Mijlocul Cerului în zodii – Cariera potrivită şi aspiraţiile


http://bit.ly/2zODCnWUneori ne întrebăm ce trebuie să facem cu viaţa noastră, în ce direcţie să mergem, ce cale trebuie să urmăm, dacă suntem pe drumul cel bun. Astrograma natală ne vine în ajutor, este ca o hartă personală cu ajutorul căreia putem să ne ghidăm în viaţă pentru a ne putea manifesta potenţialul în modul cel mai optim.

În astrograma fiecăruia dintre noi există un punct matematic, numit Mijlocul Cerului (Medium Coeli, sau, mai scurt, MC) care ne ajută să identificăm cariera potrivită. Mijlocul Cerului şi Casa a X-a ne oferă indicii cu privire la vocaţia noastră, misiunea noastră în viaţă, aspiraţiile noastre cele mai înalte, ce suntem capabili să facem pentru societate şi lumea în care trăim, imaginea noastră publică, calităţile şi abilităţile pe care societatea ni le recunoaşte, cele mai importante realizări ale noastre privite prin ochii lumii, statutul nostru social, renumele nostru, etc. Fiecare dintre noi trebuie să ne integrăm în societatea din care facem parte, iar Mijlocul Cerului şi  Casa a X-a ne arată cum putem să realizăm acest lucru.

Etapele analizei Mijlocului Cerului si a Casei a X-a,  în  ordinea importanței

  1. Analiza planetelor conjuncte cu Mijlocul Cerului (orb: 10 grade), (dacă există planete in conjuncție cu MC).
  2. Analiza zodiei care se află pe Mijlocul Cerului.
  3. Analiza Planetelor din Casa a X-a, (dacă există planete in Casa a X-a).
  4. Analiza aspectelor cu Mijlocul Cerului.
  5. Analiza guvernatorului Casei a X-a, zodia în care se află, casa în care se află şi aspectele guvernatorului Casei a X-a.

Cum afli în ce zodie ai Mijlocul Cerului?

În astrologie  este nevoie de ora de naştere cât mai exactă – şi asta pentru că Mijlocul Cerului se schimbă cu un grad la fiecare 4 minute. Dacă ştii ora de naştere, poţi să-ţi calculezi aici astrograma şi să te uiţi în partea de sus a astrogramei tale, la începutul Casei a X-a – în dreptul cărei zodii se află MC. Mijlocul Cerului poate fi în oricare dintre cele 12 zodii (Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti), în funcţie de astrograma natală a fiecăruia.

Mijlocul Cerului în zodia Berbec

Aptitudini în carieră: abilităţi antreprenoriale, independenţă, capacitate de a lua decizii, ambiţie, curaj, entuziasm, capacitate de a acţiona, energie, dinamism, capacitate de a-ţi asuma riscuri, spirit competitiv, spirit de aventură, nu-ţi place să pierzi, vrei să fii numărul 1, îţi place ca lucrurile să progreseze rapid, extrem de întreprinzător, priceput în afaceri,  Misiunea ta este de a deschide noi drumuri,  de a arăta îndrăzneală, de a-ţi expune ideile personale.BERBEC2

Profesii potrivite: orice profesie cu autoritate, activităţile independente (eşti mai potrivit pentru a fi şef, mai degrabă decât angajat – preferi să îţi asumi un rol de lider în cariera ta, mai degrabă decât să fii sub controlul altcuiva), antreprenor, administrator, explorator, militar, pompier, profesiile în care lucrezi cu focul, sportiv, atlet profesionist, chirurg, stomatolog, manager, director, inginer, in construcţii, in metalurgie. Femeie cu Mijlocul Cerului în Berbec sunt mult mai atrase de profesiile de bărbaţi.
Nu te descurci bine în profesiile care necesită răbdare, cooperare, diplomaţie şi capacitate de a colabora cu ceilalţi..
Problemele în carieră s-ar putea datora: egoismului, reactivităţii, agresivităţii, impulsivităţii, nerăbdării (doreşti mereu totul „acum”), lipsei de cooperare, tendinţei de a abandona lucrurile la jumătatea drumului din cauza lipsei de perseverenţă şi din cauză că te plictiseşti repede.

