Frica fricilor: Frica de a nu fi iubit !


Materialismul i-a dat omenirii o lectie de dominatie asupra femeii. Dominatie inseamna negativism. Pentru ca viata sa decurga normal, este nevoie de echilibru intre lumea fizica si cea spirituala, intre principiul feminin si cel masculin, adica intre barbat si femeie.

149356925

Partea primordiala a vietii este gandirea corecta, dupa care urmeaza respiratia corecta, alimentatia corecta simiscarea corecta. 

Omul care gandeste corect va actiona corect in tot ceea ce face, asa cum este natural. Tot ceea ce exista se caracterizeaza prin bipolaritate, adica are doua fatete. Gandirea este si ea bipolara. Exista gandire logica sau rationala si gandire emotionala sau intuitiva. Ele trebuie sa se afle, de asemenea, in echilibru, in proportie 1:1, intarindu-se una pe cealalta in concordanta cu responsabilitatea si situatia.

Barbatul este intruchiparea ratiunii. El este capul. Sotia reprezinta sentimentele, ea este gatul. Daca sotia uita ca ea nu este capul, ci gatul, daca ea uita sa fie fericita pentru faptul ca prin forta iubirii ei poate sa faca barbatul sa pluteasca in aer si vrea sa ia haturile conducerii in mainile sale, atunci ea incalca legea divina. Omul trebuie sa stie: daca el vrea sa domine, atunci sa apara in viata ca barbat, dar daca a aparut ca femeie inseamna ca acest lucru i-a fost necesar.

happy_couple_xxl_by_agoblin4-d72i654

Noi venim in viata dupa alegerea libera a spiritului nostru si daca incepem sa ne plangem de aceasta alegere, atunci distrugem tot ceea ce am venit sa construim si ne trezim langa un morman de ramasite.

Din momentul in care femeia a dorit sa domine, a avut loc o schimbare calitativa in sfera vietii sexuale: conceperea copiilor s-a transformat in joc sexual. Contopirea spiritelor in iubire, dupa care punctul culminant este apropierea fizica, s-a transformat in cautarea de pozitii pentru actul sexual cu scopul de a stimula pasiunea. Barbatul se straduieste sa-si perfectioneze tehnica sexuala, din pacate, fara sa constientizeze ca baza placerii este iubirea spirituala.motherchild

Daca un copil este conceput fara apropiere spirituala, atunci apare stresul lipsei iubirii. Cei care se iubesc cu adevarat nu inventeaza pozitii, acestea apar de la sine, intrucat indragostitii sunt eliberati de frica: „eu nu sunt iubit”. Cu toate acestea, atat barbatul, cat si femeia sunt insetati dupa ceva neobisnuit si cu aceasta speranta, iarasi si iarasi se unesc unul cu altul, fara sa recunoasca dorul lor sufletesc. Desfatarea este un moment al uitarii de sine cand omul incearca sa uite de stresurile care il incatuseaza. Uitarea este autoinselare. Mai bine eliberati-va de stresuri.

Stresul nu ma iubeste nimeni este cel mai mare stres, fiindca fara iubire nu exista viata si spirit. Moartea corpului fizic este fireasca. Pieirea iubirii este pieirea spiritului. Pieirea iubirii este mai rea decat moartea.

No-Stress

Avand aceasta frica, omul devine slugarnic, important este sa-l iubeasca cineva. Dar intrucat este stresat – el „trebuie” sa simta ca nu este iubit – si atunci chiar nu va fi iubit indiferent de amabilitatea lui.  Un asemenea om este folosit, apoi respins. El nu poate sa inteleaga de ce il doare.

Aceasta inseamna ca frica nu ma iubeste nimeni blocheaza ratiunea.

Multi oameni varsa rauri de lacrimi si se plang cu amaraciune ca au facut atata bine altora si cu toate acestea, ei sunt respinsi. Trebuiau sa fie respinsi, fiindca robii nu sunt iubiti. Sclavilor le este mereu teama ca nu sunt iubiti, iar acest stres are nevoie sa fie alimentat in permanenta si cere in permanenta retrairea sentimentului nu ma iubeste nimeni. Este o lectie de viata, nu cautati vina la alti.

Eliberati stresul.

Dr. Luule Viilma
SURSA- Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita http://www.luminasufletuluitau.ro

muzic

Un gând despre „Frica fricilor: Frica de a nu fi iubit !

  1. Mulțumesc frumos! Pe 21.05.2016 07:40, „ASTRODEVA” a scris:

    > filip daniel posted: „Materialismul i-a dat omenirii o lectie de dominatie > asupra femeii. Dominatie inseamna negativism. Pentru ca viata sa decurga > normal, este nevoie de echilibru intre lumea fizica si cea spirituala, > intre principiul feminin si cel masculin, adica intre barb” >

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.