Pisica, un medicament viu


Descoperă imediat cum te poţi însănătoşi cu ajutorul acestei feline!

Pisica este un inductor prin declanșarea unor procese de rezonanță ocultă benefice cu energii subtile benefice și un medicament viu. Capacităţile vindecătoare ale pisicilor erau cunoscute şi apreciate încă din antichitate, mai ales în Egipt. Cine are pisică ştie că aceasta este extrem de curată, graţioasă, cochetă, comodă, şireată, mare iubitoare de libertate, longevivă. Această felină încă mai reprezintă o enigmă a lumii animale deoarece nu se ştie nici până azi cum de reuşeşte să presimtă apropierea unui cutremur ori a unor mari variaţii ale presiunii atmosferice sau cum reuşeşte să se întoarcă acasă, la stăpânul său, de la distanţe de zeci sau sute de kilometri.12316556_753645918073046_1489906218017598975_n

Fără să aibă studii de specialitate, pisicile simt când un om este bolnav şi pot identifica energia negativă în organism. Ele au un câmp electromagnetic foarte puternic, iar prin contactul între om şi pisică undele electromagnetice ale acesteia neutralizează undele emise de un organism bolnav. Medicii au observat de multă vreme că în familiile în care există animale de companie, în special pisici, atmosfera e mai senină, bolile sunt mai rare, iar când apar, afecţiunile se vindecă mai repede.

Pisica simte dacă te doare ceva

Nu trebuie să te miri dacă o pisică ţi se aşază în poală, la şale, dacă stai întins pe pat, sau după cap, în zona cervicală. N-o alunga, fii răbdător, las-o acolo unde s-a cuibărit, pisica ştie cât trebuie să stea şi va pleca singură. Pisica încearcă să se lipească de acea parte a corpului unde se află organul bolnav şi, după un timp, durerea se potoleşte şi omul se simte mai bine.

Bioenergeticienii consideră că pisicile au capacităţi extrasenzoriale foarte dezvoltate. Acest lucru le permite să vadă aura omului şi la nevoie să o trateze. Înainte de toate, micuţele patrupede pot fi ajutoare de încredere ale neurologilor şi psihoterapeuţilor. Ele reduc stările de nelinişte, calmează, trezesc sentimente de încredere, de optimism.

Pisica şi inima

Sistemul cardiovascular pare a fi „specializarea” acestor patrupede. Pisicile sunt excelenţi „cardiologi”, aşa că cei care suferă de hipertensiune, au trecut printr-un infarct sau accident cerebral li se recomandă să ţină mai des în braţe o pisică. Din experienţă s-a constatat că prezenţa în casă a unei pisici stabilizează tensiunea arterială şi la persoanele cu distonie neurovegetativă.11988587_749985835105721_4834634979411694235_n

Conform observaţiilor făcute de cercetători americani, în cazul persoanelor care au pisici, riscul de a face un infarct scade cu 30-40%. Iubitorii de pisici spun că favoritele lor diagnostichează întotdeauna corect starea de spirit şi de sănătate a stăpânului, se aşază pe pieptul lor şi adesea previn chiar atacurile de cord.

Pisica şi creierul

Un alt efect uimitor al influenţei pisicilor asupra organismului omului este îmbunătăţirea memoriei. Medicii au găsit următoarea explicaţie a acestui fapt: cea mai mare acumulare de puncte care activează memoria se află în centrul palmei. Pentru stimularea acestor centri, în Orient se fabrică bile speciale. Câte două asemenea bile se ţin zilnic în fiecare palmă, rostogolindu-le. La noi această practică nu este răspândită, în schimb ne putem mângâia câinele sau, cu o eficiență şi mai mare, pisica.

12472244_771359056301732_2760881989529331517_n

Specialiştii au mai observat că aceste animale ajută la reducerea mai rapidă a febrei în cazul persoanelor răcite sau gripate, calmează senzaţiile dureroase şi chiar întăresc oasele! Conform uneia dintre ipoteze, torsul ar fi sursa acţiunii terapeutice a pisicilor. S-a măsurat şi frecvenţa pe care o are torsul pisicii – între 25 şi 50 Hz.

Motan sau pisică?