Mijlocul Cerului în zodia Taur

Aptitudini în carieră: recunoaşterea şi aprecierea valorii, loialitate, stabilitate, simţ practic, hărnicie, pragmatism, rezistenţă, simţ estetic, calităţi artistice, capacitate de a concretiza, capacitate de a duce lucrurile la bun sfârşit, răbdare, perseverenţă, calm, constanţă.TAUR

Nu te descurci bine în profesiile care necesită flexibilitate, rapiditate, curaj, capacitate de a iniţia.
Profesii potrivite: toate profesiile stabile, bine plătite şi care necesită răbdare, bancher, slujbe la stat, în bănci, in asigurări, economist, cântăreţ, designer, estetician, creator de modă, bucătar, artist, grădinar, în agricultură, fermier, agent imobiliar, arhitect.
Problemele în carieră s-ar putea datora: posesivităţii, fricii de a nu pierde ceea ce ai, încăpăţânării, materialismului, lipsei de flexibilitate, incapacităţii de a face schimbări atunci când sunt necesare, incapacităţii de a-ţi asuma riscuri.

Mijlocul Cerului în zodia Gemeni

Aptitudini în carieră: capacitate de comunicare, flexibilitate, adaptabilitate, inteligenţă, raţiune, logică, simţul umorului, ingeniozitate, sociabilitate, spirit tânăr, mobilitate, rapiditate, dexteritate, isteţime, versatilitate, independenţă.

GEMENIProfesii potrivite:  profesii în care îţi poţi utiliza aptitudinile de comunicare şi care să-ţi ofere varietate- Jurnalist, scriitor, profesor, traducător, publicist, în mass-media, reporter, producător de televiziune, intr- un post de radio, crainic, or ator, corespondent, publicist, librar, curier, în transporturi, în comerţ,  agent de vânzări, vânzător, în comunicaţii, în relaţii publice, poştaş, şofer, orice loc de muncă pe care te aduce în contact cu publicul în mod regulat..
Nu te descurci bine în profesiile care necesită rutină, în profesiile unde este nevoie să te conectezi emoţional, în profesiile în care trebuie să ai o imagine de ansamblu şi capacitate de a înţelege lucrurile în profunzime.
Problemele în carieră s-ar putea datora: superficialităţii, inconstanţei, dualităţii, naivităţii, atitudinii schimbătoare, faptului că te plictiseşti repede.

 

 Mijlocul Cerului în zodia Rac

Aptitudini în carieră: sensibilitate, empatie, tenacitate, sentimentalism. Intuiţie, imaginaţie, capacitate de a îngriji şi proteja, instinct matern,

RAC2Profesii potrivite: profesiile în care îţi poţi utiliza aptitudinile de conectare emoţio nală şi empatie, in resurse umane, in îngrijirea şi educarea copiilor, ca babysitter, medic, educator, învăţător, in grădiniţe de copii, in creşe, afaceri cu jucării şi îmbrăcăminte, pediatru, funcţionar, istoric, arheolog, anticar, în administraţia locală, in serviciile de suport social, profesiile în care poţi să lucrezi de acasă, profesiile în care poți să hrăneşti oamenii (la propriu şi la figurat) şi în care poţi să ai grijă de nevoile oamenilor, agent imobiliar, constructor, primar, notar, în restaurante, afaceri cu imobile, profesiile care presupun contactul cu apa, afaceri cu lichide şi băuturi, marinar, în alimentaţia publică.  
Nu te descurci bine
în profesiile care necesită maturitate, responsabilitate, in care trebuie sa fii calculat si rațional, fara sa te lași influențat de emoții, în profesiile care necesită curaj sau capacitate de a-ţi asuma riscuri.
Problemele în carieră s-ar putea datora: ataşamentului faţă de trecut, imaturităţii, sensibilităţii excesive, instabilităţii emoţionale.

 

 Mijlocul Cerului în zodia Leu

Aptitudini în carieră: creativitate, generozitate, curaj, demnitate, ambiţie, strălucire, încredere în sine, independenţă, voinţă, capacităţi organizatorice, capacitate de a-ţi asuma riscuri, capacitate de a-i motiva pe ceilalţi şi să-i implici în proiectele tale, vitalitate, teatralitate.LEU2

Profesii potrivite: profesiile de care poţi să fii mândru, în care poţi să fii în centrul atenţiei care-ţi oferă popularitate, influenţă şi recunoaşterea calităţilor, în industria filmului, actor, manager, director, administrator, cardiolog, profesor, bijutier, sportiv, trezorier, creator de modă, organizator de spectacole, în show business, ambasador, orice profesie în legătură cu copiii, orice muncă de creaţie (artă), orice funcţie de conducere.
Nu te descurci bine în profesiile care necesită atenţie la detalii, muncă, sau profesiile în care trebuie să pui interesele grupului în prim plan.
Problemele în carieră s-ar putea datora: orgoliului, aroganţei, atitudinii dominatoare.

