Horoscop 2017 Berbec


Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017 (de fapt, până în luna mai 2018), îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți. Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017 de tranzitul lui Uranus în Berbec, la fel și impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos.

zodiac-berbec-1
În lunile mai și noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi încurajează pe Berbeci să își armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și îi îndeamnă să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vor să aibă rezultate solide pe termen lung. Saturn rămâne până pe 20 decembrie 2017 în casa a IX-a a Berbecului, ceea ce înseamnă că mai ai de lucru la definitivarea și/sau actualizarea filosofiei și a convingerilor după care îți conduci viața. De asemenea, s-ar putea să constați că mai ai nevoie de aprofundarea studiilor sau a anumitor cunoștințe pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești în viața profesională.

În ceea ce privește filozofia de viață, vei avea timp să te gândești și să te tot răzgândești din aprilie până în august 2017, adică în perioada când Saturn retrogradează. Apoi, până la finele lunii decembrie 2017, ar trebui să tragi concluzii și să vezi cum poți aplica tot ce ai învățat nou pentru a-ți începe cariera sau pentru a o îmbunătăți. Sau care dintre ofertele primite merită atenția ta.

Dacă ești elev(ă) sau student(ă), perioada de retrogradare a lui Saturn poate aduce în viața ta senzația că nu ai capacitatea de a învăța sau că nu faci față exigențelor școlare. Nu te lăsa pe tânjală și evită să rămâi cu restanțe! Dacă ești dintre cei care îngrașă porcul în ajun, cu siguranță că Saturn îți va oferi o lecție dură despre cât de importante sunt efortul și stăruința pentru atingerea scopului propus.

Vointa in zodia Berbec- Curaj in zodia -Berbec -Optimism in zodia Berbec -Maretie in zodia Berbec-2h.07min
Vointa in zodia Berbec- Curaj in zodia -Berbec -Optimism in zodia Berbec -Maretie in zodia Berbec-2h.07min

Reinventarea prin care trec Berbecii în acești ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci și parteneriale, mai ales în martie și la sfârșit de septembrie, început de noiembrie. În aceste perioade, Jupiter, situat în casa a VII-a a Berbecului, se va găsi în opoziție cu Uranus, aflat în Berbec. Dorința ta de independență poate deveni greu de suportat pentru soț/soție sau pentru asociați și se pot rupe alianțe la care chiar ții. De asemenea, distanța fizică poate fi un obstacol în consolidarea anumitor parteneriate. Este indicat să eviți deciziile bruște, impulsive.

Începând cu 10 octombrie 2017, adică odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți.

În ceea ce privește sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017. Se recomandă prudență în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătății Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie. Dacă te știi cu suferințe cronice sau dacă apar probleme de sănătate, luna septembrie 2017 (după data de 6) este bună pentru reconsiderarea diagnosticului, pentru reluarea unor analize sau schimbarea tratamentului.

Iubirea și viața de cuplu

Ai multe de clarificat în plan partenerial în 2017, mai ales dacă, încă de anul trecut, pendulezi între a te căsători sau nu, a divorța sau nu, ori dacă ai căzut în mrejele vreunei relații la distanță. Jupiter retrogradează în casa căsătoriei Berbecului din februarie până în iunie 2017, astfel că vei avea suficient timp să reevaluezi situația. Te poți simți tentat(ă) chiar să te întorci spre vreo iubire mai veche, drept consolare, dacă nu îți place cum arată relația ta actuală. Nu este însă cea mai bună soluție și poate că este cazul să iei în considerare o schimbare de mentalitate în ceea ce privește de modul în care gestionezi momentele de criză.

Am putea spune că anul 2017 vine cu durerile creșterii, atât pentru Berbeci cât și pentru partenerii lor de viață. Se poate să descoperiți că sunteți în etape diferite, poate chiar opuse, de dezvoltare personală și este nevoie de efort pentru a putea găsi un ritm comun de evoluție sau pentru a putea menține un parteneriat coerent, funcțional, respectându-vă unul altuia obiectivele personale. Anul 2017 poate fi presărat cu separări și reveniri sau cu rupturi bruște. Dar nici împăcările surprinzătoare nu sunt excluse, așa că dă-ți interesul!venus-in-arie-aries-venus-astrology

Stăpâna relațiilor Berbecului, Venus, se află în ciclul retrogradării în perioada 4 martie – 15 aprilie 2017, mai întâi în Berbec și apoi în casa a XII-a a Berbecului, încurajându-te să pui în echilibru nevoile tale și nevoile perechii de viață. Pe 3 aprilie 2017, când Venus își începe retrogradarea în casa a XII-a a Berbecului, poate apărea ideea sau senzația de sacrificiu, de martiriu, dar poate și iluzia că lucrurile se rezolvă de la sine sau cu voia Domnului.