S-a stabilit că, în pofida universalităţii lor, reprezentanţii familiei pisicilor se specializează totuşi în diverse afecţiuni. De exemplu, influenţa bioenergetică a unei pisici este cu mult mai puternică decât cea a unui motan. Pisicile „fetiţe” vindecă mai bine afecţiunile sistemului nervos şi ale organelor interne, în vreme ce „băieţii” sunt specialişti mai buni la capitolele artroză, spondiloză, osteopatii.

12736076_789873781116926_4378103_n

Pisicile cu blana lungă sunt excelenţi neurologi. Ele ajută în cazul depresiilor, reduc irascibilitatea, normalizează somnul. Cele cu blăniţă de lungime medie sunt buni cardiologi, iar pisicile cu blana scurtă tratează mai bine afecţiunile stomacului, ficatului şi rinichilor. Pisicile siameze, pe lângă faptul că sunt de mare ajutor în tratarea răcelilor, au un rol important şi în profilaxia gripei. Simpla lor prezenţa în locuinţă anihilează microbii care pot genera boală.

Neagră, roşcată sau cenuşie?

S-a demonstrat că are importanţă chiar şi culoarea blănii. Pisicile negre sunt capabile să absoarbă foarte multă energie negativă şi, de aceea, sunt de neînlocuit în curăţenia energetică a locuinţelor cu multă aparatură electrică. Una sau chiar două-trei asemenea pisici pot să-i calmeze pe stăpânii exagerat de impulsivi şi temperamentali.

Ferindu-şi stăpânul de excesul de energii negative, pisicile ajută la normalizarea circulaţiei, a metabolismului şi chiar la resorbţia hematoamelor interne. În felul acesta ele previn infarctul, accidentele cerebrale, hipertensiunea, gastrita şi osteopatiile.

12347644_756246901146281_178568920190985930_n

 • Pisicile roşcate şi cele bej nu pot absorbi la fel de multă energie negativă precum cele negre, în schimb ele ridică tonusul psihic al oamenilor lângă care trăiesc, prin emiterea de energie pozitivă.
 • Pisicile albe sunt ajutoarele perfecte în cazul lipsei de energie.
 • Pisicile cenuşii şi cele cenușiu – albăstrii calmează foarte eficient stările de nelinişte, de irascibilitate.

Totuşi, nu exageraţi folosind-o în scopuri terapeutice. Pisica a depistat singură locul dureros şi s-a aşezat să-l încălzească? Foarte bine! Numai să nu o ţineţi cu forţa. Dacă se ridică brusc şi pleacă, înseamnă că pentru moment îi este suficientă energia dumneavoastră negativă, cauzatoare de dureri. După ce se va odihni şi îşi va reface forţele, se va întoarce singură pentru a continua tratamentul

 sursa-yogaesoteric

muzic

Reclame

18 gânduri despre „Pisica, un medicament viu

  1. Eu am avut i pisică care mi-a lăsat-o cineva in curte.Dupa ce am găsit-o la câteva minute mi s-a urcat pe umărul stâng care într-adevăr m a durea.Acum am un motan care se aseaza unde m a doare ceva si pleacă din senin de lângă mine.O fi si asta o terapie.

   Apreciat de 1 persoană

 1. Am o angora turceasca, cu un ochi albastru si unul verde. Nu am fost iubitoare de pisici, dar cand am gasit-o (plina de paraziti si subnutrita) am vrut sa o iau acasa fara sa ma gandesc la faptul ca nu voi putea sa ma inteleg cu ea. Este cea mai buna „prietena „, ma steapta la usa, se aseaza langa mine in fotoliu, doarme la picioarele mele si cand suna ceasul e la capul meu si asteapta sa ma trezesc.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Si eu am avut o pisica ce se chema mamy fata mea mi_a aduso in Italia si cand eram trista se aseza pe pieptul meu a fatat 4 pisoi erau foarte iubitori cand Ia_m dus acasa in Romania vecini de pe closca nr 26 IASI au caine pitbul si mi _au ucis toti pisoi persoane fara suflet

    Apreciat de 1 persoană

  1. Si eu am un motan – este imparatul pisicutelor – domnul Duky – il iubesc nespus de mult – este un motan birmanez si a implinit in februarie 19 ani – mereu ii spun ca este nemuritor – el inchide ochisorii – albastri ca cerul si face asa … mii…mii..

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s