10 lucruri pe care nu trebuie să le accepți niciodată într-o relație


http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12Relația ta, indiferent cât este de romantică, trebuie să te facă să te simți fericit și iubit, nicidecum neglijat sau lipsit de importanță. Multe persoane rămân într-o relație în care nu sunt fericite doar din frica de a nu rămâne singure sau pentru că pur și simplu nu își pot imagina viața fără acea persoana.Oricine merită să fie tratat cu respect, compasiune și să aibă parte de iubire. Dacă simți că nu ai parte de aceste lucruri, poate ar trebui să te gândești mai mult la relația ta.

Iată 10 lucruri pe care nu trebuie să le tolerezi într-o relație:

1.Limbajul neadecvat-În primul rând, o relație sănătoasă începe cu respect din partea ambilor indivizi. Nu ar trebui să accepți niciodată o persoană care îți pune porecle răutăcioase sau care te face să te simți inconfortabil. Chiar dacă aveți o discuție aprinsă, acest lucru nu îi dă dreptul partenerului tău să fie nerespectuos doar pentru că nu își poate controla limbajul.

 2.Un partener posesiv-În cazul în care ai un iubit sau o iubită care nu te lasă să faci nimic fără să se enerveze sau fără să se gândească la posibilitatea că vei dezamăgi, atunci cu siguranță trebuie să îți pui niște întrebări. Nu ar trebui să tolerezi niciodată o persoană care simte nevoia să controleze toate aspectele vieții tale.

3.Lipsa de încredere-Pe lângă respect, și încrederea trebuie să existe într-o relație pentru ca aceasta să funcționeze. Dacă nu poți avea încredere în partenerul tău, ar fi bine fie să vorbești cu el despre acest aspect, fie să închei relația înainte ca sentimentele să îți fie rănite. Ambii parteneri trebuie să se simtă confortabil și să fie susținuți, iar lipsa de încredere ar ucide bunăstarea celor doi.

 4.Nevoia permanentă de ajutor-Desigur, să te simți dorit și să simți că este nevoie de ajutorul tău într-o relație este ceva perfect normal, dar totul trebuie să rămână în niște limite clare. Multora le face plăcere să aibă un partener care le cere ajutorul pentru a rezolva anumite lucruri, însă nu este deloc în regulă să stai cu cineva care pare să nu facă nimic de unul singur. Este foarte important ca fiecare să poată avea propria viață, fără să fie în permanență alături de partener.http://bit.ly/2quDeTK

5.Să simți că ești pe locul doi-Chiar dacă există lucruri importante și în afara relației, partenerul tău trebuie să îți acorde, în cele mai multe dintre cazuri, prioritate. Dacă el sau ea iese mai des cu prietenii decât iese cu tine, de exemplu, îți dovedește că nu se implică serios în relația voastră. Nu accepta niciodată pe cineva care nu te face să te simți special.

6.Negativismul-Cu certitudine există și aspecte negative, dar întotdeauna atitudinea pozitivă trebuie să predomine. O percepție negativă asupra vieții va duce la gânduri negative, iar în final la o viață plină de negativism. Oamenii pesimiști tind să fie lipsiți de energie, dau vina pe alții pentru problemele lor  și nu îi vor inspira niciodată pe cei din jur. Nu sta niciodată cu un astfel de om pentru că o să te oprească din a te dezvolta.

7.Indisponibilitatea emoțională-Partenerul tău trebuie să fie disponibil din punct de vedere emoțional. Altfel, nu vei putea avea niciodată o relație reușită. Dacă nu îți poate arăta ceea ce simte, probabil că trebuie să își rezolve niște probleme sentimentale înainte să se implice într-o relație.

8.Un partener care nu te ascultă-Amândoi ar trebui să vă simțiți confortabil atunci când vorbiți sincer și deschis unul cu celălalt. Dacă partenerul tău te întrerupe frecvent și te face să te simți ca și când ceea ce gândești și ceea ce crezi nu are importanță, înseamnă că nu știe cât de mult valorezi. Și asta chiar nu ar trebui să tolerezi niciodată!

9.Cineva care nu te susține-Cel sau cea cu care ai o relație ar trebui să te susțină 150% atunci când vine vorba despre idealurile tale. Dacă partenerul este gelos pe realizările tale sau te subestimează, ar fi bine să iei decizia de a rămâne singur sau singură o perioadă. Toți merităm pe cineva care să ne încurajeze și care să aibă încredere în puterile noastre.

10.Iresponsabilitatea-În final, nu ar trebui să îți împarți viața cu o persoană iresponsabilă, care nu își poate asuma consecințele propriilor fapte. Responsabilitățile de adult nu sunt deloc amuzante, însă atunci când ești într-o relație este nedrept să te ocupi tu de toate lucrurile.

sursa-aici

http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

http://www.vidia.ro/produs/pachet-promotional-robin-sharma-4-carti-1-calugarul-care-si-a-vandut-ferrari-ul-2-invataturi-spirituale-pentru-familia-ta-3-atinge-maiestria-in-leadership-4-descopera-ti-destinul-cu-calugarul-care-si/
Pachet SERIA „CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL”(4 carti) 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.