Secretul relaxării profunde și regenerarea rapidă a energiei fizice cu Mind Synergy II


Trăieşti viaţa pe nerăsuflate, cu o tensiune şi cu o intensitate excesivă care, mai devreme sau mai târziu a dus la stres. Devii neliniştit şi agitat când îţi dai seama că, pe zi ce trece, problemele se adună. Grijile cotidiene, încercarea de a înțelege propria existență, nevoia de a găsi un echilibru permanent, toate acestea te copleşesc. Uneori, tot ceea ce ai nevoie este un somn odihnitor din care să te trezeşti, abia atunci când toate problemele s-au rezolvat, când furtuna a încetat, iar mările s-au liniştit.

Woman sleeping on white background

Stresul – modul în care organismul tău se apără

Adevărul este că momente dificile vor exista mereu. Fac parte din viaţă și te ajută să creşti, să te cunoşti şi să te dezvolţi. Nu momentele dificile sunt cele care reprezintă adevărata problemă, ci modul în care te raportezi la ele, felul în care ştii să gestionezi stresul şi să îl transformi în ajutor. Cu alte cuvinte, trebuie să înveţi să dansezi împreună cu stresul şi să înţelegi ce spune el despre tine.Stresul este modul în care organismul tău se apără împotriva tuturor agresiunilor zilnice: zgomotele oraşului, jobul solicitant, numărul mare de îndatoriri, creditele bancare, problemele de sănătate ale celor dragi, problemele de familie etc.stres

Stresul cronic – probabil, factorul numărul 1 al îmbolnăvirii

Cu ajutorul stresului, organismul tău spune că trebuie să schimbi ceva. Este modul în care Universul te avertizează că ai nevoie să regândești traseul. Totuşi, asta este o avertizare rezonabilă. Următoarea lui avertizare, ar putea fi una care va aduce, de la sine, o schimbare enormă. Faptul că stresul dă naştere unui număr mare de boli, nu mai surprinde pe nimeni. Cele mai des întâlnite afecţiuni cauzate de stres sunt:

 • Bolile de inimă;
 • Bolile psihice secundare – anxietate, tulburări comportamentale și de concentrare, pierderi de memorie, tulburări de somn, migrene;
 • Depresia provocată de griji, duce la tensiune psihică care, uneori, cere ajutorul terapiei;
 • Diabetul– stresul crește nivelul glicemiei în sânge și poate influența predispoziția pentru diabet;
 • Tulburările digestive – o stare persistentă de greață, crampe, balonări;
 • Durerile osoase – potrivit unui studiu al cercetătorilor suedezi, stresul la locul de muncă crește riscul de artrită reumatoidă;
 • Obezitatea– stresul duce la secreția excesivă de cortizol și are ca rezultat depunerea de grăsime în jurul abdomenului;
 • Unele forme de cancer – cancerul de prostată, cel de sân etc.

Deconectarea totală și relaxarea profundă – cheia celei mai înalte forme de sănătate

Oamenii de ştiinţă au înţeles că stresul este  problema vedetă a multor oameni și cauza numeroaselor boli. De aceea, pe baza studiilor efectuate, ei au analizat și au descoperit cheia rezolvării acestei mari probleme.  Cei de la Colegiul Medical din Wisconsin au demonstrat faptul că tehnicile de relaxare profundă elimină total stresul şi  pot reduce la jumătate riscul de a fi victima unui accident vascular cerebral sau atac de cord.

relaxare22

Cu alte cuvinte, cu cât te relaxezi mai profund, cu atât vei avea o minte mai clară, mai liniștită, un corp mai energic și mai sănătos.  Cu cât te relaxezi mai mult, cu atât mai mult corpul și mintea ta se  vor bucura de beneficiile primite:

 • Echilibrul energetic și echilibrul emoțional sunt recreate;
 • Anxietatea și depresia sunt diminuate;
 • Echilibrul sistemului nervos este restabilit;
 • Ritmul cardiac este echilibrat;
 • Sistemul imunitar este îmbunătăţit;
 • Rezistența la factorii de stres crește;

Mind Synergy: cea mai complexă și performantă tehnologie pentru relaxare profundă și revitalizare rapidă

mind3

Deși relaxarea, pare a fi un obicei simplu, de multe ori, este dificil de aplicat. Există momente când aflat în fața unor probleme, nu reușești să elimini tensiunea și stresul acumulat. Încerci să te focalizezi pe lucrurile pe care le ai de făcut, te relaxezi spunându-ți, încrezător, că vei rezolva, cumva, toate problemele, însă, peste câteva minute, activitatea ta este, din nou, întreruptă de gânduri, griji și stres.

