Rugaciune pentru abundenta


Doamne, stiu ca abundenta este oriunde in viata mea, fa sa simt si eu acest lucru. Stiu ca abundenta este ca un ocean, invata-ma te rog sa inot in el. Stiu ca din ce in ce mai multe persoane in jurul meu au bani, si stiu ca asta este planul Tau pentru mine, sa incep sa-mi dezvolt o constiinta a bunastarii, a abundentei si a prosperitatii. Stiu ca tot ce am nevoie imi este indeplinit pentru ca am incredere si fac saltul in abundenta divina pe care Tu mi-o oferi.

Stiu ca eu sunt aici si sunt un suflet pe care Tu il iubesti, asa ca te rog Doamne, ajuta-ma sa imi ating maximul potential sau macar indruma-ma sa fac asta, tocmai ca sa deschid usile abundentei sa intre in viata mea. Abundenta este starea mea de constiinta, si eu stiu asta, chiar daca uneori ma plang. Ajuta-ma sa vad clar, in termenii mei, ce trebuie sa vad ca sa am ce-mi doresc. Ma deschid total catre Tine, Doamne, si imi pun sufletul in mainile Tale. Sunt deschis sa primesc tot ce am nevoie: sanatate, fericire, bunastare, pentru ca eu merit asta. Sunt copilul Tau iubit.

Universul este sigur, abundent si prietenos, si la fel si viitorul meu. Am incredere in Tine ca totul va intra in viata mea la momentul potrivit si in modul potrivit si ca, o sa ai grija ca pana la acel moment sa am rabdare. Totul este perfect in viata mea pentru ca Tu ai grija de mine. Decid ca in acest moment sa ma deschid catre tot ce are universul sa-mi ofere: iubire, lumina, viata abundenta, pentru ca eu sunt una cu viata pe care o traiesc. Tu nu m-ai trimis aici ca eu sa sufar, si, daca sufar, este din cauza faptului ca eu impiedic ca Tu sa ajungi la mine.

Imi deschid bratele sa primesc toate miracolele pe care tu mi le trimiti. Am incredere ca abundenta este infinita si ca, daca eu imi doresc ceva, pot sa obtin fara sa iau acel ceva de la o alta persoana. Inteleg ca eu sunt sursa prosperitatii mele, calauzeste-mi pasii Doamne sa o si gasesc. Inteleg ca totul este pentru binele meu suprem si ca abundenta este libertatea mea in aceasta lume.

Las ghizii mei spirituali (pe care Tu mi i-ai trimis), sa ma ajute sa-mi gasesc calea si eliberez tot ce ma tine legat de ceea ce nu-mi mai serveste. Abundenta este chiar aici, acum, si iti multumesc sa imi arati asta. Astazi sunt acasa, astazi sunt fericit, astazi sunt complet fericit pentru ca…

Eu sunt abundenta.

Doneaza

3 gânduri despre „Rugaciune pentru abundenta

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.