Iertarea ar fi un instrument bun de lucru, dar nu idealizarea partenerului și nici tendința spre relații secrete. De altfel, în intervalul 3 – 28 aprilie 2017 nu este exclus să răzbată spre urechile partenerului/partenerei tale zvonuri despre infidelitatea ta.  Casa iubirii, a flirtului și a plăcerilor de tot felul este activată de Marte pe 20 iulie 2017. Acesta este urmat de Soare pe 22 iulie și de Venus pe 26 august. Astfel, până în a doua jumătate a lunii septembrie 2017 se înmulțesc șansele de a-ți găsi pereche măcar pe termen scurt sau de a redeștepta pasiunea în relația existentă. Relațiile începute în această perioadă sunt însă bazate mai mult pe atracție fizică, iar aceasta se poate pierde pe parcurs.

Este bine să ții minte că intervalul 20 iulie – 20 septembrie 2017 poate fi deosebit de avantajos pentru a te pune în valoare atât în ochii sexului opus, cât și din punct de vedere profesional. Apoi, în jur de 5 octombrie 2017, fii pe fază la locul de muncă! S-ar putea ca un coleg/o colegă să fie amorezat(ă) de tine și să nu știe cum să-ți atragă atenția.

La 10 octombrie 2017, Jupiter părăsește casa parteneriatelor Berbecului și intră în casa a VIII-a, o casă a intimității, de unde poate ridica probleme legate de moralitatea relațiilor în care ești implicat(ă) sau în care ai vrea să intri. În fine, anul 2017 este un an în decursul căruia Berbecii pot învăța multe despre sexualitate, indiferent de vârsta pe care o au.

Banii și viața profesională

Pluton rămâne și în 2017 în casa carierei Berbecului, generând nevoia de schimbare, dacă nu a direcției profesionale, măcar a atitudinii tale față de aceasta. Parteneriatele de afaceri ale Berbecilor pot suferi în 2017 modificări importante, mai ales dacă ele implică și colaborări în afara țării. În perioadele 23 martie – 7 aprilie și 29 iulie – 10 august, când are loc un aspect tensionat între Pluton și Jupiter, se poate să te simți ca la război, să ai impresia că totul îți este împotrivă. Este recomandat să-ți stăpânești impulsivitatea și să pui la bătaie toată răbdarea de care ești capabil(ă).

Așadar, în martie-aprilie și în iulie-august 2017 ar fi bine să dai dovadă de perseverență și să nu încerci să forțezi lucrurile. Schimbările pe care le aștepți vor veni cu singuranță, dar nu făcând presiuni, ci cu flexibilitate, toleranță și deschidere la propunerile care vin din jurul tău, de la oamenii cu care colaborezi sau cu care lucrezi zi de zi. Ține cont că tot ceea ce întreprinzi acum va avea efecte pe termen foarte, foarte lung!

berbec

Perioade prosepere și eficiente, în care vei vedea cât se poate de concret rezultatele muncii și eforturilor tale sunt 1-24 ianuarie și 21 august – 2 septembrie 2017, când Jupiter se găsește în aspect armonios cu Saturn. Acestea sunt cele mai bune perioade pentru a apuca taurul de coarne și pentru a gestiona chestiuni profesionale dificile, mai ales dacă munca ta are legătură cu mediul universitar, comerțul exterior, dreptul, publicațiile sau turismul. Te bucuri de stabilitate sau poți să stabilizezi proiecte, situații ori relații care au legătură cu domeniul profesional.

Venus, stăpâna banilor câștigați de Berbeci prin muncă, retrogradează între 4 martie și 15 aprilie 2017. În această perioadă apare tentația de a cheltui excesiv pentru propria imagine sau pentru a impresiona pe cineva (fiindcă Venus retrogradează în Berbec până pe 3 aprilie 2017). Ceea ce contează este să fii conștient de propria ta valoare și să înțelegi ce anume are valoare pentru tine, iar risipa de bani nu te-ar ajuta cu nimic.

Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, retrogradează între 10 și 20 aprilie în casa banilor Berbecului, definind o perioadă în decursul căreia câștigurile pot fi sub așteptări sau, dacă îți cauți un loc de muncă, nu găsești ceva care să te satisfacă din punctul de vedere al veniturilor. De asemenea, banii care ți se cuvin ar putea să vină cu întârziere, așa că n-ar fi rău să ai ceva pus deoparte.

În perioada 13-31 august 2017 Mercur retrogradează în casa muncii Berbecului, anunțând o perioadă de reevaluare profesională, dar și o serie de întârzieri, neînțelegeri, vicii de comunicare, renegocieri și analizarea la nesfârșit a acelorași și acelorați situații. Ritmul de viață, dar mai ales ritmul de muncă, tinde să devină haotic. În această perioadă nu este recomandat să iscălești contracte, înțelegeri, obligații.

Perioada 6 iunie – 5 iulie 2017 se anunță fastă din punct de vedere financiar, la fel și ultimul trimestru al anului. Începând din 10 octombrie, odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, poți spera să atragi mai ușor investiții și investitori.
sursa-eAstrolog.ro

astrograma completa

Pachet SERIA „CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL”(4 carti) http://www.vidia.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=1&url=15
Pachet SERIA „CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL”(4 carti) 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s