 Mijlocul Cerului în zodia Fecioară

Aptitudini în carieră: capacitate de analiză, capacitate de observare, eficienţă, precizie, perfecţionism, claritate mentală, puritate, hărnicie, inteligenţă practică, precizie, atenţie la detalii, simţ practic, orientare spre serviciu, modestie, discreţie, pui preţ pe ordine şi curăţenie, atitudine pragmatică.FECIOARA
Profesii potrivite: profesiile în care poţi fi de ajutor, profesiile utile şi productive, cum ar fi profesiile legate de sănătate, igienă, medicină, nutriţie, asistent medical, farmacist, dietetician, farmacist, medic veterinar, personal de îngrijire (în hotel, în restaurant, menajeră, în curăţătorie, în spălătorie, infirmieră), secretară, contabil, editor, cercetător, tehnician, statistician, inspector, critic literar, critic de artă, asistent personal, analist financiar, consultant, bibliotecar, arhivar, funcţionar, operator calculator, librar, mecanic, comerciant,
Problemele în carieră s-ar putea datora: criticismului, excesului de perfecţionism, atitudinii selective, faptului că-ţi faci griji din cele mai mici amănunte.

 Mijlocul Cerului în zodia Balanţă

Aptitudini în carieră: diplomaţie, maniere, amabilitate, cooperare, armonie, simţul dreptăţii, imparţialitate, capacitate de a evita conflictele, conciliere, capacitate de negociere şi mediere, ştii să iei în calcul sugestiile şi părerile celorlalţi, şarm, simţ estetic şi artistic, gusturi rafinate, sociabilitate.balanta
Profesii potrivite: profesiile în care poţi să lucrezi faţă în faţă cu clienţii, consilier de imagine, Diplomat, meserii legate de frumuseţe, estetician, în industria cosmetică, designer de modă, manechin, consultant, în relaţii publice,  avocat, judecător,  asistent social, consilier, arbitru, negociator,  artist, ocupaţii legate de viaţa mondenă, distracţii şi ceremonii.
Nu te descurci bine în profesiile care necesită curaj, unde lucrezi singur, unde există multă competiţie şi lupte pentru putere.
Problemele în carieră s-ar putea datora: indeciziei, lipsei de curaj, neîncrederii în propriile forte.

 Mijlocul Cerului în zodia Scorpion

Aptitudini în carieră: putere, ambiţie, dorinţa de a reuşi, pasiune, perspicacitate, intensitate, percepţie, magnetism, mister, profunzime, simţ strategic, putere de concentrare, capacitate de regenerare, capacitate de transformare, capacitate de reconstrucţie, înţelegi partea întunecată a vieţii, implicare totală.SCORPION2-300x300
Profesii potrivite: detectiv, psiholog, psihiatru, miner, investigator, criminalist, Project manager, profesiile care au legătură cu viaţa sau moartea, medic legist, profesii legate de cimitir, pompe funebre sau morgă, sexolog, profesiuni legate de sex, ginecolog, profesii bazate pe căutare şi investigare a lucrurilor ascunse şi misterioase, ocultism şi ezoterism, scafandru, arheolog, bancher, spion, în serviciile secrete, chirurg, militar.
Misiunea ta este de a învăţa care sunt limitele puterii personale în lume.
Nu te descurci bine în profesiile care necesită răbdare, capacitatea de a construi lent, pas cu pas sau în profesiile în care trebuie să fii deschis, flexibil şi adaptabil.
Problemele în carieră s-ar putea datora: atitudinii totul sau nimic, geloziei, invidiei, manipulării, suspiciunii, răzbunării, tendinţei de a fi secretos, dorinţei de a-i controla pe ceilalţi, sau obsesivitătii.

 Mijlocul Cerului în zodia Săgetător

Aptitudini în carieră: toleranţă, capacitate de înţelegere superioară, minte deschisă, flexibilitate, adaptabilitate, mobilitate, optimism, entuziasm, curaj, capacitate de a-ţi asuma riscuri, sinceritate, generozitate, simţ al aventurii şi explorării, vizionar, jovialitate, poftă de viaţă, atitudine plina de speranţă,SAGETATOR
Profesii potrivite: profesiile care implică călătorii, profesiile care au legătură cu străinătatea, profesiuni legate de contacte internaţionale, transport sau comerţ internaţional, ambasador, scriitor, filosof, editor, preot, profesor, profesor universitar, în turism, agent de turism, ghid turistic, Explorator, traducător, în cluburi de noapte, baruri sau discoteci, profesor, antrenor, profesiuni legate de religie, teologi, preot, pastor, lider spiritual, sportiv.
Nu te descurci bine în profesiile plictisitoare, care simţi că te limitează sau în profesiile cu reguli fixe.
Problemele în carieră s-ar putea datora: exagerării, lipsei de moderaţie, neevaluării corecte a situaţiilor, tendinţei de a nu vedea limite, tendinţei de a crede că le ştii pe toate, lipsei de tact.

