre zona de lucru zilnică, eventual crescând tensiunile dintre colegi. Condițiile de muncă ar putea să nu fie ideale pentru câteva luni, dar nu este nimic pe care le  poți tolera dacă iti urmezi  calea și continui să muncești din greu.

Cea mai bună perioadă pentru vânătoarea de locuri de muncă, promovare sau pentru rezultate de succes este între sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. O Lună Nouă în zona  carierei ar putea sugera o schimbare de loc de muncă sau o schimbare de direcție, în timp ce sosirea lui Marte în această zonă vă indica să vă urmați ambițiile cu un nou entuziasm. Continuă să faci ceea ce faci și vei face progrese.


ccc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.