Horoscop 2017 Taur


Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional și financiar.  Schimbările bat la ușă și pot genera stres, dar dacă înveți să nu te opui cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Negativismul îți poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență mai ales în primele opt luni ale anului 2017.

zodiac-taur-1
Prezența lui Uranus în casa a XII-a a Taurului (casa subconștientului, a dușmanilor secreți, dar și a bolilor cronice) promite să scoată la iveală și în 2017 o serie de programe subconștiente dăunătoare, care te țin pe loc, mai ales în ceea ce privește direcția în carieră. Opoziția pe care o formează Jupiter cu Uranus în ianuarie, februarie, martie și septembrie 2017, arată că se impune din partea ta o schimbare de mentalitate, o eliberarea de temeri și de autolimitări care îți împiedică dezvoltarea.

În plus, cu Jupiter situat în casa sănătății Taurului pînă pe 10 octombrie 2017 și în careu cu Pluton – careu foarte activ mai cu seamă la finele lui martie, debut de aprilie și la începutul lui septembrie – ritmul tău de viață ar trebui revizuit, pentru că altfel riști să stagnezi atât în plan personal cât și profesional și/sau să te îngrași peste măsură.  Pluton rămâne și în 2017 în casa a IX-a a Taurului (casa călătoriilor, a studiilor superioare, a filosofiei de viață, a convingerilor după care îți conduci existența) provocându-te la o transformare a viziunii tale despre lume și viață. Aceasta pare să fie mai mult decît esențială, pentru că se poate reflecta negativ în relațiile parteneriale, indiferent dacă sunt personale sau profesionale.55189-824x583-SlideshowTaurus1Ar fi bine să folosești acest ciclu plutonian pentru a determina care dintre concepțiile tale de viață te apropie de partener/parteneră și care te îndepărtează, devenind o sursă de conflict pe termen lung. Caută o ieșire din rutină și soluții pentru a evolua împreună, pentru a defini un stil de viață care să vă avantajeze pe amândoi! Evită să transformi orice discuție într-o chestiune de viață și de moarte, mai ales în relațiile profesionale!
Relațiile Taurilor tind să devină promițătoare în ultimul trimestru din 2017. Te poți aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-ai mai avut de multă vreme.

Iubirea și viața de cuplu

Prima parte a anului 2017 pare să fie liniștită în viața amoroasă a Taurilor. Poate doar Saturn, situat în casa intimității Taurului, ți-ar putea stârni nevoia de a medita la viziunea pe care o ai în legătură cu sexualitatea. Se poate să fii mai greu de mulțumit la acest capitol, mai ales din aprilie până la finalul lui august 2017, când Saturn se va afla în mers aparent retrograd. Încrederea reciprocă în cuplu poate deveni, mai ales în perioada de retrogradare a lui Saturn, o temă de discuții aprinse. Poate fi vorba despre reluarea unor subiecte care au debutat în 2015 și care au avut ca temă centrală trădarea sau anumite secrete care așterneau o umbră de îndoială asupra relațiilor importante, dar mai ales asupra căsniciei.

Consecventa in Zodia Taur- Perseverenta in zodia Taur-Rabdare in zodia Taur-Erosul divin in Zodia Taur-2h.40 min
Consecventa in Zodia Taur- Perseverenta in zodia Taur-Rabdare in zodia Taur-Erosul divin in Zodia Taur-2h.40 min

Dacă ai ajuns în pragul divorțului, în 2017 se recomandă atenție în ceea ce privește partajarea bunurilor comune. Sunt slabe șanse ca acest lucru să se poată rezolva amiabil, mai ales dacă între tine și pereche se duce un război surd de mai mulți ani. Ar fi foarte indicat să cântărești bine și să nu te lăcomești, dar mai ales să te întrebi ce anume (nu) ești dispus să lași de la tine și de ce. S-ar putea, de altfel, să constați că propria ta inerție și nevoia de a conserva, de a nu schimba nimic, au condus la răcirea relației de cuplu.

