TIPUL DE PERSONALITATE ÎN FUNCȚIE DE ZODIE


Personalitatea fiecăruia dintre noi este definita in mare parte si de către semnul zodiacal ce ne reprezinta. Fie ca suntem tipul impulsiv, anxios, introvertit sau extravertit, in spatele acestor denumiri sunt multe caracteristici care definesc un anumit tip de personalitate.

Doneaza
Daca vrei sa (iți) faci o bucurie apasă butonul

Berbec – Tipul impulsiv

Asa cum era de așteptat, berbecii sunt reprezentați de catre tipul personalități impulsive, o personalitate foarte agitata. Nu te poti tine departe de tentații si nu poti spune niciodată NU, pentru ca iti place mereu sa incerci lucruri noi. Sunt foarte rare momentele in care iti poti controla ieșirile si reacțiile pentru ca te bazezi foarte mult pe instinct si nu te gândești înainte sa acționezi. De cele mai multe ori deciziile pe care le iei astfel sunt bune, dar ar trebui ca din când in când sa te gândești mai bine si sa iti mai temperezi impulsivitatea.

Taur – Tipul hipertimic

Taurii sunt de obicei persoane cu picioarele pe pamant si uneori usor pretentioase, insa personalitatea lor hipertimica ii caracterizeaza ca fiind firi energice cu un optimism foarte ridicat, ceea ce ii ajuta sa treaca mai usor peste orice situatie. Afectivitatea este una dintre cele mai puternice caracterisitici ale acestui tip de personalitate, taurii fiind unii dintre cei mai familiști nativi ai zodiacului si cei mai atașați de către cei din jur, de catre prieteni si familie.

Gemeni – Tipul emotiv

La prima vedere am spune ca gemenii nu sunt persoane emotive pentru ca debitul lor verbal este unul foarte mare si par oameni cu o puternica incredere in propria persoana, lucru care nu este deloc fals. Cu toate acestea, chiar daca uneori par insensibili, este doar o masca pe care o afișează ca o arma de autoapărare. In adâncul sufletului, gemenii sunt persoane foarte emotive ce trăiesc fiecare moment si fiecare clipa cu o intensitate sporita. Sunt sensibili, chiar daca nu recunosc acest lucru.MS_ChildStarSignsGEMINI

Rac – Tipul anxios

Despre raci stim ca sunt familiști convinși, dar in acelasi timp sunt si nesiguri pe ei in orice moment. Tipul personalității anxioase reda o persoana timida, nesigura si predispusa la fobii de tot felul. Cu un pic de exercitiu aceste lucruri pot fi îmbunătățite sau indreptate. Trasaturile de caracter sunt foarte temperamentale si ideile sunt foarte bine fixate in minte. In acelasi timp, tipul anxios este si un tip foarte emotiv ce se ataseaza foarte usor de oamenii de langa el. Adesea tinde sa se neglijeze pe sine in favoarea partenerului.

Leu – Tipul exaltat

Desi un lider înnăscut, leul este adeptul tipului de personalitate exaltata ce scoate la iveala caracteristici nebănuite in ceea ce priveste acest nativ. Oscilezi intre sentimente si emotii diferite astfel incat devii confuz uneori. In acelasi timp, tipul de personalitate exaltat are o predispoziție la trairea emoțiilor pozitive mult mai intensa decat a celor negative. Trăiești toate lucrurile cu o bucurie incredibila si te atasezi repede de cei din jur.

Fecioara – Tipul distimic

Fecioarele sunt meditative si modeste din fire, insa personalitatea lor este distimica ceea ce inseamna ca sunt predispuse la depresii fiind destul de pesimiste. Nu se uita la partea plina a paharului si au tendinta de a munci foarte mult si de a se epuiza. Tipul personalitatii distimice ii predispune pe cei ce se incadreaza aici la fluctuații temperamentale destul de radicale si cu o constanta prea mare uneori. Au nevoie de afectiune si de atentia celor din jur pentru a depasi aceste momente.

