O iubire fără sfârșit


„Fiecare dintre noi avem o cale de urmat, iar această cale începe pe pământ.”  Richard Matheson                         

Adevărata viaţă e un proces de devenire. Moartea e doar o etapă în această evoluţie. Viața nu e urmată de ne-viață. Există doar o continuitate a fiinţei. Noi facem parte dintr-un plan. Un plan menit să ne ridice pe fiecare la nivelul cel mai înalt pe care e capabil să-l atingă. Drumul străbate uneori tărâmuri întunecate, dar ne poartă, neîndoielnic, spre lumină.o-iubire-fsf_3d

Ce se intampla cu noi dupa ce murim? Chris Nielsen nu avea nici cea mai vaga idee pana cand un accident survenit pe neasteptate ii curma viata, despartindu-l de preaiubita lui sotie, Ann. Acum Chris trebuie sa descopere natura adevarata vietii dupa moarte.

Sufletul lui calatoreste intr-o dimensiune in care intelege ca emotiile si gandurile sunt creatoare in planul fizic, iar experienta legaturii sufletesti dintre el si sotia lui continua dincolo de dimensiunea materiala. Insa nici Raiul nu este Rai fara Ann, iar cand tragedia ameninta sa distruga pentru totdeauna conexiunea dintre ei, Chris isi risca sufletul si porneste in cautarea sotiei sale care se sinucide si ajunge in Iad.

“Pentru cele câteva clipe care ne mai rămăseseră, eram din nou împreună.
Am ridicat-o şi am cuprins-o cu braţele; și i-am simţit braţele în jurul meu. Am plâns amândoi, îmbrăţişaţi. Brusc, Ann s-a tras înapoi, cu o expresie îngrozită. „Acum nu mai poţi să pleci”, a zis ea. „Nu-i nimic”, i-am răspuns eu, râzând şi plângând în acelaşi timp. „Nu-i nimic, Ann. Oricum, fără tine, raiul n-ar putea să fie niciodată rai.”

Şi, exact înainte ca întunericul să-mi cuprindă mintea, am vorbit pentru ultima oară cu soţia mea, cu viaţa mea, cu nepreţuita mea Ann. Ultimele cuvinte, pe care i le-am spus în şoaptă, au fost: „Fie ca iadul ăsta să ne fie rai”.

Dupa cartea O iubire fara sfarsit, scrisa de Richard Matheson,a fost ecranizat filmul “What dreams may come” care a caștigat un premiu Oscar, 6 alte premii si 2 nominalizari.o-iubire-fsf_3d

O poveste puternica bazata pe cercetari indelungate despre viata de dupa viata, puterea planului mental asupra planului fizic si despre reintalnirea sufletelor pereche dupa moarte.

Te invit intr-o aventura intensa si fascinanta, riguros documentata, povestita intr-un stil cald si antrenant.

Gasesti cartea O iubire fara sfarsit : AICI

 

astrograma completa

Anunțuri

2 gânduri despre „O iubire fără sfârșit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s