De asemenea, este mai mult decât indicat să clarifici situația unei relații pe care, din motive de moralitate sau de orice alt fel, ai ținut-o ascunsă până acum. Este cazul să decizi dacă o porți spre un alt nivel, mai profund, sau dacă renunți la ea.

A doua parte a anului 2017 pare să aducă Taurilor mai multă armonie și posibilitatea de a înfiripa relații amoroase noi ori de a oficializa o relație sentimentală mai veche. Lunile septembrie și octombrie 2017, când Soarele, Venus și Marte traversează casa relațiilor amoroase a Taurului, ai putea lucra la reaprinderea pasiunii în viața de cuplu. De asemenea, dacă ești celibatar, ți se poate deschide oportunitatea unor flirturi intense și a unor relații deosebit de senzuale.

Apoi, pe 10 octombrie 2017, Jupiter își va face intrarea triumfală în casa parteneriatelor Taurului, prevestind o perioadă benefică și armonioasă, cu deosebite oportunități de creștere prin relațiile cu ceilalți. Te vei simți mai mult ca oricând atras de viața în doi și, în ultimele două decade din noiembrie 2017, poate chiar se întrevede o căsătorie sau o discuție despre legalizarea relației.

Banii și viața profesională

Până la 10 octombrie 2017 Jupiter rămâne în casa muncii Taurului, unde va și retrograda din februarie până în iunie. În plus, în prima jumătate a anului Jupiter este implicat în aspecte tensionate cu Pluton și Uranus, ceea ce cu siguranță prevestește agitație, nevoia de schimbare, de transformare și de eliberare de anumite responsabilități. Prin urmare, este momentul să lași în urmă ceea ce știi că nu te mai reprezintă și să cauți să te îndrepți spre un loc de muncă sau spre o ocupație care să îți permită să crești, să progresezi.

Pentru mulți dintre Taurii care doresc să își înceapă propria afacere, se poate ca primele două trimestre ale anului 2017 să reprezinte o luptă asiduă pentru a-și asigura finanțarea sau pentru a gestiona datorii care îi împiedică să se dezvolte.  În acest context, nu putem neglija influența lui Saturn, care tranzitează casa a VIII-a a Taurului, o casă cu puternice conotații financiare (banii primiți din alte surse decât munca proprie, banii perechii de viață sau sponsorizările, investițiile și bunurile comune, moșteniri, taxe, rate, împrumuturi etc.). Anul 2017 este deosebit de favorabil pentru clarificări financiare și pentru reducerea datoriilor, dar toate acestea se fac prin cumpătare și prin reducerea cheltuielilor care nu sunt neapărat necesare.

TAURTraiul pe credit, peste posibilitățile reale, ar trebui înlocuit, acolo unde este cazul, cu un program de viață mai economic, poate chiar auster. În felul acesta, în 2017 ai putea scăpa de datorii pe care le porți ca pe o tinichea de coadă de ceva timp, poate chiar din 2015.
Deseori simți că, în ciuda eforturilor tale supraomenești, lucrurile se urnesc greu sau deloc în plan financiar și/sau profesional, iar perechea de viață nu prea te poate sprijini. Nu renunța! Spre finele lunii august 2017, când Jupiter formează un aspect armonios cu Saturn, începi să culegi roadele eforturilor depuse și se arată oportunități de înflorire profesională și de echilibrare a veniturilor.

Uranus, stăpânul casei carierei Taurului, se găsește și în 2017 în casa a XII-a a Taurului, ceea ce poate însemna că îți sunt favorabile activitățile și acțiunile din spatele scenei, din umbră, nu neapărat de pe o poziție de prim rang. Surprizele pândesc la tot pasul și promit să fie plăcute în a doua jumătate a lunii mai și la mijlocul lui noiembrie 2017.  Se recomandă deosebită atenție în perioadele în care Mercur, planeta care guvernează casa banilor Taurului, se găsește în mers aparent retrograd: prima săptămână din ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie.

sursa-eAstrolog.ro

astrograma completa

Pachet SERIA „CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL”(4 carti) http://www.vidia.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=1&url=15
Pachet SERIA „CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL”(4 carti) 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s