Pornind de la această problemă, a fost creat produsul MIND SYNERGY, o tehnologie pentru stimulare mentală a cărei utilizare zilnică îți proiectează corpul în cea mai profundă stare de relaxare fizică și mentală. Este probabil cea mai performantă și complexă tehnologie pentru îmbunătățirea sănătății, eliminarea stărilor de depresie și crearea unui fond general echilibrat.

side-banner-square

Într-un timp foarte scurt și prin cea mai plăcută stimulare, MIND SYNERGY te ajută să produci transformări spectaculoase atât pe plan mental, cât și emoțional. Diferențele între tehnicile clasice  (Hipnoza, Meditaţia, Masajul, Tai chi, Yoga) și produsul MIND SYNERGY sunt:

 • Nu ai nevoie de săptămâni întregi ca să înveți tehnica de relaxare, încă din primele secunde de stimulare, resimți un efect calmant intens asupra întregului corp;
 • Nu ai nevoie de mentor ca să înveți tehnica de relaxare, poți folosi singur produsul, ori de câte ori ai nevoie;
 • Te bucuri de beneficiile relaxării profunde nu doar la nivel mental, ci la nivelul întregului tău corp. Forța ta vitală se regenerează rapid și complet, astfel încât te simți din nou profund odihnit, energic și pregătit pentru noi provocări;
 • Chiar de la primele utilizări, te simți profund conectat cu forțele subconștiente, apar înțelegeri noi și adesea se produc salturi spirituale intense;
 • Beneficiile utilizării produsului sunt simțite pe toate planurile vieții, în mod durabil, rapid și sigur.

Ședințele făcute cu MIND SYNERGY sunt asemănătoare acelui somn profund și liniștit în care vrei să evadezi atunci când problemele te copleșesc. MIND SYNERGY te deconectază total de la aglomerația vieții de zi cu zi, pentru a crea în prezentul tău cele mai înalte stări de sănătate fizică, psihică și emoțională.

Accesând site-ul www.aimgroup.ro găseşti mai multe detalii despre MIND SYNERGY și în ce domenii practice poți folosi această tehnologie.

mind

Recomandări speciale

Pentru obţinerea efectelor specifice în sfera dinamizării şi stimulării mentale se recomandă una sau chiar două şedinţe zilnic cu Mind Synergy folosind acelaşi program timp de 21 de zile, preferabil în același interval orar. Urmărești pentru început să realizezi sesiuni de stimulare cerebrală folosind programele mai scurte pentru a-ți acomoda simţurile şi programele de relaxare deplină.

Efectele obţinute în urma unei şedinţe nu se opresc odată cu încheierea stimulării. Reverberaţiile produse în undele cerebrale durează săptămâni şi chiar luni de zile cu amplificări şi diminuări care depind de schemele mentale şi de ritmurile de funcţionare ale fiecărui utilizator.

Certificări și Garanții

Mind Synergy are certificare ISO 9001, standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ce privește îndeplinirea condițiilor de calitate a bunurilor. Indiferent de motiv, dacă îl returnezi în 30 de zile de la achiziționare, primești banii înapoi. Certificatul de garanție ce însoțește produsul este valabil 24 de luni.

Contraindicații!

Se interzice în mod ferm folosirea acestui dispozitiv în cazul bolilor de inimă, epilepsie. Schizofrenie și în cazul altor boli psihice grave (în tratamentul cărora se folosesc neuroleptice). Achiziționarea acestui produs presupune că dumneavoastră ați luat la cunoștință și vă asumați întreaga răspundere în cazul încălcării acestor contraindicații.

side-banner-square

APARATUL MIND SYNERGY II POATE FI COMANDAT AICI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s