CUM SA ANULEZI ȘI SA ȘTERGI UN GÂND NEGATIV


http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12
Fericirea incepe cu gandurile tale !

Tot ce este pozitiv este puternic. Gândurile noastre sunt foarte importante căci ele reprezinta punctul de plecare către ceea ce vom experimenta.

Retineti  regula:’’ Acel lucru asupra căruia va îndreptați atenția sau gandul pe care il mențineți cel mai mult va cauta sa se materializeze in timpul cel mai scurt

Ceea ce gandim atragem deci este esential sa păstrăm doar gandurile pozitive care ne sustin. Fiecare gand pe care noi il avem inseamna energie emisa in Univers ,daca in spatele acelui gand este o emotie pozitiva ,energia acelui gand va fi pozitiva si ceea ce va atrage conform Legii Atractiei Universale este tot ceva pozitiv pentru ca in Univers ceea ce se aseamana se aduna.


A-ti obisnui mintea sa emita numai ganduri pozitive este o munca personala imensa ,cere sa fii un observator permanent al mintii tale .

Ce facem cu acele ganduri care mai vin si nu dorim sa se fructifice in experiente pe care sa le traim? Odata ce avem un gand negativ el este deja energie negativa transmisa …dar noi stiind asta il putem inlocui imediat cu un gand pozitiv . Energia pozitiva emisa de acel gand nou se va suprapune peste cea negativa emisa anterior si pur si simplu o va anula.
Pentru a ne vindeca vietile,pe noi , sa incepem sa ne monitorizam gandurile.

Cum ne putem antrena gandirea sa fie pozitiva:

• Atunci cand apare un gand negativ ,o amintire negativa din trecut sau o emotie negativa fiind deja observatori atenti ai mintii noastre vom spune: “ ANULEZ SI STERG ACEST GAND!”.
-Intentiile noastre sunt foarte puternice si tot ce spunem devine adevar. Deci anulati si stergeti acel gand.
Inlocuiti acel gand constient cu ceva pozitiv, cu o imagine sau o amintire frumoasa din memoria voastra.De ex va puteti imagina cum faceti ceva ce va aduce foarte multa bucurie.

Sa va fie de folos,Doamne ajuta! sursa aici

http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.