 Mijlocul Cerului în zodia Capricorn

Aptitudini în carieră: responsabilitate, realism, simţ practic, capacitate de concretizare, maturitate, seriozitate, disciplină, conştiinciozitate, capacitate de a munci din greu fără a te lamenta şi fără a arăta ce greutăţi sunt pe umerii tăi, ambiţie, competenţă, perseverenţă, rezistenţă, constantă, orientare spre carieră şi reuşita socială, prevedere, capacitate de organizare, raţiune, realism, obiectivitate, logică, capacitate de a construi lent dar cu baze solide, capacitate de a obţine maximul de randament cu minim de resurse.CAPRICORN2-300x300
Profesii potrivite: carierele structurate unde poţi să vezi clar ce păşi trebuie să urmezi pentru ca să progresezi, manager, director, şef, administrator, economist, matematician, politician, contabil, avocat, ceasornicar, în agricultură, dermatolog, sculptor, matematician, alpinist,  salvamontist.
Nu te descurci bine în profesiile în care este nevoie de empatie, în care trebuie să înţelegi cu sufletul, în profesiile unde este nevoie de originalitate şi deschidere spre nou.
Problemele în carieră s-ar putea datora: suspiciunii, rigidităţii, gândirii negative şi atitudinii pesimiste, zgârceniei (nu doar materială), insensibilităţii, dorinţei de a controla, tendinţei de a-i folosi pe ceilalţi pentru propriile interese.

 Mijlocul Cerului în zodia Vărsător

Aptitudini în carieră: independenţă, detaşare emoţională, obiectivitate, inventivitate, originalitate, neconventionalism, nonconformism, unicitate, orientare spre viitor, orientare spre umanitate, prietenul umanităţii, idei progresive, idei geniale, raţiune, intuiție.VARSATOR
Profesii potrivite: profesiile care se bazează pe nou, experimentare şi invenţii, profesiile în care poţi lucra cu grupuri de oameni, profesiile neobişnuite, profesiile din domeniul ştiinţific, astronom, astrolog, aviator, tot ce are legătură cu calculatorul şi electricitatea, informatician, inginer, inventator, în mass-media, în audio-vizual, în publicistică, în asistenţă socială, scriitor de literatură science-fiction, în organizaţiile internaţionale.
Nu te descurci bine în profesiile care necesită conectare emoţională şi compasiune.
Problemele în carieră s-ar putea datora: tendinţei de a deveni revoluţionar, incapacităţii de a accepta situaţiile în care simţi că îţi este limitată libertatea.

 Mijlocul Cerului în zodia Peşti

Aptitudini în carieră: compasiune, toleranţă, înţelegere, spirit de sacrificiu, milă, caritate, sensibilitate, intuiţie, inspiraţie, talent artistic, credinţă, spiritualitate, capacitate de a simţi suferinţele celorlalţi,PESTI
Profesii potrivite: profesiile în care să crezi mai degrabă decât cele în care principalul scop este să faci bani, profesiile în care poţi să „plonjezi în ape adânci”, profesiile în care lucrezi în preajma apei, profesiile care îţi permit să-i asişti pe cei în nevoie şi cu suferinţe, profesiile din domeniul sănătăţii, asistent medical, doctor, vindecător, laborant, pediatru, reflexoterapeut,  profesiile legate de spiritualitate, preot, pastor, profesor de religie, cercetător în domeniul istoriei religiilor, profesiile din industria filmului,  muzician, cele legate de filantropie, fotograf, poet, pescar, magician, iluzionist, artist, profesii în închisori, profesii în mănăstiri.
Nu te descurci bine în profesiile în care există competiţie, rutină şi unde este nevoie de discernământ, simţ practic şi realism.
Problemele în carieră s-ar putea datora: tendinței de a te sacrifica fără discernământ, confuziei, lipsei simţului practic, evitării angajamentelor concrete, sensibilităţii la energiile celorlalţi, tendinţei de a te hotărî greu în privinţa a ce vrei să faci cu viaţa ta, tendinţei de a te iluziona şi a evita să priveşti realitatea aşa cum este.

sursa-lecturiastrologice.com


http://bit.ly/2Cz43uZ

Un gând despre „Mijlocul Cerului în zodii – Cariera potrivită şi aspiraţiile

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.