Eliberează-ți mintea de ”nu pot” pentru a atrage abundența


http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12Acest articol este dedicat tututor, inclusiv mie, cei care sunt guvernați de credințele oamenilor din jur. Vrei să ai succes? Vrei să excelezi în viață? Răspunsul este un evident da. Cu toții vor și doar câțiva reușeșc de fapt să facă toate acestea.

Oricine vrea să reușească să facă ceva, oricine are o listă de lucruri de bifat într-o anumită perioadă de timp, unii chiar își fac un plan anual sau își propun să obțină ceva până la o anumită vârstă, să zicem 30, Există câțiva care își fac o listă de lucruri de realizat într-o viață. Depinde de la persoană la persoană această listă, însă aceste lucruri de pe listă nu ar trebui să depindă de resursele pe care le ai. Dacă îți faci planuri în concordanță cu resursele pe care le ai în acest moment, crede-mă, nu vei reuși niciodată să atingi înălțimi prea mari.

Țelurile ar trebui să fie mari, pentru că atunci când țintești sus vei face efortul necesar ce va conduce la crearea acelor resurse. Vei avea orice resursă într-o formă sau alta dacă ești dedicat și ferm în decizia de a obține acele rezultate. Acest lucru se numește de obicei ca reglare a viziunii, însă amintiți-vă că viziunea ar trebui să fie la obiect și măsurabilă.success

Întorcându-ne în punctul în care fiecare își stabilește ținta, fiecare dintre noi vrea să atingă un obiectiv, atunci de ce doar unii dintre noi ajung în acest punct? De ce majoritatea oamenilor nu reușesc să atingă obiectivele pe care și le-au stabilit chiar ei înșiși?

Cauza principală este faptul că doar câțiva pot trece peste senzația lui NU POT, foarte puțini decid să lupte pentru ceea ce vor, iar mojaritatea găsește calea renunțării prea ușoară. Cei care ajung în vârf sunt cei care cred în viziunea lor, ei sunt cei care nu și-au luat visele în râs, iar credința lor a fost atât de puternică încât nu au fost influențați de oamenii din jur.

Un studiu nou spune că, în medie, creierului uman i se spune ”NU POT” de aproximativ 1.148.000 înainte de vârsta de 14 ani. Acestea sunt atât de influențate de acest cuvânt încât asociază emoțiile negative cu acest cuvânt. Crede-mă, condiționarea începe aici, subconștientul se programează pe sine cu cantitatea și calitatea datelor introduse. Dacă hrănești subconștientul cu ”NU POT”, crede că nu poate.Puterea-extraordinara-a-subconstientul-tau-Adina-Amironesei

Îți aduci aminte de zilele când erai copil și ai încercat să deschizi un dop de la sticlă? Primul răspuns al părinților la acel eveniment a fost, copile las-o, nu îl poți deschide, te vei răni. Și ce s-a întâmplat? Ai cedat, iar subconștientul a primit informația că nu poți și că nu ai putut. Acestea sunt atât de mult introduse în creier încât de fiecare dată când vezi un copil încercând să deschisă un dop asemănător de la o sticlă, îi spui același lucru. În mod inconștient limitezi potențialul uman, iar aceste evenimente mici formează baza unor noi și noi limitări. Aminteștete-ți, este ușor să renunți, însă este nevoie de mult efort pentru a reuși ceea ce îți dorești, doar este vorba despre visul tău.

Oamenii sunt binecvântați cu un potențial uriaș, absolut orice la poți să te gândești poate fi realizat, se poate să fie nevoie de ceva timp, însă este posibil. Trebuie să crezi în potențialul tău și să ai încredere în puternica energie pozitică care te înconjoară.

Lucrurile devin imposibile atunci când ai o atitudine negativă, nu vei reuși nimic până nu vei crede că vei reuși.

Paulo-Coelho-Miracolele-nu-au-o-explicatie-dar-apar-in-viata-celor-care-cred-in-ele

Atunci când îți stabilești țelurile, asculți ce ți s-a spus despre ele, ce au spus despre ele. Dacă te gândești ce spun părinții sau rudele, ori ceea ce crede societatea, începi să îți pierzi credința în visul propriu și la un moment dat începi să te îndoiești de tine. În momentul în care te îndoeiști de tine, subconștientul tău primește date negative și acesta crede că nu poți face ceea ce ți-ai planificat, astfel ajungi să nu mai faci nimic. O credință negativă te poate face lesne să renunți.

De acum înainte, atunci când te gândești la ceva ce vrei să faci, când te gândești să atingi un obiectiv; oprește-te pentru o clipă, scrie pe o foaie de hârtie, ”exact ceea ce vrei să obții”. Ai încredere în potențialul propriu și ai încredere în tine, fă eforturi ”intense” pentru a ajunge în acea poziție pe care ți-o dorești. Intensitatea dorinței tale ar trebui să fie mai mare decât frica de eșec, eforturile pe jumătate ”simțite” este bine să fie evitate, pentru că ele nu vor produce rezultatele dorite de tine.

Trebui să ștergi cuvântul ”NU POT” din dicționarul care ți-a fost înmânat, începe să îți hrănești subconștientul cu intrări pozitive, să asociezi emoții pozitive cu fiecare realizare din viață. Mai puține discuții despre eșecuri, doar învață din ele și dă-le drumul. Poți împărtăși cu ceilalți care ar putea avea nevoie de ajutor pentru a trece peste această problemă.

sursa-noulpamant.ro


Donez-Design-Designist-13


 

2560x1440-white-solid-color-background

Un gând despre „Eliberează-ți mintea de ”nu pot” pentru a atrage abundența

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.