Nivelul curajului


Multe dintre activităţile noastre se bazează pe frică şi mânie, vinovăţie şi mândrie. Pe măsură ce sunt eliberate aceste sentimente, în oricare arie a vieţii, putem urca mai sus, în nivelul curajului.

curaj_categor_450(2)
La acest nivel încep să apară schimbările în viaţă. Sau, dacă alegem să continuăm aceeaşi activitate, se schimbă motivaţia şi, prin urmare, vom avea rezultate diferite de cele din trecut. Cel puţin recompensa emoţională va fi diferită.

În locul unei satisfacţii sobre, am putea experimenta bucuria. Am putea să facem aceeaşi activitate ca şi înainte, dar acum o facem cu bucurie şi plăcere, nu din obligaţie. O facem pentru că vrem să o facem, nu pentru că trebuie să o facem. Cu siguranţă, vom folosi mai puţină energie.

girl-joy-of-living

O încântătoare descoperire va fi următoarea: capacitatea noastră de a iubi este mult peste ce am visat vreodată. Cu cât renunţăm mai mult, cu atât devenim mai iubitori. Din ce în ce mai mult timp vom petrece făcând lucruri care ne plac, pe care iubim să le facem, împreună cu oameni faţă de care simţim din ce în ce mai multă iubire.

Pe măsură ce se întâmplă asta, viaţa ni se transformă. Arătăm diferit, oamenii ne răspund diferit. Suntem relaxaţi, fericiţi şi nepretenţioşi.  Oamenii sunt atraşi către noi pentru că se simt confortabil lângă noi şi fericiţi alături de noi. Oamenii devin, dintr-o dată, şi într-un mod misterios, atenţi şi serviabili cu noi, iar noi ne vom mira: “Ce-a venit peste lume?” Răspunsul la această întrebare este: “Tu ai venit!”

În mod paradoxal asemenea progrese şi expansiuni pot să supere prietenii şi membrii familiei datorită schimbării echilibrului. Lucrurile pe care le-am făcut din constrângere, frică, vinovăţie sau sentimentul datoriei pot fi aruncate peste bord. Noi niveluri ale conştiinţei schimbă percepţia şi astfel se deschid noi orizonturi.

oameni-fericiti


Multe dintre motivele care antrenează oamenii pot deveni dintr-o dată lipsite de sens.Asemenea lucruri precum banii, renumele, faima, poziţia socială, prestigiul, puterea, ambiţia, competitivitatea şi nevoia de siguranţă se diminuează.
Acestea sunt înlocuite de motivaţiile iubirii, cooperării, împlinirii, libertăţii expresiilor creatore, expansiunii conştiinţei, înţelegerii şi conştienţei spirituale. Se manifestă tendinţa de încredere mai mult în intuiţie şi simţire decât în raţiune, logica şi gândire.

Tiparele rigide sunt înlocuite de flexibilitate. Siguranţa şi securitatea devin din ce în ce mai puţin importante în raport cu descoperirea şi explorarea.  Viaţa personală se trăieşte în clipa de faţă, iar deplasarea înlocuieşte tiparele de rotire în acelaşi şanţ.

David R. Hawkins

astrograma completa

http://www.vidia.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=1&url=21
click aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.