La multi ani domnișoarelor și doamnelor!


http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

Ziua de 8 martie este legată simbolic de flori. Se spune că floarea care trebuie oferită femeilor în această zi este laleaua, pentru că reprezintă primă­vara, însa toate florile de primavara sunt delicate si daruite in aceasta zi. 

lotus_flower_55237

Despre istoria Zilei Femeii cu totii stim ca isi are inceputurile undeva prin jurul anilor 1600, atunci când în Anglia se sărbătorea „Duminica maternităţii”. În această zi oamenii aveau liber şi mergeau în vizită să le ducă mamelor prăjituri. Obiceiul era numit “Mersul la colindatul mamei”.

În Eu­ropa, Ziua Femeii a ajuns mai târziu. Daca la inceput era considerata o săr­bătoare cu conotaţii socio-po­litice, motiv pentru care se organizau diver­se manifestaţii pentru pro­movarea egalităţii de drep­turi între cele două sexe, odată cu trecerea tim­pului, sărbătoarea şi-a pier­dut această semnificaţie şi a devenit un eveniment ro­mantic de celebrare a fe­meilor.How-Happy-Secrets-Happy-People

Cu toate ca in fiecare zi ar trebuie sa fie 8 martie ca si importanta, in aceasta zi femeile sunt în centrul atenţiei, bărbaţii oferindu-le flori şi cadouri, unii chiar mai inspirati uimind cu cererile in casatorie. În mai multe ţări, această zi este considerată ca fiind prima zi a primăverii.

ASTRODEVA ureaza cu aceasta ocazie tuturor domnisoarelor si doamnelor, un gand bun de primavara si traditionalul: „La multi ani!”.

vital-protect-home1

 

muzic

6 gânduri despre „La multi ani domnișoarelor și doamnelor!

  1. Interesant mesajul si ce defapt a insemnat aceasta zi de 8 Martie cu adevarat si cu ce a modificato unii ca so faca zi de Buss mai profitabila , acesti vesnic ”Avari” dupa Bani ca oricind defel …

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.