Virgo-Horoscope-1

Balanta – Tipul hiperperseverent

Chiar daca balanțele sunt foarte diplomate, încântătoare de-a dreptul si câteodată foarte visatoare, ambitia lor nu este depasita de niciun alt nativ al zodiacului. Personalitatea hiper-perseverenta spune de la sine faptul ca acesti nativi au o inclinatie deosebita spre perseverenta lucru ce le aduce numai beneficii. De asemenea, tipul personalității perseverente se mai caracterizează si prin sensibilitate la momentele mai putin placute ale vietii, o oarecare instabilitate emoțională si o dorinta inexplicabila de implicare emotionala in relatii de durata.

Scorpion – Tipul nestapanit

Scorpionii sunt oameni foarte hotărâți din punct de vedere al deciziilor pe care le au de luat de-a lungul vietii. Se ghidează dupa acest principiu si adesea studiaza foarte bine ceea ce urmeaza sa faca. Tipul personalitatii nestăpânite dezvaluie insa o impulsivitate si o nehotarare destul de accentuate in comportamentul scorpionului. Traiesc totul la intensitate maxima si impulsivitatea le defineste personalitatea. Ajung adesea sa devieze de la subiect si sa pice in extreme.zodiac-scorpion-1

Sagetator – Tipul extravertit

Sagetatorul este un nativ pasional si foarte sociabil. Tipul personalității extravertite i se potriveste cel mai bine pentru ca ii place sa iasa in evidenta si sa isi exprime liber emotiile si trairile, sentimentele si opiniile. In acelasi timp, tipul personalitatii extravertite este un tip foarte usor influențabil de catre cei din jur, asa ca nativii zodiei sagetator sunt adesea nehotarati si nu au o incredere prea mare in fortele proprii, bazându-se foarte mult pe ceea ce spun cei din jur.

Capricorn – Tipul hiperexact

Capricornii sunt realistii zodiacului. Au o gandire foarte bine ancorata in realitatea inconjuratoare si nu obisnuiesc sa viseze cu ochii deschisi. Tipul personalității hiperexacte reda cateva caracteristici primordiale pentru un capricorn: exactitatea si seriozitatea. Nu se încurcă cu jumătăți de masura si nu o sa ii vezi niciodata nehotărâți. Stiu foarte bine ceea ce au de facut pentru a ajunge acolo unde isi doresc, pentru a obtine ceea ce isi doresc si pentru a-si crea un confort specific.capricorn, capricorn wallpaper, zodia capricorn, capricorn personalitate, semn capricorn, poze capricorn (4)

Varsator – Tipul demonstrativ

Vărsătorii sunt nativi foarte imprevizibili si creativi in acelasi timp. Cel mai bine li se potriveste tipul personalității demonstrative, personalitate ce simte nevoia intotdeauna sa isi demonstreze ca poate sa faca mult mai mult, ca poate sa ajunga mult mai sus si ca poate sa fie mult mai bun de fiecare data. Este o personalitate frumoasa ce isi foloseste toate armele pentru a-i atrage pe cei din jur si mai ales, pentru a atrage admiratii si laude care sa le alimenteze increderea in propria persoana.

Pesti – Tipul labil

Pestii sunt oameni cu o personalitate complexa, dar cu o personalitate preponderant labila din cauza sensibilitatii exagerate pe care o afiseaza uneori. In comportamentul lor se întâlnesc adesea oscilații de comportament mai ales oascilatii de stari: de la veselie la tristete in doar cateva secunde. Au nevoie de multa afecțiune si de sustinerea celor din jur pentru a-si putea creste stima de sine si pentru a putea merge mai departe astfel incat sa poata realiza ceea ce si-au propus.

sursa-kudika.ro


 

Doneaza
Daca vrei sa (iți) faci o bucurie apasă butonul

cropped-2560x1440-white-solid-color-background1.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.