Trebuie să spui numai atât: Îți mulțumesc, cu recunoștință, Dumnezeul meu!


În somn am văzut că am mers în Rai și un înger a venit să mă însoțească. Mergeam unul lângă altul printr-o încăpere uriașă plină de îngeri. Povățuitorul meu s-a oprit la primul post de lucru și mi-a spus:

– Aici este Secția de Primire. Aici primim toate cererile, sub formă de rugăciune, care merg la Dumnezeu.
Am privit în jur. Tot locul acela era plin de îngeri care primeau și triau cererile scrise, ce se făceau stive voluminoase de hârtii și însemnări de la oamenii din toată lumea. Apoi am mers mai departe printr-un culoar lung până ce am ajuns la al doilea post de lucru. ACoupleofGuardianAngelsAici îngerul mi-a spus:
– Aceasta este Secția de Împachetare și Livrare. De aici se expediază bucuriile și binecuvântările la cei care le-au cerut. Am luat aminte câtă mișcare era și aici. Nenumărați îngeri alergau încolo și-ncoace, lucrând din greu, de vreme erau nenumărate dorințele care se ceruseră și trebuiau împachetate pentru a fi trimise pe pământ. Am plecat de aici și, în capătul unui alt culoar lung, ne-am oprit la ușa unui post foarte mic. Spre marea meu uimire, acolo stătea numai un înger, fără să facă aproape nimic.
– Aici este Secția Mulțumirilor, mi-a spus încet îngerul meu. Părea a fi puțin rușinat.
– De ce aici nu este de lucru?, am întrebat.
– Este dureros, a suspinat îngerul. După ce oamenii primesc bucuriile, foarte puțini sunt aceia care trimit mulțumiri.
– Dar cum poate mulțumi cineva lui Dumnezeu pentru binecuvântările pe care le-a primit?, am întrebat din nou.
– Foarte simplu, a răspuns îngerul. Trebuie să spui numai atât: Îți mulțumesc, cu recunoștință, Dumnezeul meu!
– Dar, mai exact, pentru ce trebuie să mulțumim?

multumesc-300x175
– Dacă ai alimente în frigider, haine pe tine, un acoperământ deasupra capului tău și un loc unde să dormi, ești mai bogat decât 75% dintre oamenii acestei lumi.
• Dacă ai bani în bancă, în portofel și ceva mărunțiș într-o tipsie, ești printre 8% dintre oamenii care duc o viață prosperă.
• Dacă te trezești astăzi mai sănătos decât erai ieri, ești mai binecuvântat decât toți cei care nu vor supraviețui până mâine.
• Dacă nu ai trăit niciodată experiența fricii de război, a singurătății închisorii, a agoniei chinuirii și a săgetărilor foamei, ești înaintea a 700.000 de oameni de pe acest pământ.
• Dacă te poți ruga într-o biserică fără să fii atacat, arestat sau executat, te vor invidia cu siguranță în jur de 3.000.000.000 de oameni din această lume.
• Dacă părinții tăi sunt încă în viață și sunt încă împreună, ești un om rar.
• Dacă poți ține capul sus și să zâmbești, ești o excepție pentru toți cei care trăiesc în nesiguranță și în deznădejde.

– Am înțeles, am spus eu. Dar acum ce să fac? Cum să încep?
– Să spui: Slavă Ție, Dumnezeule, pentru toate!, mi-a spus zâmbind îngerul meu. Să numeri binecuvântările primite și să conștientizezi cât de privilegiat ești.

sursa-yogaesoteric.net


http://bit.ly/2Cz43uZ

12 gânduri despre „Trebuie să spui numai atât: Îți mulțumesc, cu recunoștință, Dumnezeul meu!

    1. Doamne te rog dami lineste pace la familie a mea la copii mei atîta ura si minciuna si bîrfă in casa mie a n-am văzut de cînd sunt doamne tu stiu te rog din suflet ajutam tu cu puterea ta ca la tine mii mila liniștea și răbdarea te rog din suflet doa

      Apreciat de 1 persoană

  1. Dooooamne!!!!! nu am cum sa,ti multumesc pentru tot ce primesc de la tine in fiecare zi, decat ingenunchind si plagand e o picatura de multumire. Multumesc bunului Iisus Hristos si maicutei lui pentru binefacerile primite. Amin

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.