CARTI PENTRU SPIRIT


Daca te pasioneaza aventura trezirii constiintei lasa-te initiat de un maestru. Lucrarile de fata pot servi ca instrumente pentru cunoasterea Legilor Universului si lucrul pentru accesarea unor trepte superioare in evolutia spirituala. Iluminarea si realizarea Sinelui sunt termeni pe care nu multi oameni ii inteleg si asta pentru ca de-a lungul timpului au fost prezentati intr-un lumina mult prea pretentioasa. In esenta, ambele inseamna INTELEGERE.product_e_v_evanghelia_lui_rama_m_1

O intelegere limpede a legilor universale care guverneaza fiinta umana, iar lucrarile selectate in pachetul CARTI PENTRU SPIRIT conduc tocmai la acest gen de trezire spirituala. Temele abordate de catre cei patru autori sunt dintre cele mai aprins dezbatute la ora actuala de catre aspirantii si practicantii diferitelor cailor spirituale:

  • – ce este Mintea si cum o putem folosi pentru a amplifica forta gandului in slujba Binelui si evolutiei spirituale?
  • – cum ne putem transforma viata interioara pentru o viata plina de lumina si pace sufleteasca?
  • – ce rol au conflictele interioare in realizarea spirituala si cum ne putem folosi de ele ca sa ne purificam?
  • – care sunt fortele universului pe care le putem invoca in lucrul pentru transformare spirituala si cum cream legatura cu aceste entitati?product_o_c_oceanul_de_frumusete_1

Daca esti in cautarea Adevarului si te simti pregatit pentru transformari esentiale in plan spiritual, cartile de fata sunt raspunsul. Echipa VIDIA te invita sa profiti de pretul promotional!

Pachetul promotional CARTI PENTRU SPIRIT contine 4 dintre cele mai influente lucrari de spiritualitate ale lumii care au produs transformari profunde in constiinta umana.

PACHETUL POATE FI COMANDAT AICI

astrograma completa

product_0_2_02_montaj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s